Nieuw

Hier berooft hij 7-Eleven – een maand na zijn veroordeling voor een bloedige groepsverkrachting

De kassière werd in verband met de overval met een mes bedreigd. Het was Abdirahman, rechts, die de inspirator was van de groepsverkrachting van het 13-jarige meisje die in het appartement van zijn familie in Västerås werd gepleegd. 7-Eleven bewakingscamerabeelden © Politie.

Zweden – Abdirahman, naar eigen zeggen 17 jaar oud, was een van de vier Afrikanen die een 13-jarig meisje in Västerås groepsverkrachtten tot haar vagina scheurde. Ondanks de beestachtige kinderverkrachting werd de Somaliër na het vonnis in de districtsrechtbank vrijgelaten – slechts een maand later beroofd hij met een mes een 7-Eleven winkel in Hammarbyhöjden. Maar ook deze keer weigert de rechtbank om hem tot een gevangenisstraf te veroordelen.

Fenixx heeft al eerder verschillende artikelen geschreven over het 13-jarige meisje in Västerås dat in 2017 in een appartement in Västerås werd blootgesteld aan een wrede en bloedige groepsverkrachting.

De groepsverkrachting was zo bruut dat de vagina van het meisje scheurde. Maar zelfs nadat ze begon te bloeden, zetten de Afrikanen de groepsverkrachting voort, die ook werd gefilmd. De film werd later op sociale media verspreid.

De Afrikaan duwt de kassière weg en vlucht uit de winkel. © Politie

In april van dit jaar zijn drie Somaliërs door de rechtbank van Västmanland veroordeeld voor kinderverkrachting. Een vierde verkrachter ontsnapte volledig aan de aanklacht, omdat hij volgens eigen zeggen minderjarig zou zijn.

Tegen het vonnis werd hoger beroep aangetekend en in juli koos Svea hooggerechtshof ervoor om de straf voor de drie Somaliërs – tot vier en vijf maanden jeugdzorg – fors te verlagen.

Nu wordt één van hen opnieuw gevonnist – voor onder bedreiging met een mes beroven van een 7-Eleven in de Hammarbyhöjden in Stockholm.

Na het vonnis van de rechtbank op 18 april werd de Somaliër in vrijheid gesteld. Iets meer dan een maand later, 25 mei, sloeg hij samen met een andere Afrikaan in de winkel toe.

De winkelassistente beschreef tijdens het proces hoe de twee gemaskerde Afrikanen de 7-Eleven winkel binnen stormden. Eén sprong van hen over de toonbank en bedreigde haar met een mes. Hij eiste dat zij de kluis zou openen, maar zij verklaarde dat zij dit niet kon doen.

De buit was in plaats daarvan de kassa, die nauwelijks 7.200 SEK (720 euro) aan contant geld bevatte, en voor een onbekende waarde aan sigaretten .

Ontloopt gevangenisstraf – wederom

Abdirahman en zijn “collega” legen de kassa in de winkel. © Politie

Volgens de districtsrechtbank van Södertörn zou een roofoverval “voor een volwassene” worden bestraft met een gevangenisstraf van een jaar en zes maanden. De rechtbank merkt echter op dat Abdirahman “pas 17 jaar oud was” en veroordeelt hem tot jeugdzorg, wat betekent dat hij in gesloten jeugdzorg wordt geplaatst.

Er is namelijk geen “bijzondere reden voor gevangenisstraf”, meent de rechtbank.

“In dit geval is de rechtbank van mening dat noch de strafwaarde, noch de aard van het misdrijf, noch de aard van het eerdere misdrijf bijzondere redenen zijn om voor gevangenisstraf te kiezen”, schrijft de rechtbank van Södertörn in het arrest.

Dit ondanks het feit dat de Somaliërs in september 2017, voordat hij werd veroordeeld voor kinderverkrachting, gevonnist was voor het beroven van twee Zweden van hun Macbook Air-computers in Västerås. Ook toen al werd hij tot  jeugdzorg veroordeeld

Net als de andere twee verkrachters heeft Abdirahman een Zweeds paspoort gekregen en kan hij daarom met de huidige wetgeving niet worden uitgezet.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-r-nar-han-7-eleven-veckor-efter-att-ha-d-mts-f-r-blodiga-gruppv-ldt-kten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Hier berooft hij 7-Eleven – een maand na zijn veroordeling voor een bloedige groepsverkrachting

 1. Feniks // juli 30, 2018 om 19:53 //

  Ik ga maar even niet zeggen wat ik vind.
  Maar ik vind er heel veel van en naar ik aanneem heb ik vele medestanders.
  Wij zullen ons moeten treffen en verenigen. Hoe zal de tijd leren

  Liked by 1 persoon

 2. Willem // juli 30, 2018 om 19:53 //

  Goed zo Zweden, hoe lang denken jullie dit vol te houden?

  Like

 3. skeeter // juli 30, 2018 om 21:27 //

  en nod steeds neemt niemand het heft in eigen handen

  Like

 4. templars2017 // juli 30, 2018 om 22:17 //

  Waar is die film? het is verspreid op sociale media ,moet er toch iemand van weten ,dit is het materiaal dat getoond moet worden wijd en zijd ,zonder dit blijven het woorden en de westerse mens kan het zich niet voorstellen wat het echt is , ook het bewust niet tonen van dergelijk materiaal is een reden om het zoethoudertje in de monden van de burgers te houden.
  Waar is die film???

  Like

 5. Het zijn beelden van de bewakingscamera’s van 7-Eleven.
  Ik zal het er even bijzetten.

  Like

 6. Het wordt eens tijd dat er af gestapt wordt van jeugdrecht en volwassen recht. Als je kan moorden, stelen en verkrachten ben je oud genoeg om flink aan gepakt te worden. Die Afrikanen zijn net sprinkhanen. Vernietigen alles op hun pad. Hoe pak je een sprinkhanenplaag aan?

  Like

 7. Gewoon uit hun motorpak halen die lui. Openbaar.

  Like

 8. Flying_Dutchman74 // juli 31, 2018 om 09:21 //

  Laat Zweden een voorbeeld zijn voor de rest van Europa.
  Dit bedoel ik niet positief😬

  Like

 9. scherpschutter1943 // juli 31, 2018 om 10:31 //

  zweden is een verloren land en een verloren volk. Het zal de zweden niet lukken om onder de knoet van het linkse geteisem uit te komen. Ik snap niet dat er nog lui zijn die in zo’n kloteland nog bij de politie willen zijn (werken doen ze allang niet meer)

  Like

 10. ieznogoedh // juli 31, 2018 om 12:38 //

  Deze ellende kan Zweden nooit meer terugdraaien.
  Op de een of andere manier lukt het de Zweden wel oom Krimi’s te maken zonder dat er al teveel van dit soort ellende per ongeluk op de buis komt.
  Ze zullen het tuig wel betalen om even uit beeld te blijven.

  Like

 11. Die brug naar Denemarken afbreken ,en zweden in zijn sop gaar laten koken .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s