Nieuw

Durf de destructieve elementen van Pride te bespreken

Pride Stockholm.

EuroPride waait nu drie weken over Stockholm en Göteborg en uiteraard kan weer een gigantische media-aandacht verwacht worden. Tegelijkertijd heeft deze beweging bijna in zijn geheel een kritische beschouwing kunnen vermijden. Het is belangrijk dat degenen die zich bij de regenboogvlag aansluiten, weten welke boodschap ze eigenlijk vertegenwoordigen. Niet in de laatste plaats geldt dit voor de twee overheidsinstanties, de Zweedse Sociale Dienst en de Dienst voor Arbeidsbemiddeling, die als hoofdsponsors zijn opgenomen, maar tegelijkertijd overheidsopdrachten hebben die in veel opzichten niet stroken met het concept van Pride.

Naïef beeld van Pride

In mei verleden jaar publiceerde het Clapham Institute het rapport “The Colorful Darkness” over de inhoud van Stockholm Pride 2017. Wat we vonden was zeer beangstigend, informatie waaruit bleek dat het Pride- programma openlijk fenomenen als drugs, prostitutie, sadisme en zelfverminking promootte. Het beeld van Pride als positieve kracht voor openheid is breed verbreid onder de algemene bevolking, maar uit ons onderzoek blijkt dat dit beeld te naïef is.

Daarom was het met belangstelling dat we op het programma van dit jaar wachtten om te zien of Pride de kritiek had opgepakt. Het resultaat bleek echter zo mogelijk nog slechter – zij het met een hoopgevend element in het donker.

Moedigt drugsgebruik aan

Het officiële Pride-programma komt niet overeen met het mediabeeld van een festival van “all people’s equal value”. Dit motto komt slechts één keer voor bij de meer dan 500 programmapunten.

Precies zoals verleden jaar staat Pride positief tegenover drugs. Een RFSL-seminar beschrijft drugs als een natuurlijk onderdeel van de Lhbt-beweging en legt uit dat de meesten “zonder problemen in en uit deze samenhang stappen”. De boodschap van het seminar is niet hoe drugsgebruik zou moeten worden gestopt; in plaats daarvan verklaart RFSL hoe de sociale zorg hen moet behandelen die seks en drugs combineren. De RFSU bespreekt op haar beurt nieuwsgierig: “Welke functie spelen de drugs in het seksleven van de homo?”. Tijdens een seminar over “Chemseksgezondheid” (let op: niet “slechte gezondheid”).

Positief tegenover prostitutie

Een ander ernstig probleem bij Pride is de positieve houding van de organisatoren ten opzichte van prostitutie. Dit jaar wordt het thema nog sterker gemaakt door de nieuwe organisatie “Fuckverbond” een podium te geven. Hun boodschap is dat prostitutie gelegaliseerd moet worden en dat pooierij moet worden toegestaan. Dit opent een afgrond van menselijk lijden waar de samenleving onmogelijk achter kan staan.

Een nieuw onderwerp dat misschien relevant kan zijn op de Pride van dit jaar is Metoo. Het programma bevat twee seminars over dit thema, maar beide geven consequent een opsomming van de Lhbt-beweging als slachtoffer, en gaan niet in op de misstanden die zich binnen de eigen beweging voordoen, en hoe die voorkomen kunnen worden. Hier is echter één lichtpuntje: De persoon Kitty organiseert een seminar die verkrachtingen en mishandelingen in de BDSM-context (bandage en sadomasochisme) wil tegengaan, de slachtoffers van verkrachtingen en mishandelingen ondersteunen en deze problemen in de homowereld bestrijden. Dit had al veel eerder moeten zijn geproblematiseerd, zowel binnen als buiten de beweging, maar dit luttele initiatief is belangrijk.

Geweld en sadisme

In de rest van het programma wordt echter geweld en sadisme aangemoedigd en men nodigt bezoekers uit: “Te genieten van nabijheid en afstand, sereniteit en sadisme, esthetiek en dominantie. RFSU moedigt de bezoekers aan “door bondage, overheersing, onderwerping, sadisme en masochisme te laten fascineren, op te winden en ervan te genieten”. Dit eerbetoon aan het beschadigen van je eigen lichaam is een risicofactor voor velen, vooral voor degenen die al een neiging tot zelfbeschadiging hebben.

Stockholm Pride is niet de goede kracht die de organisatie beweert te zijn. Alle geledingen van de samenleving moeten samenwerken om prostitutie, geweld en drugsgebruik tegen te gaan. Pride is echter een acteur die dit juist actief aanmoedigt. Geen enkele verantwoordelijke persoon of organisatie mag het gebeuren ondersteunen wat zich afspeelt onder de regenboogvlag. Er rust een zware verantwoordelijkheid bij de statelijke hoofdsponsors zoals de Zweedse Sociale Dienst en de Dienst voor Arbeidsbemiddeling, die met honderdduizenden belastingkronen een evenement steunen waarvan de inhoud direct schadelijk lijkt te zijn voor kwetsbare mensen en daarmee ook hun eigen taak als autoriteit saboteren.

Per Ewert, directeur van Claphaminstitutet en redacteur van het rapport “Het kleurrijke donker(Pdf).
Artikel gepubliceerd in Altinget 27-07-2018.

Bron:

http://www.claphaminstitutet.se/familj/vaga-diskutera-de-destruktiva-inslagen-i-pride/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Durf de destructieve elementen van Pride te bespreken

 1. Feniks // juli 30, 2018 om 19:17 //

  Misselijkmakend, een vergelijkbaar soort van verval speelde in de nadagen van het Romeinse rijk.
  Ik kan sowieso niet begrijpen dat mensen dit soort van walgelijke vertoningen kunnen aanzien.
  Ergens van binnen kom je daar toch van nature tegen in opstand!

  Deze vorm van verval heeft een agendag, een joodse agenda.
  Youtube : intervieuw Aaron Russo
  Een Joodse agenda die de vernietiging van Europa en het blanke ras bovenaan heeft staan.

  Sorry Tijl, weer die Joden , maar ook tegen jou zou ik willen zeggen.
  Wake the fuck up!

  En nee het zijn niet je doorsnee Joodse buren, wel die orthodoxe griezels, khazaren of hoe je ze moet benoemen.
  Uiterst gevaarlijke lui

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // juli 30, 2018 om 20:25 //

  Pride?
  Ik zou zeggen: het is OK als je het voor jezelf hebt leren accepteren en ermee leren leven.
  En eventueel zelfs dat je je er niet voor schaamt en er gewoon voor uitkomt.
  Maar pride? Proud op een afwijking?
  Zijn mensen trots op hun doofheid of op hun verlamming of kaalheid?
  Bizar. Maar wel typisch in een tijdvak waarin alles wordt omgedraaid: oorlog = vrede etc.

  Liked by 1 persoon

 3. ‘k Heb werkelijk geen idee wat deze beweging denkt bij te dragen aan -meer of betere- acceptatie van homoseksuelen in de maatschappij hetgeen naar mijn weten ooit de insteek was. Het tegenovergestelde is waar!

  Volledig over de top en zijn doel totaal voorbij geschoten.

  Stel je voor; je bent amper 18 jaar, onzeker, en ook nog eens tot de conclusie gekomen dat je gevoelens hebt voor mensen van je eigen geslacht, en net dat je op het punt staat je ouders in te lichten,……….zijn daar ineens de gaypride-imbecielen.

  Da’s een lekker ‘binnenkomertje’ dan…….

  Liked by 1 persoon

 4. ja he, zit waarheid in,zie onder analyse van LHBT ervaringsdeskundige zelf:

  [waction0091:15] Helaas is homoseksualiteit toch een vorm van individuele biologische en genetische zelfmoord en elke homoseksueel is zich hier ter dege van bewust, dat hsij geen nageslacht kan verwekken en meewerkt aan de versterving van zijn eigen familie, kaste, machtsclan, etnische groep, eigen ras, eigen volk en soort. Als alle korte, klein geschapen en minder potente vieszwarte hindoestaanse jongens en mannen in Nederland nu meteen ‘bekeerd worden tot zuivere, praktiserende homofielen’, dan sterft de hele hindoestaanse gemeenschap binnen 1 generatie totaal uit en vele hindoehaters en koeliehaters zouden hier zeker dolgelukkig om zijn en een groot nationaal feest organiseren om de totalitaire en geperfectioneerde genocide en legale Hindoe Holocaust van alle vieszwarte hindoe mensaapachtigen in superieur BBB Arisch Arctisch Nederland te vieren.

  [waction0091:16] Hierom kan gesteld worden dat homoseksualiteit ook gebruikt kan worden bij een stil, legaal, vreedzaam georganiseerd genocide plan voor een heel ras of gehate etnische minderheidsgroep. Met het oog op de overbevolking van Nederland en vele andere delen van de wereld is het misschien toch raadzaam om meer mannen te ‘bekeren tot het geloof in het ultieme anale homofiele genot’ om zo de bevolkingsgroei supersnel te reduceren en het planmatig verder uit te dunnen via hogere natuurlijke sterfteoverschotten. Jazeker, de homofiele dood is misschien toch de ultieme perfectie van het einde van alle leven en de eigen inferieure {koelieachtige} mensapen soort op deze apenplaneet.

  Bron: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com/waction0091.htm

  ps
  de georganiseerde genocide vh blanke ras begon al na 1945, einde WOII als wraak en vergelding.

  Liked by 2 people

 5. tímia // juli 31, 2018 om 10:13 //

  Als een hond aan de riem lopen heeft niks met homoseksualiteit te maken. Dan ben je wat mij betreft niet echt helemaal helder in je bovenkamer. Vele echte homoseksuele walgen hier net zo hard van. Dit zijn aandachtsgeile mensen wat mij betreft.

  Liked by 2 people

 6. Ik denk dat ik mijn boek over mijn gay verleden zsm moet publiceren, geheel ongecensureerd, en ongewijzigd origineel is in maart 2001 afgewerkt.

  De linkse, blanke, marxistische beweging is toch anti Blanke mannen, en daarom wordt je verplicht tot politieke correctheid. En als je dit vertikt dan zal men je verstoten, demoniseren, stigmatiseren, uitsluiten, of afmaken.

  En ik ga ook werken aan een nieuw boek, met harde waarheid over het homodrama in Nederland, eigen ervaring, met echte emails vol met drama, verdriet, satanisme en ellende.

  Ja misschien hebben de Hindoe geschriften gelijk: daar staat in dat de homofielen (titriya geslacht), asuras en chandalas uit de Anus van Brahma ontstonden en de andere vier functionele Varna geledingen uit het hoofd (Brahmanen), voeten (Sudras), armen (ksatriyas) en romp ontsproten.

  hele hindoe metafysica hierover is wel erg complex en ook nog Tijddynamisch, wat het nog moeilijker maakt om te bevatten. Is soort Karmanomics wetenschap.

  ons nieuwe pseudoniem is: waldo & Wieroe
  Mijn enige Hindoe katten zoontje heeft besloten nu om mij te steunen en hij gaf mij zuivere kennis uit de Spirituele Katten werelden, zgn Bilar Ka Loka.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s