Nieuw

Duitsland – Syrische familie filmt hoe ze hun dochter en haar vriendje willen vermoorden omdat de dochter al aan een andere man verkocht was

foto slechts ter illustratie

Poging tot eerwraak in Essen: Syrische familie filmde brute aanval op slachtoffers (19)

Het door de politie aan het licht gebrachte moordplan was een poging tot eerwraak, meldt de regionale krant ‘Der Westen’ in Noordrijn-Westfalen. De aangekondigde openbare aanklager Birgit Jürgens heeft donderdag een persconferentie gehouden. Eind mei hadden verschillende mannen geprobeerd een 19-jarige man te doden in de Steeler Straße in Essen.

Volgens het rapport had de 19-jarige die werd aangevallen een relatie met een 19-jarige Syrische vrouw. Omdat ze al getrouwd was, wilde de familie de man straffen voor de schending van eer – met een eerwraak. De 19-jarige komt ook uit Syrië.

Tijdens het onderzoek ontdekte de politie de structuren achter de samenzwering om te moorden. Acht mannen waren betrokken bij de aanval, twaalf mannen bij het complot. Blijkbaar had de familie het meisje als vrouw aan haar man verkocht. De politie ontdekte een soort koopakte tijdens het onderzoek. “Ze werden gekocht met enkele duizenden dollars en goud,” zegt hoofdonderzoeker Tanja Hagelüken.

Foto’s van het paar waren reden voor eerwraak

Volgens de politie, werd de aanval gemotiveerd door beelden van de vrouw met de 19-jarige die de ronde deden binnen de familie. Daarop besloot het gezin de 19-jarige en de vrouw te vermoorden.

Dat de vrouw nog in leven is, is alleen omdat de politie haar onmiddellijk na de aanval op haar vriend in veiligheid bracht. Later keerde ze vrijwillig terug naar haar familie. Daar werd ze gespaard omdat de familieraad na haar terugkeer besloot om het meisje niet te doden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Duitsland – Syrische familie filmt hoe ze hun dochter en haar vriendje willen vermoorden omdat de dochter al aan een andere man verkocht was

 1. Voorlopig niet te doden….

  Like

 2. Ze heeft inmiddels een eigen huis gekregen ergens anders staat verderop in het artikel …

  Like

 3. De prachtige bijkomstigheden van de diversiteit die zo gewild is bij de linkse klootzakken.

  Like

 4. Jack vanderVeen // juli 30, 2018 om 17:54 //

  De familieraad is een departement van Duitse justitie of zo?
  Heel die familie ook open en in staat van ontbinding terugsturen.
  Want anders zal dat meisje op een dag er toch ook aan moeten geloven wanneer een gestoorde imam dat die familieraad influistert.

  Like

 5. Claudia M. // juli 30, 2018 om 17:54 //

  Goud en dollars? Oh, wacht eens even… Gelijk hebben ze die (pl)euro is zo geen reet meer waard.

  Liked by 1 persoon

 6. Polizeisprecher Lars Lindemann sprach am Mittwoch von einer „außergewöhnlich brutalen Tat, bei der man nur den Kopf schütteln kann“.

  Like

 7. Claudia M. // juli 30, 2018 om 20:29 //

  Und das ist leider alles was die Idioten machen, den Kopf schütteln …

  Liked by 2 people

 8. jungleelephant // juli 30, 2018 om 22:36 //

  En nog terug keren naar zo’n familie?Wat een trut!

  Like

 9. Dana van der Zee // oktober 6, 2018 om 17:00 //

  Wat een aanwinst deze familie. Het ruikt naar een vervolg van een primitieve (islamitische) soort die duidelijk niets te zoeken heeft in Europa! Enkeltje naar het 14de eeuwse gemeenschap.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s