Nieuw

Volledige zwarte politie-afdeling van Noord-Carolina op non-actief gesteld voor corruptie

Een volledige politie-afdeling van Noord-Carolina werd op betaald administratief verlof geplaatst nadat de politie leider van een stad en een luitenant op donderdag werden aangehouden voor het ondernemen van geheel andere werkzaamheden tijdens diensttijd.

De de hoofdcommissaris van de Politie van Southport Gary Smith, 46, en 48-jarige Lt. Michael Christelijke Simmons werden beschuldigd van samenzwering om eigendommen te verkrijgen door valse voorwendselen, opzettelijk falen van het vervullen van hun taken en belemmering van gerechtigheid.

De FBI en het State Bureau of Investigation begonnen hun onderzoek naar de twee ambtenaren op 4 April nadat andere ambtenaren hen tipten, verklaarde Procureur Jon David van het District aan CBS 17.

Smith en Simmons zouden tijdens een nachtdienst voor een niet bij naam genoemd lokaal vrachtwagenbedrijf rijden terwijl ze politiedienst hadden. Ze moesten vaak de stad uit vanwege hun tweede baan, voegde David eraan toe.

Smith werd donderdagochtend vroeg gearresteerd en geboekt bij het detentiecentrum van Brunswick County met een borg van $ 10.000. Hij werd op borgtocht vrijgelaten. Simmons werd op de persconferentie van donderdag in hechtenis genomen. Huiszoekingen werden donderdag uitgevoerd op het politiebureau, het gemeentehuis en het transportbedrijf.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Volledige zwarte politie-afdeling van Noord-Carolina op non-actief gesteld voor corruptie

 1. Maar je kan in ieder geval niet ontkennen dat ze werkten, weliswaar zwart, maar toch.
  Pluspuntje voor deze negers.

  Liked by 1 persoon

 2. Ze werkten zelf dubbel, athans zo deden ze het voorkomen.

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 29, 2018 om 04:53 //

  Zwartwerkers, ze doen hun uiterlijk eer aan. Maar meer ook niet.

  Like

 4. koddebeier // juli 29, 2018 om 12:31 //

  Het is ook de kat op het spek binden !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s