Nieuw

Socialistisch Spanje “redt” gedurende twee dagen bijna 1000 bootmigranten uit Noord-Afrika 

Foto ter illustratie.

Spanje’s maritieme reddingsdienst zegt dat het de afgelopen twee dagen bijna 1000 migranten heeft opgepikt die de gevaarlijke overtocht van Noord-Afrika over de Middellandse Zee naar Europa probeerden.

De dienst zegt dat het op zaterdagochtend 206 mensen van 10 verschillende boten heeft opgepikt, na het verzamelen van 774 migranten die op vrijdag in 52 boten ronddobberden.

Omdat het harde optreden van de Libische autoriteiten het moeilijker heeft gemaakt voor migranten om Italië te bereiken, proberen velen de reis vanaf Algerije en Marokko naar Spanje, waar al meer dan 20.000 over zee zijn aangekomen in 2018.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/28/socialist-spain-picks-up-1000-boat-migrants-africa-two-days/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Socialistisch Spanje “redt” gedurende twee dagen bijna 1000 bootmigranten uit Noord-Afrika 

 1. Jack vanderVeen // juli 29, 2018 om 04:51 //

  Best klote dat die bootjes een paar kilometer buiten de territoriale Marokkaanse en Algerijnse wateren kunnen komen en niet eerder afzinken.
  Dan zou hopelijk niemand namelijk plaatsnemen in die bootjes.

  Like

 2. Horatius // juli 29, 2018 om 11:00 //

  Spanje als doorgangsland voor de bezettingsmacht waarvan er ongetwijfeld binnenkort een fiks aantal rondstruinen in Amsterdam onder de strijdkreet: We Are Here!

  Want Spanje is natuurlijk niet het beloofde land waar de uitkeringen de allerhoogste zijn in West-Europa, in Nederland, Duitsland en Zweden valt veel meer te halen en te roven.

  Vanuit Algerije en Marokko, de nieuwe uitvalsbasissen van de invasiemacht komen de z.g. migranten nu Europa binnenvallen. De maritieme reddingsdiensten hebben het er maar druk mee, gemiddeld 500 per dag, dus reken maar uit hoeveel er binnengevallen zijn aan het einde van het zomeroffensief.

  Wat de rol van FRONTEX is bij deze invasie is niet helemaal duidelijk, blijkbaar zijn er andere prioriteiten: veelvuldig radiocontact met Juncker en Soros om het geheel in goede maar vooral humanitaire banen te leiden.
  Wat nu echt nodig is op de kusten van Noord-Afrika zijn geharde troepen o.l.v. generaals zoals Rommel en Montgomery om daar orde op zaken te stellen.
  Het gebruik van vlammenwerpers dient echter vermeden te worden in het kader van de mensenrechten.

  Dergelijke wapens zijn slechts voorbehouden aan de nobele wilden die hun leven wagen om onze economie op poten te komen zetten.

  Maar volgens onbevestigde berichten zou Femke Halsema dit wapen niet tolereren in Amsterdam mocht We Are Here daar gebruik van maken bij het kraken van woningen.

  Alleen bij hoge uitzondering, b.v. bij het bestrijden van de populisten zal er een tijdelijke dispensatie worden verleend.

  Men is dus bijtijds gewaarschuwd!

  Like

 3. Spaanse grenswacht schaalt op naar code oranje :

  Like

 4. Ik mag toch hopen dat ze al die bootjes gelijk gesloopt hebben, dan hebben ze er op een bepaald moment geen meer. En Spanje hoeft niet te vragen of andere landen ze willen overnemen. Het zijn illegale gelukszoekers die hier niets te zoeken hebben. Geen echte vluchtelingen. En als het klimaat zo door gaat is het binnen 50 jaar hier ook alleen nog maar woestijngebied.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s