Nieuw

Salvini wil meer baby’s en minder immigranten

De nieuwe Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini volgt daarmee de Hongaarse Viktor Orbán door demografie centraal te stellen in zijn programma en waarschuwt dat een land dat migranten importeert in plaats van gezinnen te steunen, “voorbestemd is om te sterven”.

De leider van de Lega heeft zijn prioriteiten uiteengezet in een interview met The Sunday Times in het historische Palazzo del Viminale in Rome.

“Een land dat geen kinderen baart, is voorbestemd om te sterven,” verklaarde Salvini botweg.

Hij zei dat zijn focus niet alleen ligt op het handhaven van een neerwaarts traject in migrantenaantallen. “Zelfs in deze laatste twee maanden hebben we bijna 30.000 minder aankomsten gehad in vergelijking met vorig jaar,” zei hij.

Hoewel doorgangskampen voor migranten buiten de EU een “goed idee” zijn, vindt hij het plausibeler om het aantal migranten aan de bron terug te dringen via internationale handel en ontwikkeling. Hij heeft besprekingen gevoerd over interventies in Afrika, met “ontwikkelingsdoelstellingen voor de landbouw en de economie, om groei mogelijk te maken door middel van verbindingen met Nigeria, Tsjaad, Sahellanden, Eritrea . .”.

Het is helaas nog niet tot Salvini doorgedrongen dat ontwikkelingshulp contraproductief is als we immigratie willen stoppen:

Het enige dat helpt is grensbewaking, zoals te zien valt nu Libië daar actief werk van maakt. “Na dagen van zinloos wachten maakt de Spaanse NGO ‘Open Arms’ rechtsomkeert:

Dit is niet de enige maatstaf voor Salvini om zijn eigen succes te beoordelen. Hij ziet het lage geboortecijfer van Italië als een van de grootste problemen. Het nationale bureau voor de statistiek heeft gemeld dat het de op één na oudste bevolking ter wereld heeft.

“Een land dat geen kinderen creëert is voorbestemd om te sterven,” zei Salvini. “We hebben een ministerie van het gezin in het leven geroepen om te werken aan vruchtbaarheid, kinderdagvop het aantal pasgeborenen dan aan haar overheidsschuld. Het gaat om Italië’s “traditie, ons verhaal, onze identiteit” – links gebruikt de vruchtbaarheidscrisis als “excuus” om “immigranten te importeren”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s