Nieuw

Refugees in Germany demand everything, contribute nothing

Asylum, thought of as a temporary tool to ensure the safety of people until a threat is no longer prevalent, is no longer what it used to be. Simply being safe, fed and having a roof provided over your head isn’t enough anymore. Refugees are making many demands and claims, which are hardly reasonable if not laughable to a sane person.

One of the more well-known refugees with questionable demands is Aras Bacho a writer for the Huffington post in Germany. He has previously demanded all Germans should donate money to refugees, provide smartphones and that angry Germans should leave the countryall for the good of the country and integration of course.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Refugees in Germany demand everything, contribute nothing

 1. Duchesne // juli 29, 2018 om 11:29 //

  Als je een kind altijd alles geeft krijg je een stuk verwend stront als volwassene. Gezien het aantal kinderen met tablets, smartphones en ander speelgoed voorzie ik dan ook een enorme aanwas in VVD stemmers. Het vreemde is echter dat bij mislams ze net zo strontverwend zijn maar geen VVD stemmen…dit vereist onderzoek.

  Heel kort gezegd, het gros van de immigranten heeft te horen gehad dat alles gratis is en de vrouwen zo van de straat mogen worden geplukt voor sex en dst het toch hoeren zijn, incluis die nog in de bab buggy zitten, dat eenmaal hier gekomen ze l die vruchten willen plukken. Als er dan ook nog bevestiging komt vanuit de autochtone hoek in de vorm van meer gratis dingen en geen straf bij stout zijn, dan komt de “more, more, more” reactie vanzelf.
  Gezien de culturele achtergrond en het dagelijkse bevestigen middels “gebeden” van de superioriteit van inteelt kun je dus niet keer terug zonder veel boosheid.
  Het is een beetje als en hond die na jaren ineens op de bank mag slapen. Eenmaal en recht verworven word het heel erg moeilijk en bij een sterke hond zelfs gevaarlijk om dat terug te draaien. Er wonen veel honden in Europa.

  Behalve dat, de politici die verantwoordelijk zijn zullen dingen niet terug draaien, immers zou dat het erkennen zijn van fouten en daarmee de eigen onbekwaamheid zelf ook bevestigen.
  Dus liever alles en iedereen kapot dan het eigen ego….

  De burger moet bemoeizorg gaan toepassen in het kader van zelfbehoud.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s