Nieuw

Lauren Southern: de identiteitscrisis in het Westen maakt het mogelijk dat de islam domineert

Terwijl men in het Westen steeds meer geschiedenisloos wordt en bezighoudt met een uitgebreid geschiedenis-revisionisme, weet men binnen de islam precies wat het doel is. Samen met de grootschalige immigratie waarbij de bevolking van de respectievelijke landen nooit naar gevraagd is, vormt een sombere toekomst voor het Westen.

De Canadese freelance journaliste Lauren Southern was onlangs op bezoek in Australië, waar ze een visum kreeg nadat ze eerst was aangehouden. Eerder werd ze in Groot-Brittannië verbannen.

Op locatie in Australië wilde ze een zogeheten no-go zone bezoeken. Daar werd ze onmiddellijk opgepakt door de politie, die uitlegde dat ze het risico liep de vrede te verstoren als ze deze zone binnenkwam en vooral als ze de lokale moskee zou naderen.

De massale immigratie staat op het punt de unieke identiteit van het Westen te vernietigen. In bovenstaand interview spreekt Southern over de toekomst en wordt onder andere Zweden aangehaald als een verschrikkelijk voorbeeld waar de bevolking binnen enkele decennia in de minderheid zal zijn en waarom dit in het Westen gebeurt.

Een andere invalshoek op het probleem, suggereert de auteur Camille Paglia, die wijst op politieke correctheid en geschiedenisloosheid, maar ook universiteiten en een ontspoord feminisme als reden voor de neergang van het Westen. Paglia is feministisch, maar sterk kritisch over het nieuwe soort feminisme dat zich nu over het westen uitspreidt. Ze trekt parallellen tussen het Westen van vandaag en de val van Rome, iets wat volgens haar duidelijk te zien ze is in cultuur en kunst.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Lauren Southern: de identiteitscrisis in het Westen maakt het mogelijk dat de islam domineert

 1. templars2017 // juli 29, 2018 om 22:26 //

  Iedereen doet wat hij /zij wilt ,willen van geslacht veranderen ,geen probleem ,het is je eigen lichaam dat je naar de verdoemenis helpt .
  Wat el een probleem is ,iedereen wordt gedwongen het te aanvaarden alsof het de nieuwe religie is ,iedereen wordt gedwongen om het te ondersteunen , ook al wil je dat helemaal niet,
  het is dus geen eigen keuze meer maar een mechanisme om macht te vergaren en die te gaan gebruiken voor eender wat te gaan bereiken, dat heet machtsmisbruik .
  het is moeilijk om te verstaan dat uit die hoek een dergelijk fenomeen de kop opsteekt ,doch het is wat het is .
  De dwingende factor duid op het hebben van een intentie die niet gebonden is aan het eigenlijke gedachtengoed ,het is een opzettelijk georkestreerd gebeuren die een minderheid de macht moet geven om te wegen op de meerderheid zodanig dat er voor die minderheid voordelen te rapen vallen ,het gedwongen aanvaarden van dit gedachtengoed laten versterken door het in de categorie van xenofobe overtredingen te plaatsen is één van de overwinningen van die minderheid op de meerderheid.
  Op die manier wordt de norm uitgehold tot er niets meer over is ,een dergelijke tendens kan een samenleving inderdaad ten gronde richten , net zoals in het oude Rome….

  Liked by 3 people

 2. De islam zal nooit het Westen domineren omdat ze in het algemeen geen geld daarvoor hebben. De joden zijn de rijkste mensen en de grote misdadigers: ze zorgen ervoor dat veel landen failliet gaan en dat veel volkeren van honger sterfen. Hitler was niet de eerst die zijn goede verstand heeft gebruikt tegen deze Wereldprobleem. De Portugezen, Spanjarden, Engelsen en veel anderen hebben dat ook geprobeerd.

  Like

 3. de identiteitscrisis in het Westen maakt het mogelijk dat de islam domineert

  Daarbij moet dan wel aangetekend worden dat de gemiddelde Jan Kwisperbiebel van drie hoog achter absoluut geen identiteitscrisis heeft.
  Het zijn de gutmenschen en elite die ook aan die crisis lijden en helaas veranderen ze de maatschappij zo dat uiteindelijk niet alleen zijzelf maar ook hele volksstammen die part nog deel hebben aan die veranderingen (behalve stom stemmen dan natuurlijk) daaraan ten onder gaan.

  Like

 4. De video wou ik downloaden, maar helaas is die net van tevoren al verwijderd . . . 😦

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s