Nieuw

Groot-Brittannië accepteerde geen christelijke vluchtelingen uit Syrië – alleen mohammedanen

Foto slechts ter illustratie, Ghouta, screenshot You-Tube

Dat is gebleken uit informatie die het Barnabas Fund, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen, kreeg na een WOB-verzoek (a freedom of information request) bij de Britse overheid.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft toegegeven dat geen enkele christen tot de 1.112 Syrische vluchtelingen behoorde die in de eerste drie maanden van dit jaar in het Verenigd Koninkrijk zijn hervestigd.

De vier christenen van de 1.358 Syrische vluchtelingen die door de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de VN (UNHCR) waren aanbevolen voor hervestiging in het VK, werden afgewezen. Alleen moslimvluchtelingen uit het door oorlog verscheurde land kregen toestemming om zich te hervestigen.

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken was uitermate onwillig om de vragen te beantwoorden, de organisatie meldt dat het moest dreigen met een rechtszaak voor het ministerie antwoord gaf:

“De liefdadigheidsinstelling verklaarde dat zij “aanzienlijke inspanningen moest leveren om deze cijfers te verkrijgen in het licht van wat leek op een aanhoudende poging van ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken om hun vrijlating [van de cijfers] te vermijden”.

De informatie werd verstrekt nadat de liefdadigheidsinstelling de “uiterste stap had genomen om een ​​bevel te verkrijgen van het bureau van de Information Commissioner dat het Home Office dreigde met minachting van gerechtelijke procedures bij het High Court”.”

De verklaring ging verder: “Het is algemeen aanvaard dat christenen, die ongeveer 10 procent van de Syrische vooroorlogse bevolking uitmaakten, specifiek het doelwit waren van jihadrebellen en nog steeds gevaar lopen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Groot-Brittannië accepteerde geen christelijke vluchtelingen uit Syrië – alleen mohammedanen

 1. antiislamnu // juli 29, 2018 om 20:19 //

  Om te kotsen

  Like

 2. Scrutinizer // juli 29, 2018 om 20:40 //

  Misschien aanklagen wegens discriminatie o.b.v. religie?
  En tevens voor sabotage in het kader van de wet openbaarheid bestuur en zelfs obstructie van de rechtsgang (immers hetw are vast wel duidelijk met welk doel die info opgevraagd werd).

  Like

 3. Henk der Niederlander // juli 29, 2018 om 21:06 //

  Dan dient de volgende vraag zich aan.
  Welk van de west Europesche landen nam dan wel Syrische christenen op????
  Het antwoord zal duidelijk zijn.

  Liked by 2 people

 4. Henk der Niederlander // juli 29, 2018 om 21:06 //

  Dan dient de volgende vraag zich aan.
  Welk van de west Europesche landen nam dan wel Syrische christenen op????
  Het antwoord zal duidelijk zijn.

  Like

 5. templars2017 // juli 30, 2018 om 02:48 //

  Het is schandalig,de landen die het opvangen van vluchtelingen promoten ,de autochtone bevolkingen verbieden enige kritiek te geven zowel op de regeringen als op de import .
  Hun eigen bevolkingen in een staat van gedwongen verdraagzaamheid duwend ,hen verplichtend om de nieuwe regels te aanvaarden ,de vrije mening wurgend tot ze niet meer bestaat.
  De ganse bevolking wordt onderworpen aan de grillen van de elite die hen regeert, misleid en ronduit beliegd en bedriegd.
  Terwijl het onderdrukken van de autochtone bevolkingen de spuigaten uitloopt en er veroordelingen worden geveld voor het racisstisch zijn in woord of gedacht ,veroordelingen geveld worden voor het discrimineren van andere geloven ,overtuigingen ,meningen en ga zo maar voort ,maken de regerende klasse zich schuldig aan de door hen verboden en opgelegde regels en wetten te overtreden als het hen uitkomt.
  Het niet opnemen van Christenen uit hetzelfde gebied als de opgenomen islamieten is pure discriminatie op basis van een geloof.
  Hier kan niet gesproken worden van een rassenverschil aangezien het over dezelfde “soort” mensen gaat , aan het uiterlijk van een Syriër kan je niet zien welk geloof hij aanhangt ,net als je dat kan bij enig andere mens.
  Het is enkel als hij zijn overtuiging uit dat je het te weten komt ,dus Christenen zijn volgens de elite tweederangsmensen ? Ons wordt het verboden er ook maar een opmerking over te maken,de elite beslist éénzijdig wie wel en wie niet binnen kan komen ,waarom?

  Liked by 2 people

 6. templars2017 // juli 30, 2018 om 02:48 //

  Het rapport toont duidelijk deze stelling aan ,het is zo, en niet alleen in Engeland maar overal, als de elite’s import naar keuze maken dan is het duidelijk dat ze met Christenen niets willen te maken hebben.

  Dat het levens kost van de hoofdzakelijk niet islamitische autochtone bevolkingen zal hen worst wezen , dat het bloed van onschuldigen in de straten vloeit laat hen koud ,dat het onze kinderen zijn ,onze vrouwen het maakt hen geen barst uit.
  Als dit verder gaat dan zijn ze bezig met een manifest te schrijven voor een opstand uit de buik van hun eigen bevolkingen, aan de ene kant een welvaart in stand houden die een schijnvertoning is ,genoeg om iedereen te laten wegkijken en niet in een revoltuese toestand te gaan handelen.
  Deze schijnvertoning kan echter niet blijven duren ,de import zorgt dat het weefsel dat de “welvaart” in stand moet houden steeds dunner wordt ,wanneer het scheurt breekt de pleuris uit.
  Dan gaat het licht uit en dan??
  Deus vult

  Liked by 1 persoon

 7. Ik ga echt over mijn nek van dit soort berichten. Wat bezielt die lui!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s