Nieuw

Thrown Out Of Sydney No Go Zone

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Thrown Out Of Sydney No Go Zone

 1. skeeter // juli 28, 2018 om 05:11 //

  Ze kan binnenkort gewoon dezelfde video thuis maken

  Like

 2. Alphons Mantel // juli 28, 2018 om 07:32 //

  politie staat altijd aan de verkeerde kant

  Like

 3. Buurt voor buurt, wijk voor wijk, stad voor stad. Ze gaan winnen want ze hebben zelfs de politie mee. En ga maar niet tegen de politie in want je wordt gearresteerd en zwaar gestraft door de rechter want de politie heeft ambtseed en liegt niet. Tis godverdomme te triest voor woorden maar laten we eerlijk zijn. De boze blanke man kan niets. Helemaal niets. Aan alle kanten in de val gelopen en staan met de rug tegen de muur. Iedereen die nog hoopt dat de islamisering te stoppen is zal van een koude kermis thuiskomen.

  Ik ga maar weer snel aan mijn werk om mijn Vaderland te ontvluchten ook al lever ik 52% in bij de zelfde overheid die mij daarmee verder knecht. Het wordt voor mij een race tegen de klok maar ons land zijn we definitief kwijt.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti // juli 29, 2018 om 13:28 //

  ik ben het helaas volledig met je eens Teun…. ook ik ben weggegaan, nu t nog kon en ik mijn huis verkopen kon want ook daar hoef je niet meer zeker van te zijn… straks… wanneer t gespuis helemaal t voor t zeggen heeft.. dan komen mijn observaties in beeld, de oorspronkelijke eigenaar in het tuinschuurtje ALS dat er al is en goed kijken naar t huis of er geen bevelen worden gegeven om te komen… wc leegmaken, stront in de living opruimen, poetsen, eten koken… en allemaal met neergeslagen ogen he want je bent maar een niet-moslim, nix waard dus… en op bescherming hoef je ook niet te rekenen…. want die #overheid is of vermoord of gevlucht naar Argentinie of zo en t is dan sharia law die heerst…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s