Nieuw

Shockcijfer: 300.000 illegale immigranten – in één enkele Franse buitenwijk 

Van een evacuatie van immigranten op Canal Saint-Denis eerder dit jaar. © Youtube/Ruptly

Maar liefst 300.000 illegale immigranten wonen in de Parijse voorstad Seine-Saint-Denis. Dit rapporteert Daily Mail’s Andrew Malone, die het gebied een hele week heeft bezocht.

De Britse krant Daily Mail noemt de aantallen “verwoestend” wanneer ze schrijven over de bevolking in de voorstad Seine-Saint-Denis in Parijs.

Er verblijven namelijk 300.000 illegale immigranten, op een officiële legale bevolking van 1,5 miljoen mensen.

Veel immigranten verzorgen zich met criminaliteit of “zwarte economie” en leven in tenten die door de autoriteiten worden gesloopt. De tentenkampen herrijzen weer later op een andere plek op, terwijl veel mensen op straat slapen.

Op een markt in het gebied zijn duizenden buitenlandse mensen te zien die onderhandelen, eten en drinken, schrijft journalist Andrew Malone, en wijst erop dat hij, als een blanke man, vreemde blikken trok..

“Sommige stemmen komen uit Afrika ten zuiden van de Sahara – Ivoorkust, Nigeria, Soedan, Eritrea, Congo, Guinee, Sierra Leone. Afghanen roepen in Pasjtoe, anderen spreken talen die ik nog nooit eerder gehoord heb”, schrijft hij in zijn verslag.

Volgens Malone zou het een exotische verre bestemming kunnen zijn. Maar in plaats daarvan, gaat het over een plaats niet ver van de Eiffeltoren.

Gemeenschappelijke Franse wetten inzake gelijkheid, vrijheid van godsdienst, bestaan volgens hem niet in de buitenwijken. Tegelijkertijd zijn er meer moskeeën dan elders in het land en 35 beruchte islamisten.

Het gebied heeft 160 officiële moskeeën en nog veel meer onofficiële. Ter vergelijking: 117 katholieke en 60 protestantse kerken.

“Er zijn naar schatting 135 verschillende nationaliteiten in Saint-Denis, de meeste extreem arme, waaronder ongeveer 60.000 moslims met een Afrikaanse of Noord-Afrikaanse achtergrond”, schrijft hij.

En het probleem verdwijnt niet, maar wordt juist elke dag groter. De immigratie naar Frankrijk is zo omvangrijk dat alleen al in Parijs 80 immigranten per 24 uur aankomen – of 550 per week.

Volgens Andrew Malone is de “integratie” een totale mislukking in de buitenwijken en voelde hij zich niet welkom in het gebied, behalve toen een lokale rabbijn arriveerde en hem begroette. De anderen wilden hem niet de hand schudden omdat ze hem, volgens de journalist, beschouwden als een “ongelovige en onrein”, zoals hij het in het verslag uit.

Een gevaarlijk “kruitvat”, noemt de Daily Mail de buitenwijk.

Soortgelijke berichtgeving in de media van dit jaar:

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-6001135/A-devastating-report-reveals-300-000-illegal-migrants-living-one-French-suburb.html

http://www.friatider.se/chocksiffran-300000-illegala-invandrare-i-en-enda-fransk-f-rort

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Shockcijfer: 300.000 illegale immigranten – in één enkele Franse buitenwijk 

 1. Je zou daar maar een duur optrekje gekocht hebben en ineens verschijnen al die rampennegers voor je raam. Dan voel je je toch wel even genaaid.

  Like

 2. templars2017 // juli 29, 2018 om 00:22 //

  Als je hier en bij ons gesnapt wordt voor een nacht wildkamperen heb je een boete, en dat hoe noem je dat ????

  Like

 3. Dikke pech.

  Like

 4. ..tot die tijd gaan we fijn van onze welverdiende zomer vakantie genieten, met uitzonderlijk veel zon dit jaar, toch?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 29, 2018 om 02:26 //

  De afgelopen weken heb ik net als zovelen de Tour de France een beetje gevolgd.
  Een beetje want ik ben geen fanatieke fan van de wielersport maar de Tour vind ik meestal wel leuk.
  En juist omdat ik niet zo’n fanatieke fan ben keek ik dus ook naar dingen die geen moer met het wielrennen te maken hebben en keek zo nu en dan haast met ingehouden adem naar hoe mooi Frankrijk is. Echt prachtig.
  Opvallend ook dat in elk dorp, elk gehucht wel een kerk of een kathedraal is.
  De staat van onderhoud is vaak belabberd maar dat geld ook voor de huizen, de Fransen zijn kennelijk niet zulke doe-het-zelvers als wij en geven er niet zoveel om hoe hun woning er van buiten uitziet. Vroeger hadden we hier een reageerder genaamd “Delamontagne” die in Frankrijk op het platteland woonde en misschien had hij ons kunnen vertellen hoe zulke huizen er van binnen uitzien.
  Te vrezen valt dat er een ongekend groot verschil bestaat tussen het platteland (nou ja plat…!) en de verstedelijkte gebieden.
  De vraag is hoelang blijft dit nog zo.
  Arm Frankrijk.

  Like

 6. Nonchalance uit het frans, niet voor niets zo gezegd.

  Like

 7. JooJootje // juli 29, 2018 om 07:24 //

  Als ik het stukje zo lees blijken het dus Joden te zijn die daar illegaal wonen.

  ” een totale mislukking in de buitenwijken en voelde hij zich niet welkom in het gebied, behalve toen een lokale rabbijn arriveerde “

  Like

 8. Europa is in handen van fascisten zoals Macron. Vive la merde. En ik had nog een woning willen kopen. Nee bedankt. Africa en Arabia komt ons tegemoet.

  Like

 9. Duchesne // juli 29, 2018 om 09:42 //

  Binne twee maanden komt een groot deel deze kant op, er is iets in de maak en ze blijven blijkbaar te lang hangen in Frankrijk. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gaan snel groeien dit najaar, zeker met de gratis huizen die ze aan het verzamelen en vorderen zijn bij het COA.
  Er is zelfs een voorstel gedaan om mensen die in alleen of met twee in een huur gezins woning wonen en huurtoeslag krijgen een kamer verhuur opte leggen als voorwaarde om nog enige huurtoeslag te krijgen. Maar goed, dat horen we straks na de zomer, als iedereen in de lagere regionen blut is en de nieuwe gas en electra tarieven worden gepresenteerd…

  You ain’t seen nothing yet !

  Like

 10. Gladiator // juli 29, 2018 om 21:27 //

  @Duchesne,

  Eigenlijk hoop ik dat hetgeen jij zegt bewaarheid gaat worden en er eens eindelijk zeer zichtbaar echte stress en totale chaos gaat uitbreken want op deze manier is NIEMAND vooruit te branden vwb zelf actie ondernemen!!

  Word er eerlijk gezegd een beetje moedeloos van!!

  Tot binnenkort,

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 11. Inderdaad als dit soort maatregelen er van gaan komen zal een kritische massa sneller bereikt worden.

  Like

 12. Op het Frans platteland zijn de mensen “arm” er is niet veel geld. Wat er is gaat niet naar de verbetering van huizen of tuinen. Maar er is wel sociale samenhang er wordt veel georganiseerd met name in de dorpen. Jammer is wel dat de gemiddelde leeftijd daar redelijk hoog is.

  Like

 13. Horatius // juli 29, 2018 om 22:54 //

  Op een gegeven moment is de rek er uit en zal de hele zaak gaan escaleren.

  Dergelijke aantallen criminelen op vrije voeten, rovend, verkrachtend en intimiderend zijn een aanslag op de rechtsstaat (voor zover die nog bestaat in Frankrijk.)

  In Amsterdam wordt het ook steeds meer een totale chaos. Want men weet de weg vanuit Frankrijk en Spanje wel te vinden naar deze tolerante en gastvrije moslimenclave.

  En tot overmaat van ramp ook nog eens een burgemeester van GroenLinks aan het bewind.
  Een schrale troost: veel slechter dan haar voorganger kan zij het nooit doen.

  Hoeveel illegale immigranten zouden er in Amsterdam wonen in afwachting van een generaal pardon?

  Waarschijnlijk meer dan genoeg om het Olympisch stadion mee te vullen.

  Like

 14. Jaantje // juli 30, 2018 om 14:07 //

  Vroeger …nou ja jaren 1970/80 zat het daar vol met Algerijnen stonden op het station om toeristen te bestelen op te lichten vriendinnetje waar ik mee reisde was er het slachtoffer van.

  Ik ook trouwens jatte me pakkie shag….

  Like

 15. @Tijl Uylenspiegel: “Delamontagne” zit voor zover ik weet op het blog van EJ Bron. In elk geval, daar reageerde (en vertaalde) ze vaak. Wegens tijdgebrek kom ik al even niet meer op het blog van EJ Bron. Kijk daar eens of ze daar nog actief is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s