Nieuw

Rapport: Etnische Zweden in de minderheid in Zweden in 2065 – aan het eind van de eeuw nog maar 5 miljoen over

Sweden will remain Sweden but just in name(Zweden blijft Zweden, maar alleen in naam), luidt de kop van het rapport van Gefira wat is gebaseerd op de Zweedse demografie. De gegevens waarop de cijfers zijn gebaseerd, zijn afkomstig van SCB (Zweeds Centraalbureau Statistieken).

Het rapport concludeert onder meer dat in Zweden de vruchtbaarheid onder etnische Zweden lager is dan de algemene vruchtbaarheid en dat het aantal kinderen met typische moslimnamen snel groeit – alleen al sinds 2010 zijn deze met 30 procent toegenomen.

In plaats van de eigen bevolking aan te moedigen meer kinderen te baren, verlaat men zich op grootschalige immigratie die de blanke inheemse bevolking binnen maximaal vijftig jaar een minderheid zal doen vormen.

In 2060 is het aantal etnische Zweden teruggebracht tot 6,6 miljoen en als de ontwikkeling voortschrijdt, zijn er aan het eind van de eeuw nog maar vijf miljoen over, wanneer Zweden naar schatting 14 miljoen inwoners heeft.

Bron:

https://samnytt.se/rapport-etniska-svenskar-i-minoritet-i-sverige-till-2066-bara-5-miljoner-kvar-i-slutet-av-arhundradet/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Rapport: Etnische Zweden in de minderheid in Zweden in 2065 – aan het eind van de eeuw nog maar 5 miljoen over

 1. In Nederland en andere lidstaten zal het niet anders zijn en worden we bedolven onder smerige islamkleedjes.

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // juli 28, 2018 om 17:09 //

  Het lijkt me dat t.g.v. een misrubricering van 2e en 3e generatie immigranten de uitgangssituatie te rooskleurig wordt voorgesteld. De werkelijkheid is m.i. dus nu reeds gekleurder dan wat gerapporteerd wordt en het 50%-niveau zal ook sneller bereikt worden.
  Overigens lijkt men domweg de trends qua geboortes en immigratie te extrapoleren, maar dat is m.i. een grote misvatting. Ten eerste omdat er soms een shift in beleid is (zoals plots vanaf 2015 alle grenzen open) maar ook omdat sociale spanningen kunnen leiden tot burgeroorlog en dan is maar de vraag in welk kamp de meeste slachtoffers vallen: in het kamp met vooral bejaarden die geen wapen kunnen hanteren of in het kamp met vooral een grote “testosteron”-generatie.
  M.a.w. gewijzigde sterfecijfers kunnen plots de percentages autochtonen en allochtonen significant gaan beinvloeden. Die 50/50 komt er mogelijk dus véél eerder aan dan de makers van het filmpje voorspiegelen.

  Liked by 3 people

 3. NOOT nav reactie Scrutinizer // juli 28, 2018 om 17:09 // :

  1) Verbazingwekkend joh hoe de linkse blanke politiek correcte machtselite simpelweg de eigen inheemse blanke bevolking gewoon de nekjes omdraait, onder mom van ‘wij zijn beschaafd bezig, jullie zijn neo…. ‘

  2) Ik zal oud werk van 20 jaar maar integraal moeten publiceren dit jaar, officieel openbaar maken via reguliere kanalen v boeknet, bol.com en amazon. De inofficiele ondergrondse publicaties op mijn site v 2005 tm 2016 waren slimme zet, nu de zaak bovengronds uitvechten.

  3) Pro White Race ben ik ook, is echt mijn karmische verplichting nu, ik ben karmisch ahw 100 procent geassimileerd door de Germanilanders en ik kan het hardere bewijs hiervan ook leveren.

  4) Hoe kan de klok op een legale en beschaafde wijze teruggedraaid worden?? Nu ben ik al begonnen, vanaf 2007 met het onderzoek hiervan. Ok vanuit zuiver Technocratisch oogpunt is het een eitje, piece of cake binnen vijf jaar, geheel transparant, legaal, humaan, professioneel, en een hi tech etnische zuivering, zonder enige gaskamers, en ……. GEHEEL ZONDER DWANG, VRIJWILLIG.

  5) Ik ken mijn zwarte soortgenoten door en door, dus ik weet hoe die schakels bij hen werken. Maar er zal een sterk Klassiek Rechts en Pro White Race blok moeten ontstaan, dat met onze kennis dus de zaak wil reorganiseren en de klok resoluut terug draait tot 4 mei 1945.

  6) En ja hoor Scutinizer, helaas heb jij gelijk, bekijk het 100 procent biologisch, dan is het een hard feit dat een heel groot deel van de statistische ‘autochtonen’ niet blank zijn en zelfs blankenhaters zijn. Lokaal soms al 90 procent, vb schilderswijk den haag. Ja joh, ik ben zelf bruintje, surikoelie aapje en dit is gewoon een compleet toekomstdrama denk ik. Schatting: ruim 5 miljoen van de 17 miljoen ingezetenen in Nederland zijn gewoon niet blanke Hollanders, incl al de cuckold neger kindjes van tienduizenden blanke meiden.

  7) Ahw mn dit is een georganiseerde genocide van de inheemse blanke bevolking. Hou er rekening mee dat India nu ruim 1,42 miljard van mijn viesgekleurde Hindoeras genoten heeft en zij groeien hard door tot wereldmacht in 2040, want nu is hun zgn Golden Age begonnen binnen Kali Yuga, ref Vedische profetieen.

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh // juli 29, 2018 om 21:31 //

  Rapport: Etnische Zweden in de minderheid in Zweden in 2065
  Dat mag zo zijn maar ver voor 2065 hebben de Zweden allang niets meer te vertellen in hun eigen land. Dan maken de mislims de dienst uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s