Nieuw

Pakistani gearresteerd voor het verwekken van drie kinderen bij zijn eigen dochter in Groot-Brittannië

Een Pakistaanse moslimman uit Bradford die incest heeft gepleegd door drie kinderen te verwekken bij zijn eigen dochter, is vier en een half jaar gevangen gezet. Het geheim van Ashraf Khan werd pas ontdekt nadat de vrouw begin jaren negentig het op haar sterfbed had bekend aan haar man, melden de Telegraph & Argus.

De gedaagde, nu 81, werd gearresteerd nadat de echtgenoot van de vrouw, die DNA tests liet doen om de ouderschap van de kinderen te bevestigen, definitief de kwestie aan de Politie van West Yorkshire meldde in 2012. Aanklager Abigail Langford vertelde de rechtbank dat de aanklager in de zaak in Pakistan geboren was in de jaren zestig, een van de zes kinderen van Khan.

Begin jaren tachtig trouwde ze daar met haar man, voordat ze naar Bradford verhuisde om zich bij hem en haar vader aan te sluiten. Ze beviel van drie kinderen in dat decennium voor ze overleed.

Mevrouw Langford zei: “Het was op haar sterfbed dat ze haar man vertelde dat de verdachte in feite de vader van haar drie kinderen was. Ze voegde eraan toe dat DNA-testen uitgevoerd door de echtgenoot van de vrouw, die had geloofd dat hij de vader van de kinderen was, dan “bevestigden wat zijn vrouw had hem verteld op haar sterfbed”.

Miss Langford zei dat een medisch rapport betreffende de drie kinderen diverse kwalen had gevonden die worden ,,direct toegeschreven aan hun incestual ouderschap”, met inbegrip van een onvermogen om bepaalde soorten pijn te voelen, resulterend in verwondingen zoals brandwonden tijdens hun kinderjaren.

Ze beviel van drie kinderen van haar vader voor ze in het begin van de jaren negentig overleed, haar man informeerde de autoriteiten pas in 2012. Aanklager Abigail Langford legde uit: “Hij wenste te blijven optreden als vader en zorg te blijven dragen voor de kinderen die hij als de zijne had grootgebracht.

De politie ondervroeg Khan echter pas in september 2016 na zijn terugkeer uit Pakistan. Voor de rechtbank “ontkende hij seksuele relaties te hebben met zijn dochter”.

In een gezamenlijke verklaring van de slachts, zeiden de kinderen dat het optreden van Khan psychologische schade had veroorzaakt en hun fysieke gezondheid had beïnvloed.

In een rapport van Breitbart London 2017 werd onthuld dat in de Londense gemeente Redbridge, één op de tien zuigelingensterfgevallen binnen de Pakistaanse gemeenschap het “resultaat was van genetische complicaties die het gevolg waren van het hebben van verwante ouders”. Eén op de vijf zuigelingensterfgevallen in deze gemeenschap is het gevolg van incest.

Na het proces bedankten de volwassen kinderen de “eervolle” echtgenoot van hun moeder omdat hij ze als de zijne had opgevoed: “Er is een speciale man voor nodig om papa te zijn, aangezien iedereen een vader kan zijn. Hij is uniek en we zullen hem nooit kunnen terugbetalen voor wat hij voor ons heeft gedaan.’

Ze bespraken het diepgaande trauma dat hun moeder ervoer: “We zouden graag zien dat deze casus het besef brengt dat incest wordt gepleegd, en voor andere mensen die iets dergelijks hebben meegemaakt om naar voren te komen, zodat andere daders die soortgelijke misdaden hebben begaan, kunnen worden berecht via de rechtbanken.”

Uiteindelijk pleitte de 81-jarige Pakistaanse man schuldig aan incest en werd veroordeeld tot vier en een half jaar gevangenisstraf.

BNI >>

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Pakistani gearresteerd voor het verwekken van drie kinderen bij zijn eigen dochter in Groot-Brittannië

 1. deboer // juli 29, 2018 om 07:40 //

  Dat verklaart waarom Arabische maffiafamilies 500 leden hebben. Wie problemen met een Arabier krijgt moet eerst voor genoeg munitie zorgen.

  Like

 2. Horatius // juli 30, 2018 om 11:24 //

  Incest is een fenomeen wat inherent is aan een cultuur die onverbrekelijk verbonden is met de Islam.
  Evenals vrouwenbesnijdenis, veelwijverij en gedwongen huwelijken tussen kleine meisjes en volwassen mannen, hoe ouder hoe beter volgens de Koran.

  Het voorbeeld van de profeet verdient immers navolging.

  En als er een politicus de stelling verkondigt dat de Islam een achterlijke religie is dan wordt hij vervolgens gedemoniseerd en daarna vermoord door een linkse activist.
  Laten ze ons vooral niet wijsmaken dat het hier slechts om incidenten zou gaan. Pakistan is een land waar dergelijke praktijken zo gewoon zijn dat het, hoewel bij de wet verboden, min of meer oogluikend wordt toegestaan.

  De linkse goedmensen weten hier niet zo goed geen raad mee. Dus het wordt genegeerd of desnoods goedgepraat met het excuus dat het hier zou gaan om ‘intieme familiebanden die soms de grens van het betamelijke kunnen overschrijden.’ Een integratiecursus zou hier de oplossing kunnen bieden waarbij een verlichte imam een belangrijke rol zou kunnen spelen.

  Voorts moet men deze exotische culturen wat tijd gunnen om zich aan te passen aan de Westerse cultuur die toch ook zijn nadelen heeft. Zoals de naaktstranden op de Spaanse kust waar nietsvermoedende Afrikanen op doorreis plotseling worden geconfronteerd met geheel ontblote vrouwen.

  Dit geeft een cultuurschok en daar moet op discrete en vooral humane wijze mee worden omgegaan. Een versnelde asielprocedure zou helend kunnen werken, maar het risico van een opgelopen trauma is niet geheel uitgesloten. Dus de immigrant kan enige tijd niet deelnemen aan het arbeidsproces en moet worden begeleid door deskundige psychologen, bij voorkeur van het vrouwelijke geslacht, jong van leeftijd en liefst ook nog blond.

  Donderju! wat hebben we eigenlijk binnengehaald in het kader van een aantal linkse hobby’s?

  Miljoenen achterlijke individuen rechtstreeks afkomstig uit het stenen tijdperk wat betreft hun mentaliteit en wij vangen ze op omdat dit nu eenmaal de gevolgen zijn van het koloniale tijdperk.

  Pakistan voor de Pakistanen en Europa voor de Europeanen, wat is daar mis mee?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s