Nieuw

Meer dan 50.000 Afrikanen wachten in Marokko om naar Europa te komen

Screenshot RT.

Volgens de Spaanse krant El Mundo staan er in Marokko meer dan 50.000 Afrikanen te wachten om de Spaanse enclaves binnen te komen en vervolgens via deze enclaves naar de andere delen van de EU te gaan. Dit is de ergste migratiesituatie aan de Spaanse grens in meer dan tien jaar.

In de hele Sahel-regio helpen smokkelbendes migranten tegen betaling de Marokkaanse grenzen te overschrijden. Men beweert dat er sprake zou zijn van een complete mensensmokkelaars-maffia .

Tijdens de bestorming van meer dan 600 migranten in Cueta raakten talloze Guardia Civil-agenten gewond. Gevreesd wordt dat dergelijke confrontaties nog vaker zullen voorkomen.

Marokko zet Spanje en de EU voortdurend onder druk met migranten om geld te krijgen. Dit is chantage, wat mogelijk is omdat andere routes over de Middellandse Zee zijn gesloten vanwege het Italiaanse migrantenbeleid.

Marokko lijkt echter niet in staat zijn eigen grenzen in het zuiden te beschermen. En na de ontmoeting van premier Sánchez met George Soros is Spanje begonnen aan een beleid van open grenzen. In ieder geval krijgen de Spaanse beveiligingstroepen de instructie zich niet of nauwelijks te verdedigen, waardoor de politie vaak in gevaarlijke situaties terechtkomt.

Bron:

https://www.freiewelt.net/nachricht/mehr-als-50000-afrikaner-warten-in-marokko-um-nach-spanien-zu-kommen-10075174/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Meer dan 50.000 Afrikanen wachten in Marokko om naar Europa te komen

 1. templars2017 // juli 29, 2018 om 00:18 //

  Als dit waar is ,en het zal wel zo zijn , dan is dit een ongekende catastrofe die aan het wachten is om te gebeuren.
  Enige tijd geleden hebben de Marokkanen gewaarschuwd dat er één miljoen van die lui op weg waren dat is 20 maal zoveel ,dit is dan geen golf van migranteninvasie maar eerder een tsunami , onhoudbaar .
  Ondanks alles wat is gekomen en spijts wat nog komen gaat worden we voorgehouden dat we het nodig hebben om Europa leefbaar te houden……

  Like

 2. 50.000? Het zijn er meer dan 50 miljoen, dit jaar

  Like

 3. antiislamnu // juli 29, 2018 om 19:47 //

  Weer die sorros tijd om te sterven voor die hond

  Like

 4. Wie spreekt er al jaren lang over dé Tsunami. Juist ja: Geert Wilders!!!! Maar wat wordt hij tegengewerkt door de pechtoldtjes en alle anderen die maar boter op hun hoofd hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s