Nieuw

Macron – De “homoseksuele staatsaffaire” breidt zich uit

Foto: Alexandre Benalla, dikke vriendjes met Macron. (Screenshot Twitter)

In Frankrijk kookt de geruchtenketel over de waarnemend president Emmanuel Macron over. Na dagen van stilzwijgen was hij genoodzaakt een verklaring af te leggen over zijn vermeende liaison met zijn lijfwacht en vertrouwenspersoon Alexandre Benalla.

Door: Marilla Slominski – Vertaling: ‘Rommel’

Alexandre Benalla bezit niet de nucleaire code, verzond hij “grappig” vooraf, en “hij is ook nooit mijn minnaar geweest”, verklaarde de Franse president bij een crisisvergadering met afgevaardigden, die hij gebruikte om de wilde geruchten over zijn homoseksualiteit heftig te weerleggen.

De 26-jarige Alexandre Benalla, zoon van Marokkaanse immigranten, was tot afgelopen vrijdag officieel lijfwacht van Macron, toen hij in de schijnwerpers kwam te staan door videobeelden die hem drie maanden geleden op een demonstratie in een uniform van de politie meppend om zich heen lieten zien. De opnames en de daarop volgende omgang met de fake-politieagent Benalla ontwikkelden zich tot een gigantisch schandaal, dat Macron op een geweldige manier heeft doen laten struikelen. Zijn opiniecijfers duikelden de diepte in – ze liggen nu op een schamele 39 procent, rapporteert MailOnline.

Een uitgelezen mogelijkheid voor zijn tegenstanders om zijn verduisteringspogingen van het gebeuren te gebruiken om Macron’s imago van de monarchistische “president van de rijken” verder te versterken. Macron is voor hen afgedaan – een president die geen idee heeft van de zorgen en behoeften van zijn burgers en volgens het politiehoofd van Parijs de neiging heeft tot “giftig nepotisme”.

Macron wordt nu geconfronteerd met serieuze vragen over de precieze relatie tussen de 40-jarige en zijn jonge vaste metgezel. Alexandre Benalla, 26 jaar jong met Marokkaanse roots, is de afgelopen anderhalf jaar een sleutelfiguur geworden in Macron’s openbare- en privéleven.

Opgegroeid in een buitenwijk van Evreux in Normandië werd hij als tiener supporter van de Linkse Socialistische Partij. Hij sloot vriendschap met de veiligheidsdirecteur, Eric Plumer, die hem naar verluidt in dienst zou hebben gesteld bij partijfunctionarissen, waaronder voormalig president Francois Hollande, rechercheerde de Britse journalist Guy Adams voor MailOnline. In die periode zou Benalla ook Emmanuel Macron hebben ontmoet. Benalla werkte enkele jaren voor de Socialistische Partij en werd in 2012 ontslagen omdat hij op vlucht sloeg na een auto-ongeluk waarin hij de toenmalige minister van Economische Zaken Arnaud Montebourg had gereden.

Alexandre Benalla verbleef vervolgens enkele jaren in Marokko, waar hij werkzaam was in de beveiligingsindustrie. Toen zijn oude vriend Macron zijn beweging ‘En Marche’ oprichtte en in 2017 deelnam aan de presidentsverkiezingen, keerde Benalla terug naar Parijs om hem te steunen. De twee waren al snel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze reden samen op een fiets en bezochten samen tenniswedstrijden. Hun relatie werd zo hecht dat Macron zijn jonge vriend volledige toegang gaf tot het Franse parlement en de sleutel tot de presidentiële privéwoning inLe Touquet.

Na Macron’s verkiezingsoverwinning in mei van dit jaar, genoot zijn vertrouwenspersoon tal van privileges: een jaarsalaris van meer dan 100.000 euro, een appartement aan de Seine en een auto ten koste van de staat, uitgerust met zwaailichten om sneller door de beruchte straten van Parijs te geraken.

Tijdens de verkiezingscampagne werd Benalla aan de kant van Emmanuel Macron gezien, die hij als zijn schaduw volgde. Er werden beschuldigingen geuit dat hij zich grof had gedragen tegenover journalisten die ongemakkelijke vragen durfden te stellen. Vooral de belangstelling voor Macron’s huwelijk met zijn toenmalige leermeesteres Brigitte Auziere, 25 jaar oud, waar hij als 15-jarige verliefd op werd en haar later huwde, was meer dan ongewenst. Door de hechte vriendschap tussen Macron en Benalla nam de speculatie toe. Deze werd aangevuurd door naar verluidt compromitterende paparazzi-foto’s waarop Benalla samen met de 41-jarige voormalige voorzitter van Radio France Mathieu Gallet in een bos te zien was. De foto’s zagen nooit het daglicht, maar Macron voelde zich uiteindelijk genoodzaakt om een statement te maken. De bewering dat een jongeman alleen met een oudere vrouw kan zijn als hij homoseksueel is, is vrouwvijandig en homofoob, zoals de jongste Franse presidentskandidaat het op 39-jarige leeftijd bekrachtigde: “Als ik homoseksueel was, zou ik dat zeggen en er openlijk naar leven”.

De vermeende homoseksualiteit van de president is op de achtergrond geraakt, zijn populariteit nam toe. Bellana zou belangrijke voorbereidingen op de achtergrond hebben opgevoerd, waaronder Macron’s eenzame wandeling in de buurt van de Piramide van het Louvre, voordat hij het podium beklom om op de klanken van Beethovens “Ode aan de Vreugde” zijn overwinningstoespraak te geven.

Volgens Wikileaks heeft Bellana, een reservist van de politie die jaren eerder dan gebruikelijk op mysterieuze wijze werd gepromoveerd tot luitenant-kolonel, zijn team tijdens de verkiezingscampagne uitgerust met wapens, kogelwerende vesten en peperspray. Hoewel zijn verzoek twee keer door de autoriteiten was afgewezen, kreeg hij een Glockpistool met 2000 patronen.

Als een van de naaste vertrouwenspersonen van de president heeft hij met zijn optreden op de demonstratie het schandaal ontketend dat sindsdien het gesprek in Frankrijk heeft gedomineerd en Macron in zwaar weer heeft gebracht.

Tijdens de protesten in mei tegen de economische hervormingen van Macron, waarbij duizenden studenten betrokken waren, werd hij gewelddadig en sloeg hij, illegaal in politie-uniform, een vrouw en een man. Het incident landde direct op het kantoor van Macron. De “straf” die Bellana daarvoor ontving was – 15 dagen schorsing zonder betaling, gevolgd door een terugkeer naar de dienst van de president. Een beslissing die in strijd is met de wet – Macron had het incident moeten melden bij de gerechtelijke autoriteiten – een gebeurtenis die hij absoluut wilde vermijden.

De doofpot werkte slechts tot woensdag vorige week. Het dagblad Le Monde publiceerde de “mep-foto’s”, Bellana werd herkend. Hij werd gearresteerd, nu moet hij zich verantwoorden voor het gebruik van geweld tegen burgers en het onrechtmatig dragen van een politie-uniform. Zijn appartement en kantoor werden doorzocht. 48 uur later werd hij ontslagen. Een werknemer van het presidentieel bureau en drie politieagenten worden ook onderzocht voor verzwijging. Ondertussen is het Franse parlement ook in de gebeurtenissen betrokken.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/27/macron-die-staatsaffaere/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Macron – De “homoseksuele staatsaffaire” breidt zich uit

 1. Alphons Mantel // juli 28, 2018 om 16:43 //

  hoge piefen hebben altijd grootheidswaanzin en geen enkel reel wereldbeeld; type Rutte en Merkel

  Like

 2. Wat een afgang.
  Frankrijk kiest voor ’n op afstand bestuurbare robot van Soros, Macron.
  Iedereen die de gang van zaken van deze “President” volgt, moet weten dat deze ca. 40-jarige homo getrouwd is met een vrouw die in de zestig is… er een homofilie relatie op na houdt met ’n islamitische lijfwacht, die hij promoveert tot zijn persoonlijke lijfwacht en hem bovenmatig begunstigt, zodat hij hooguit ’n jaar later zodanig in de schandalen komt dat hij zich volslagen onmogelijk maakt…!
  Mijn vraag is Fransen wat hadden jullie eigenlijk tegen Marine le Penn…?

  Zoals zo vaak gezegd, links vernietigt zichzelf.

  Liked by 2 people

 3. Scrutinizer // juli 28, 2018 om 17:22 //

  @Alphons
  Ja, i.p.v. Brigitte en Alexandre zouden Angela en Mark ook wel goed bij Manu passen.

  Like

 4. Von Puffelen // juli 28, 2018 om 17:42 //

  Emanuelle Maricón is gewoon een rugridder die nog niet uit de kast is gekomen.
  Pim Fortuyn was al lang uit de kast geklommen en daardoor niet te chanteren.
  ziet u het verschil?

  Liked by 2 people

 5. Yvonne // juli 28, 2018 om 19:28 //

  Wat een goor vies zooitje is politiek toch, hebben jullie filmpje gezien hoe de heer Macron met vingertje omhoog tegen een jongen tekeer ging omdat die Manu riep,was wel een knul die zichzelf heel knap vond hij wou even stoer doen,Macron zei het is meneer de president voor jou
  En de superkwal heer Rutte wat doet hij eigenlijk als het donker is?

  Like

 6. H.schwarz // juli 28, 2018 om 22:53 //

  Het zaakje stink behoorlijk naar uitwerpselen.

  Liked by 1 persoon

 7. Nouuuu,…goor vies zooitje…(??) Valt wel mee hoor.

  Pas nog een leuk house- en technofeestje op t Elysee.
  Met allemaaal hele leuke mensen…….,.

  Liked by 1 persoon

 8. jaja, zucht maar dit wist ik nog niet, de zonnekoning of hoe word hij genoemd? stiekum homo?

  Like

 9. ieznogoedh // juli 29, 2018 om 21:27 //

  Alexandre Benalla bezit niet de nucleaire code, verzond hij “grappig” vooraf, en “hij is ook nooit mijn minnaar geweest”
  Fijn dat macron even bevestigt dat hij homosueel is en, gezien het optreden van benalla, is macron overduidelijk het vrouwelijk deel van deze “unie”.

  Liked by 1 persoon

 10. Duchesne // juli 29, 2018 om 22:13 //

  Frankrijk heeft en alnge weg naar beneden gemaakt qua leiding, wie leest over Vencitorix en hoe doe gedwongen moest worden om het volk te leiden, tot de hoeren die het land weggeven voor een van buitenaf gevuld poepgaatje…..

  ..ik heb medelijden met de Fransen die net als ons lijdzaam moeten toezien hoe ze worden verkochten en naar de slachtbank of de slavenmarkt geleid, wat het eerste komt….

  …..La patrie, la Force unité, het is ergens onderweg overleden….. net als “joie de vivre..”

  Like

 11. Andre lauvrijs // juli 30, 2018 om 19:08 //

  MAcron is toch de plon van Sores en Roddchild beide joods en willen Europa vernietigen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s