Nieuw

Koerden om de tafel met Assad-regime

US forces in syria

De politieke tak van de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) heeft overleg gevoerd met de Syrische regering. De twee partijen spraken af gezamenlijke comités te vormen om een „routekaart op te stellen voor een democratisch en gedecentraliseerd Syrië”, meldt de Syrische Democratische Raad (SDC).

Het overleg in Damascus vond plaats op verzoek van het regime van president Bashar al-Assad, zei de SDC. De troepen van de Syrische leider en hun bondgenoten hebben de meeste gebieden heroverd die voorheen in handen waren van rebellen. Assad heeft gezworen het volledige land weer handen te krijgen, ook de gedeelten die in handen zijn van de overwegend Koerdische SDF-milities.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s