Nieuw

Jewish Intellectual Activism for Internet Control

Back in March, the sixth biennial meeting of the Global Forum for Combating Anti-Semitism convened in Israel. Run by the Israeli government, hosted by Benjamin Netanyahu, addressed by former French Prime Minister Manuel Valls, and staffed by a large cast of Jewish academics from around the world, the Global Forum makes a priority of “fighting cyber hate.”

A modern day “Grand Sanhedrin,” the number of representatives from various Jewish organizations totaled just over one thousand, including leaders from the Anti-Defamation League; Simon Wiesenthal Center; American Jewish Committee; Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations; Conseil Représentatif des Institutions Juives de France; the International Holocaust Remembrance Alliance; B’nai B’rith; World Jewish Congress; and the Institute for the Study of Global Anti-Semitism and Policy.

The Global Forum is essentially a central think tank for the campaign to introduce internet censorship throughout the West.

TOO >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.127 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Jewish Intellectual Activism for Internet Control

 1. Duchesne // juli 28, 2018 om 11:46 //

  Forum voor terreur dus…..wat eennverkoop argument, het bestrijden van andere meningen en de waarhedi door het haat verspreiden te noemen. Waarom praten we eigenlijk nog?

  Like

 2. Shlomo // juli 28, 2018 om 15:50 //

  De tegenbeweging komt toch niet los.
  Verdeeld, vertwijfeld, niet overtuigd van een mechanisme van groot bedrog en misleiding.
  Dus niet alle Joden zijn slecht of schuldig, net als niet alle politici slecht of schuldig zijn maar, het ligt allemaal nog voor het grijpen, je moet alleen durfen kijken.

  Holocaust leugen.
  Migratie/integratie leugen.
  War on drugs leugen.
  War on terror leugen.
  Nato bondgenootschap leugen.
  Europese samenwerkings leugen
  Verenigde naties samenwerkings leugen.
  We kunnen nog wel even doorgaan.., welvaart, vrijheid, onderwijs, gezondheid etc.
  Maar van de alledaagse beslommeringen is de veiligheidsleugen en de journalistieke leugen overduidelijk.

  Heel het overheidsapparaat dat misschien naast doet wat het behoort te doen ook de boel bedriegt, verdraait en voor een deel misschien zonder het te beseffen meewerkt aan een ..weet ik wat..plan.

  Meewarrig kijk ik naar een Tijl en consorten (sorry Tijl, niks persoonlijk maar makkelijk aan te halen in de context van verontrustte ontkenners) die uit onvermogen en opgedrongen brainsmothering weigeren de valkuilen op de weg naar een enorme valpartij te zien en wanneer attent gemaakt toch weigeren op bepaalde punten naar die weg te kijken.

  Ik weet ook niet wat de bedoeling is maar, je zou ergens kunnen beginnen met dat klopt niet, hier trek ik een streep.
  Wat een aantal oost europese landen doen bijv. van euh.. we houden de schijn van goedwillende bondgenoten etc op maar ..nee, dit doen we niet en nee, daar gaan we zo niet mee akkoord.
  Een aantal westerse landen zit al zodanig vast in de greep en onder knoet van een 007waardige schurken mafia via allerlei constructies en compromitterende of anderszins chantagemiddelen dat die niet uit zichzelf een keer op de rem gaan staan.
  Oom agent gaat trouw en loyaal de straat op tot ‘ie niet meer kan.
  Jan soldaat snapt het toch niet maar is gelukkig dat ‘ie goed werk doet totdat ‘ie ongelukkig wordt.
  Opa soldaat kan verleden en heden ook niet rijmen maar, afvallen van of kritiek hebben op valt ook niet mee.
  Experts en hoogopgeleiden excelleren veelal in bevestigen en hoger draven ten bate van bewuste misvatingen en leugens
  En de functionarissen op posities die meer van de hoed en de rand (dienen te) weten, zijn te begraven onder het werk om bewust te zijn, werken mee of zijn gedwongen mee te werken aan het spelletje.
  En dan heb je Jan en Truus Kaas nog onder de achteloze en egoistische massa, wat een feest, veelal aardige mensen maar, weinigen zijn verontrust of bezorgd, laat staan welbespraakt, mondig en intelligent, ..en heb je zo een combinatie dan zijn ze wellicht nog gevangen in keurslijf van fatsoen en goede opleiding (neem Tijl), zorg voor een ratrace en voldoende afleiding en fam. Kaas is zoet.
  Dus, de dief blijft stelen, is blij met de mensen die zich niet bestolen voelen en gezegend met een syndicaat dat het verder stelen uitstekend weet te regelen.
  -je kunt dief willekeurig vervangen met personen die behoren tot dat collectief, een collectief dat geen onderscheid maakt qua mensen behalve dan volgens hun eigen selectie, met name je moet kunnen bijdragen en niet teveel vragen stellen naar de hierarchie en organisatie. Mark. Kasja of Frans zijn niet dom, niet Joods geloof ik, toevallig blank, ze lullen veel en behave dat ze, eten en drinken en ook naar het toilet moeten weet ik niks van ze, ja dat die vreemde creaturen als spindoctor en woordvoerder optreden op verschillende bureaus van dat syndicaat.

  Mijn punt is ongeveer, wanneer je weigert te kijken naar de holocaust leugen en niet kunt inzien dat daarover gelogen wordt.. dan blijf je deels gevangen en slachtoffer, als een chronische kwaal die zo nu en dan opleeft en je blind en kwetsbaar maakt. Ik denk het de katalysator naar inzicht in georganiseerd misbruik van de hoogste orde.

  Je kunt hier nog wat praten en ventileren, dankbaar voor de site en haar artikelen en bijdragen maar, om te denken dat je iets wilt organiseren..? Zie je achterstand op bijv. genoemde organisatie uit het artikel en laat mij je niet ontmoedigen, heel veel succes.

  Like

 3. Like

 4. polderboy // juli 29, 2018 om 10:30 //

  Okay, ik heb wellicht nooit een goed werkend stel hersenen gehad. En er op vooruit gegaan zijn ze allicht niet maar, daar dat is voornamelijk mijn eigen schuld. Mocht ik onmogelijk te volgen zijn in het volgend relaas, jammer dan, pure emotionele uitwassingen van een nitwit, leest u gerust niet voorbij deze zin.

  Vanwege mijn eigen verdwaasdheid en tekortkomingen is het met betrekking tot het plots verdwijnen van een als artikel afgedrukt bericht van ene Shlomo dan ook aanmatigend om te zeggen dat ik hem begrijp. Realistisch of wijselijk acht ik hem wel. Een hele poos geleden was bijv. ook in het nieuws hoe de tweede persoon binnen FN niet het voortouw neemt nadat mvr. Le Penn daarvan afzag om zich te focussen op een mogelijk presidentschap. De reden, zwarte piet in de vorm van antisemitisme. In het nieuws zijn er continue berichten over het opschonen vanuit diverse invalshoeken van social media etc, nep nieuws is een nieuw dingetje, een rode kaart en het veld ruimen vanwege antisemitisme niet.
  Feit of een gegeven is dat discussie bij bepaalde uitlatingen is uitgesloten in voordeel van een aangenomen danwel opgelegde consensus: “‘Dit’ staat boven elke discussie”. Labels als disciminatie etc beperken een discussie over een opgelegde consensus, geeft voldoende ruimte om niet te luisteren of zelfs de ander te laten zwijgen. In het commentaar gedeelte werd ook aangehaald op te passen met wat je zegt. De strafbaarheid van mening wordt ook al jaren in allerlei landen ongekend opgerekt. In het verlengende van die ontwikkeling zijn er mensen in daadwerkelijke loondienst om social media te modereren op meningen (meningen-niet taalgebruik met oproepen tot geweld oid, meningen) en om bepaalde websites en hun inhoud uit te sluiten van een maatschappelijk debat. In mijn ogen puur en alleen omdat er in die discussie niks te winnen valt en veel te verliezen.
  Let wel, haatzaaien is onduidelijk gedefinieerd en al in meer landen strafbaar dan dat het ontkennen of bagatelliseren van de holocaust is. En ja voor geneuk achter de komma ga je in buurland x gewoon betalen of de gevangenis in, revisiewerk is voorbehouden aan een select clubje (semi)overheid- en lobbywerknemers, hun werk aanhalen met een kritische mening is ook bagatelliseren van, begin er niet aan.
  Het punt zoals aangehaald in wel meer reacties en artikelen zoals die te vinden zijn op deze en andere sites, van het categorisch uitsluiten van andere informatie of geluiden en het aanpassen van de publieke ruimte omwille van een of andere overeenstemming is vooral met feestjes zoals rond 5 december of met herdenkingen zoals op 4 en 5 mei of steeds meer een dingetje, dat is niet onbelangrijk. Om even een bruggetje te maken tussen islamisering, internetcensuur, anti-semitisme, slachtoffers, herdenken en (nazi) perceptiemanagement.

  De gelijkenis van opgedrongen overeenstemming met een ideologie of staatsprogramma en haar onderdrukking is niet van de lucht. Als er mensen bang zijn voor islamisering dan wellicht ook vanwege ‘de consensus door rechtgeleerden omtrent de wil van allah’. Het gegeven dat een relatief kleine groep of samenstelling een massa kan beinvloeden en bewegen met verschrikkelijke gevolgen is er en wordt elk jaar ‘vroom’ herdacht in Nederland middels voornamelijk zijn Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Dit is een nationale invulling aan een historische gebeurtenis. In een groot deel van de wereld wordt diezelfde historische gebeurtenis ook gebruikt binnen een bepaald ritueel. Eentje van herdenken, het betreuren en/of prijzen van offers die gebracht zijn in een onthutsend conflict, met een boodschap, een waarschuwing, een bevestiging van een ideaal, een verheven bevestiging van les geleerd en nooit weer.
  Wel, de discussie hoef, kun of mag je niet aangaan voor wat betreft sommige inhoudelijk zaken van dat oude gedeelde wereld omspannende conflict. Maar, ook niet voor wat betreft nieuwe conflicten. Of je nu als provocateur de onenigheid zoekt (niet perse gewelddadig) danwel als een betrokken, empathisch en goedwillende medemens op zoek bent naar antwoorden en oplossingen van een gedeeld, voortdurend menselijke bestaansstrijd. Okay. Ik vind dat een puntje, binnen huidige maatschappelijke discussies zijn we even krampachtig of volgzaam als toen. Het oproepen tot geweld of geweldadige daden kun je alleen afkeuren, toch?

  Geweld is vrijwel ten alle tijden af te keuren. De discussie of filosofische denkruimte inperken omwille van consensus ..of angst deel ik niet. Heel de geloofsdiscussie rond religie, politiek, wetenschap, economie ed zou gevoerd moeten -kunnen- worden. Afstand van geweld in ruil voor bescherming tegen geweld, in brede zin de beste afspraak in onze samenleving. Faalt de overheid? Kunnen we haar bijsturen? Geweldloos, middels discussie etc? Helaas, ondanks jarenlang gedeelde rituelen rond herdenken is dat grijze gebied van VERZET verworden tot bijna automatische veroordeling wanneer u het staatsapparaat en haar wezen kritisch zou willen benaderen.
  Er was lang een rechtstaat, wetten en een gedeeld intellect van rechtvaardigheid. Die zijn al een tijdje onderhevig aan verval. Ja? u ziet dat anders? Dat kan, en wie heeft er baat bij dat de discussieruimte daarin wordt beperkt? Niet u en ik. Is het mechaniek dat rechten en/of minderheden ed beschermt worden verkeerd? Nee. Wordt dat mechaniek ook toegepast, minder goed dan ik zou willen -mij ontbreekt het aan tekst en vermogen om een compleet helderder beeld te schetsen, u bent mogelijk gelukkig in het denkbeeld dat uw overheid geweld schuwt.

  Het hele WO2 verhaal, of Joden, Holocaust ed, is relevant in de context maar niet perse omdat er daar iets te ontdekken valt dat buiten de consensus ligt. De angst rond of iig de ontwikkeling dat wanneer er geschermd wordt met bepaalde ‘verboden’ begrippen en dat dan vervolgens de luiken dichtgaan is het overheersende probleem. Of dat nu een discussie is over zwarte piet, geweld/terreur, integratie, gerelateerde buitenland politiek of anderszins falende politici, media, justitie etc. Geen, nauwelijks of onmogelijk een discussie te voeren en niks-geen invloed op de gevolgde koers.

  Ik ben al ver heen. Zoals eerder aangehaald, dom en dan ook nog beschadigd. Tja, dan moet je het hebben van andere mensen die wel bespraakt, logisch en gestructureerd een (mogelijk gedeelde) gedachte kunnen overbrengen. Helaas voor mij zijn er maar weinig mensen die ik echt intelligent acht en daarbij openlijk ‘mijn’ gevoel van onbehagen delen of weten over te brengen.

  Maar. Wat dan met het huidige vermeend en gedeelde onbehagen? Het populisme en weet ik wat voor termen er gaan voor andere, alternatieve, kritische geluiden binnen die doorgegeven vrijheid, welvaart en gedeelde democratie?
  Wel. Die is onderdeel van een heuse oorlog.
  Zelfs als je geen relatie denkt te zien tussen allerlei verschillende ontwikkelingen, zijn er genoeg mensen die vraagtekens hebben bij het een of ander. Dat heeft tot op heden geen invloed gehad op het vertragen of afwenden van bepaalde ontwikkelingen. Okay.
  De spoeling wordt dun, de ruimte enger.

  Media, onderwijs, gezond verstand, justitie, het militaire- en veiligheidsapparaat, religieus, politiek en economisch, de maatschappelijke ruimte, historie in woord, beeld en geschrift maken openlijk deel uit van allerlei veranderingen, soms zo bitter en ernstig dat ik durf te spreken van .. totale oorlog. Meer of minder heimelijk.
  Die veranderingen zijn soms nog leuk te bepraten maar, .. daar waar het op falen of tegenvallende resultaten van die veranderingen aankomt en/of waar je buiten een vastgestelde consensus valt en een actieve kritische houding toont ..buh-bye, u is of wordt vrijwel zeker afgeserveerd. De misleiding en censuur met lange arm is jaren geleden ingezet en wordt sterker en sterker. Maar, ondanks de rituelen van 4 en 5 mei, weinigen zien de parallen of valkuilen.
  In wezen zou het er niet toe doen dat er nep nieuws is, of propaganda. Want we zijn slim, hebben zaken al eens meegemaakt en gebruiken een geweldig onderwijssysteem, hebben slimme leiders/bestuurders en heel belangrijk ..controlemechanismen. Wel helaas, niet slim, ervaren of geweldig genoeg, met evengoed wel slimme leiders/bestuurders maar die misbruik maken van dat systeem dat niet meer gebruikt wordt ter controle van oude idealen maar ter sturing en het propageren van EEN VERANDERING, het hoe en waartoe precies of een vermeende koers en bedrog daarin wil ik niet verder aanhalen MAAR, dat het niet klopt met bepaalde oude idealen van voor de eeuwwisseling moge duidelijk zijn. Dat het daarnaast ook nog eens logica of een realistische benadering ontbreekt waarbij geweld of leed tot een minimum wordt beperkt, is wat mij betreft een feit (zelfs, met of als, er nep-aanslagen en nep-slachtoffers zijn binnen deze ontwikkeling). Onzin van ‘experts’ is blijkbaar niet echt onzinnig mits.. en een vergissing van velen zal ook wel niet echt een vergissing zijn mits.. , mocht u en anderen aan de andere kant van de consensus zitten, hoon, veroordeling en/of toezegging van broodnodige hulp zijn uw deelgenoot.
  Laat Merkel nu de enige zijn waarbij ik enig zelfverwijt denk te zien bij de verandering waar ze voor gesteld staat, niet dat ze daarbij enig openlijk verzet toont. En voor de rest zie ik openlijk leugens, grove schamperingen, gevleugelde woorden, zelfverrijking versus vernietiging en met een hoop slachtoffers.

  Ik weet het. Wat een relaas. Vervelend dat ik dom ben en wanneer ik de Holocaust bestudeer, ik eerder de argumenten tegen bepaalde zaken daarvan sterker vind. Niet relevant. Net als andere zaken binnen de WO2 setting. Of WO1, of mss wel meer zaken in een historische setting. (Wilt u een lijstje? kijk bijv eens op ZeroHedge voor een rits aan gebeurtenissen en vergelijk wat u zelf weet en wat u verder aan alternatieve informatie kunt vinden; 2017-03-07/ever-growing-list-admitted-false-flag-attacks, mss niet allemaal verheven boven correctie, gewoon puur ter indicatie). Religie, economie, politiek, krijgsgeschiedenis, ..biologie, psychologie etcetc. Kennis is macht, tegeltjeswijsheden ter zijde, nul en geen verband of mogelijk toch wel. Eigenlijk doet het niet ter zake.
  Hier en nu, wordt u en een ander van alles opgelegd, in uw naam wordt mede gestreden voor een betere wereld. De slachtoffers en daders vind u dagelijks terug in de media evenals wat voor offer en inspanning het nog vergt om verandering te brengen, in hoeverre u zich qua inhoud in die door de media gebrachte boodschap kunt vinden is twee. Een ander punt is hoe vrij u bent in uw kritiek of hoe vrij u bent om zich te verdiepen in deze informatieoorlog of uw mogelijkheden tot relatieve verandering van de hele waanzin. Dat we na het vallen van de muur sprongen voorwaarts hebben gemaakt en dat we het nog nooit zo goed hebben gehad terwijl we effectief anderen helpen het ook beter te hebben, is wat mij betreft een leugen. U ziet het elke dag op het geselecteerde nieuws, echter u wordt erbij verteld wat u daarbij dient te denken. Er is een wereldconflict gaande, deels onder de noemer oorlog tegen terrorisme en die wordt gevoerd tot in uw huiskamer. En er komt(??) een moment dat de ontwikkelingen met betrekking tot kennis en de controle over informatie zo effectief is, dat je kunt spreken van een nieuwe, digitale middeleeuwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s