Nieuw

Israel is arming neo-Nazis in Ukraine

Israeli arms are being sent to a heavily armed neo-Nazi militia in Ukraine, The Electronic Intifada has learned.

Azov Battalion online propaganda shows Israeli-licensed Tavor rifles in the fascist group’s hands, while Israeli human rights activists have protested arms sales to Ukraine on the basis that weapons might end up with anti-Semitic militias.

In a letter “about licenses for Ukraine” obtained by The Electronic Intifada, the Israeli defense ministry’s arms export agency says they are “careful to grant licenses” to arms exporters “in full coordination with the Ministry of Foreign Affairs and other government entities.”

The 26 June letter was sent in reply to Israeli lawyer Eitay Mack who had written a detailed request demanding Israel end all military aid to the country.

Azov’s official status in the Ukrainian armed forces means it cannot be verified that “Israeli weapons and training” are not being used “by anti-Semitic or neo-Nazi soldiers,” Mack and 35 other human rights activists wrote.

They had written that Ukrainian armed forces use rifles made in Israel “and are trained by Israelis,” according to reports in the country.

Bron >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Israel is arming neo-Nazis in Ukraine

 1. Tjah dat heb je met Zionist Poroshenko heeft er geen enkele moeite mee om zijn eigen burgers te bombaderen en te vermoorden om anti Rusland propaganda te maken .

  Like

 2. Nederland vriendje met dit land….!

  Like

 3. Von Puffelen // juli 29, 2018 om 10:51 //

  Het zou het brusselse krapuul goed uitkomen om deze “stormtroopers” de eu binnen te loodsen mocht het lokale gepeupel de hooivorken uit het vet halen en touwen gaat maken met aan een kant een hangmans knot.
  Azov in aktie.

  Like

 4. Daniel // juli 30, 2018 om 16:28 //

  De synagoge van Satan.

  Like

 5. Daniel // juli 30, 2018 om 16:31 //

  En altijd de schuld afschuiven op anderen die er mogelijk niets mee te maken hebben. Vuig volk, dienaren van demonen. Walgelijk. Lees hun Talmud. Men heeft geen idee. Hierbij is de Koran een sprookjesboek. Hoe zullen zij aan Gehenna ontsnappen. Niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s