Nieuw

GeenStijl is weer eens zuur (en inconsistent)

Naar aanleiding van een interview in de volkskrant met Géza Hegedüs, heeft GeenStijl ook wat te melden. Die melding was vooral dat Dhr. Hegedüs een heel erg enge man was en ook Erkenbrand werd genoemd. Volgens GeenStijl zijn wij het equivalent van de KKK.

Allereerst om in te gaan op wat GeenStijl over Hegedüs zegt: in welke zin zijn de uitspraken van Hegedüs anders dan die van Minister Blok? Beiden stellen dat multi-etnische en multiculturele samenlevingen niet functioneren en gedoemd zijn tot falen. Waarom verdedigt GeenStijl de minister wel, maar valt het Hegedüs aan als zijnde een enge radicaal? De consistentie is ver te zoeken bij GeenStijl.

Erkenbrand >>

Erkenbrand is me voor, ik zat nog vol verbazing naar mijn toetsenbord te staren. De Volkskrant ‘Omvolkskrant’ noemen en in hetzelfde stuk iemand aanvallen die vindt dat etnische Nederlanders een meerderheid moeten blijven in Nederland. GeenStijl vindt dat  Nederlanders een minderheid moeten worden in eigen land kennelijk. Wat een ranzig roze links pulpblog is het ook. Interview in de Volkskrant hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on GeenStijl is weer eens zuur (en inconsistent)

 1. Hebben we het over de miljonairs van Geen Stijl?
  Dat blog waait met alle commerciële belangen mee.

  Liked by 1 persoon

 2. Feniks // juli 28, 2018 om 18:09 //

  Juist.

  Like

 3. Hegedüs heeft alle gelijk van de wereld en hoeft dat zelfs niet met linkjes te onderbouwen omdat iedereen die wil zien dat elke dag kan aanschouwen. De dominante populatie is gek genoeg altijd een etnische die samenhangt door bloedbanden en een gemeenschappelijke cultuur die weer woprdt samengelijmd door een dominante religie en omdat opoe het zegt.

  Er zijn miljoenen wetenschappelijke onderzoeken en feitelijke bewijzen uit de geschiedenis te gebruiken om aan te tonen dat zogauw de etnische dominantie bedreigt wordt door invasoren of concurrerende religies en er een bepaalde grenswaarde wordt overschreden in aantallen de pleuris uitbreekt omdat ze de dominante populatie wil worden. Beetje zoals je dat in de strips van Iznogoedh leest waarin de Vizier kalief wil worden in plaats van de Kalief.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Iznogoedh

  Like

 4. Von Puffelen // juli 29, 2018 om 11:10 //

  Het zijn van die dingen die je zomaar kunt zien zonder er een “academische opleiding” voor te hebben gevolgd.

  Like

 5. Eugene de Groot // juli 29, 2018 om 11:32 //

  A: Ik gun ze mijn klik niet.
  B: Het laffe en censurerende Geenstijl heb ik sinds kort ingeruild voor deze website.

  Like

 6. Jullie begrijpen niets van geenstijl, niet mijn lieveling sitr maar zegt recht voor de raap waar andere zoals deze site weer eens selectief aangesproken voelt.

  Like

 7. Éordred // juli 29, 2018 om 23:04 //

  @worf

  Niets van waar. Geenstijl is een van de zoveelste liberale schoothondjes. Het heeft nooit en zal nooit de waarheid vertellen. Dat durven zij niet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s