Nieuw

Die boze witte man

Foto: Clint Eastwood. Screenshot Gran Torino.

Ik heb als kind altijd geleerd dat misdadigers vervolgd moeten worden, ik leer sinds de jaren 90 echter van de politieke elite dat misdaad enkel begaan kan worden door oppositie en mensen die commentaar hebben op beleidsvoering. Moorden voor politiek correcte zaken is een godgegeven recht blijkbaar. Zou enige god dat ook vinden?

Door: Duchesne

De tweede kamer heeft onderdak met grote vergoeding en riant pensioen geboden aan dieven, pedofielen, aan moordenaars en ophitsers, aan bedriegers en fraudeurs, aan terroristen en afpersers, aan corrupte lieden en doorgedraaide allochtonen, aan godsdienstfanaten met moord en vernietiging als hoogste goed.

Als zijnde geboren in dit land met voorouders traceerbaar tot in elk geval 879 na chr. denk ik recht te hebben op leven en spreken, over meebeslissen hoe de toekomst moet worden. Maar goed, dat denk ik dan…

Ik heb echter ondervonden dat mij een natuurlijk recht, een geboorterecht zou je kunnen stellen, mij dat recht met geweld wordt onthouden. Blijkbaar is het wel goed om moordenaars te huisvesten en te voeden en ze rechten toe te kennen die de eigen burgers wordt onthouden, omdat….ja, waarom eigenlijk?

Er is geen grond om te importeren omdat er vergrijzing zou ontstaan, het is het meest slechte excuus dat er is, een regelrechte leugen. We werden toch een “kennis economie”, en het meeste werk zou door robots worden gedaan en een deel van de bevolking zou nooit meer werk vinden…
Je zou vergrijzing toejuichen, omdat het eindig is. Minder mensen is goed, spaart het milieu en de grondstoffen, geeft iedereen meer ruimte, geen files meer, etc, etc…
En dan worden er ineens door onze “elite” moordenaars geïmporteerd alsof het een neukrecord van voor het eerst op vakantie onbegeleide pubers is…
Moordenaars worden letterlijk uit de handen van gerechtigheid gehouden, letterlijk wordt het moorden en het plegen van andere bestialiteiten beloond.
Het word ons zelf verboden er iets van te zeggen?

Welk boek is het precies waaruit men de wijsheid haalt om dit soort waanzin te bedrijven?

Het gaat stoppen, eender op welke manier maar deze waanzin moet en zal stoppen.

Wanneer wij als mensen toelaten dat moordenaars vrijuit gaan en hun slachtoffers worden genegeerd, dan is de menselijkheid verdwenen.

En dat is wat ik onze “elite”, “onze” politici verwijt, dat ze geen mensen meer zijn. Ze zijn afgedaald tot het niveau van beesten, het niveau waarop de individu niet langer enige waarde heeft maar totaal van de eigen persoonlijkheid los wordt gekoppeld.
Het is zover, hoewel de aftakeling al enige tijd bezig is, als er niet ergens een grens, een keerpunt of een duidelijke lijn van tot zover en niet verder word aangegeven wordt alles “normaal”, en hoeft niemand meer bekeerd of dom gehouden te worden, we zijn dan al op het punt van dhimmi.

De waanzin gaat sluipend, net zoals de macht zich stil verplaatst naar de straat en naar een groep die feitelijk niets toevoegt aan toekomst of welzijn. Ergens moet een heel duidelijke streep worden getrokken.

Maar goed, “ze” en “iemand”, die “boze” witte man, die vrijheidslievende burger, die zullen dat vast wel doen, dus laten we daarop wachten.

Mee eens?

Wel, volgens mij moet de “democratie op de schop, moeten er heel wat touwen nekken gaan breken en moet er in dit land de bezem door met het corrupte tuig dat respectloos over lijken gaat, zelfs als ze nog leven.

Maar goed, dat vind ik dan…

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6977 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Die boze witte man

 1. jeanette k // juli 28, 2018 om 10:18 //

  Vadaag in de Azijnbode: weergaloos interview van een Man met Ballen die geen lijsttrekker van de PVV werd. Buitengewoon kortzichtig en dom van G.Wilders.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ex-lijsttrekker-pvv-rotterdam-ik-vind-dat-etnische-nederlanders-de-meerderheid-moeten-vormen-in-dit-land-~b9777b25/

  Like

 2. jeanette k // juli 28, 2018 om 10:19 //

  Commentaar overbodig!

  Like

 3. Bob Fleumer // juli 28, 2018 om 19:04 //

  Het gaat erom wat de regering heeft nagelaten te doen en dat is ons land te vrijwaren van de horror die islam heet, iedereen weet het maar de regering verschuilt zich achter godsdienstvrijheid, als die onze vrijheid te niet doet zit er toch iets heel erg scheef in dit land.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // juli 29, 2018 om 00:20 //

  Rotterdam Caribbean Festival.

  Like

 5. Republikein // juli 29, 2018 om 00:26 //

  Like

 6. Daniel // juli 30, 2018 om 15:55 //

  Political Correctness Social Engineering Via Weaponising Language
  N.B. Zie punt 5.

  THE 11-STEP PLAN OF CULTURAL SUBVERSION
  The Frankfurt School has 11 objectives to destroy society:
  1. The creation of racism offences.
  2. Continual change to create confusion
  3. The teaching of sex and homosexuality to children
  4. The undermining of schools’ and teachers’ authority
  5. Huge immigration to destroy identity.
  6. The promotion of excessive drinking
  7. Emptying of churches
  8. An unreliable legal system with bias against victims of crime
  9. Dependency on the state or state benefits
  10. Control and dumbing down of media
  11. Encouraging the breakdown of the family

  https://archive.org/stream/PoliticalCorrectnessSocialEngineeringViaWeaponisingLanguage/Political%20Correctness%20Social%20Engineering%20Via%20Weaponising%20Language_djvu.txt

  https://archive.org/details/PoliticalCorrectnessSocialEngineeringViaWeaponisingLanguage

  Leden van de Frankfurt School:
  Max Horkheimer.
  Theodor W. Adorno.
  Herbert Marcuse.
  Friedrich Pollock.
  Erich Fromm.
  Otto Kirchheimer.
  Leo Löwenthal.
  Franz Leopold Neumann.

  Kijk wie dit zijn en je weet waar onze ellende vandaan komt. De namen geven een duidelijke indicatie. Kennis is macht. De waarheid is niet anti-semitisch.

  Like

 7. Republikein // juli 30, 2018 om 21:11 //

  Jezus, ook dat nog.

  Like

 8. jeanette k // juli 31, 2018 om 11:29 //

  Nog eentje over political correctness:
  https://www.netfunny.com/rhf/jokes/08/May/correctness.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s