Nieuw

Antwerpen – Roedel minderjarige diversiteitsverspreiders van Frans Timmermans trekken 35-jarige ongelovige van zijn fiets en proberen hem te vermoorden

Archieffoto. © Flickr/Stefan Mina

“Het zag er op het eerste gezicht uit als een stevige vechtpartij”, zegt een skater die een vaste bezoeker is van het skatepark in Park Spoor Noord, onder het viaduct van de Noorderlaan. De mannen waren wat verderop aan het skaten toen zij ineens tumult hoorden onder het viaduct. Een groepje van vier tot vijf jongens sleurden een oudere man van de fiets, bewerkten hem met hun vuisten en trapten hem tegen de grond. Toen de man al op de grond lag, moest hij nog verschillende slagen en stampen incasseren.

Eén van de skaters: “Wij kwamen kijken wat er aan de hand was en hebben die gasten dan aangemaand ermee op te houden. Die jongens zijn dan weggelopen. Niemand van ons had meteen gezien dat er een mes was getrokken.”

Schedelbreuk

Pas toen de hulpdiensten de verzorging van de bewusteloze man opstartten, bleek dat hij twee messteken aan zijn hoofd had opgelopen en daardoor een schedelbreuk had. De man werd met levensgevaarlijke verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Vandaag verkeert hij nog altijd in levensgevaar.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Antwerpen – Roedel minderjarige diversiteitsverspreiders van Frans Timmermans trekken 35-jarige ongelovige van zijn fiets en proberen hem te vermoorden

 1. templars2017 // juli 28, 2018 om 21:09 //

  Dit is het derde “incident ” waar bericht over gegeven wordt in één week ,Antwerpen is een verloren bastion waar je beter wegblijft , en al zeker het multiculturele hellegat Borgerocco ,dus ook hier net als in Nederland is het een versnelling hoger geschakeld…..hoelang nog ? geen idee ,maar blijven dueren kan het niet.

  Like

 2. Wanneer is de laatste druppel die de emmer doet overlopen?

  Like

 3. Willem // juli 29, 2018 om 00:13 //

  Hoogste tijd voor Zero Tolerance.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s