Nieuw

Zwarte vrouw ontvoert blanke baby, steekt hem in brand en laat hem dan achter op een spoorlijn

Combo-Levi-Cole-Ellerbe-and-Felicia-Marie-Nicole-Smith-facebook-Natchitoches-Police-Department-640x480

De politie beschuldigde zaterdag een vrouw van moord omdat ze naar verluidt een jongetje van zes maanden had ontvoerd, hem in brand had gestoken en hem had laten sterven op een spoorlijn in Louisiana.

De autoriteiten hebben Felicia Marie-Nicole Smith, 25, beschuldigd van eerstegraads moord wegens ontvoering en het achterlaten van Levi Cole Ellerbe in Natchitoches op 17 juli, meldde de Daily Mail.

Twee mensen verschenen na 9 uur ’s morgens bij de deur van zijn moeders caravan op 17 juni en spoten naar verluidt een soort pepperspray substantie in haar gezicht voordat Ellerbe werd ontvoerd.

De politie begon onmiddellijk naar Ellerbe te zoeken en rekruteerde officieren uit andere gebieden om te helpen. Minder dan 90 minuten nadat de autoriteiten hun zoektocht begonnen, meldde iemand een brand in de buurt van de sporen.

Kanika Johnson, die de 911-oproep plaatste, vertelde Town Talk dat ze niet dacht dat het vuur aan de spoorbaan iets ernstigs was.

‘Ik dacht dat sommige kinderen het misschien in brand hadden gestoken of zoiets,’ zei ze. “Ik had de politie gebeld en gezegd dat ze moesten opschieten en iemand sturen om het vuur te doven voordat het zich verspreidde.”

Op de plaats van het vuur vonden de officieren de ernstig verbrande baby rond 10:20 uur. en haastte hem naar Natchitoches Regional Medical Center, waar hij in kritieke toestand bleef.

Medici brachten hem later over naar University Health in Shreveport, waar hij bezweek aan zijn verwondingen en stierf woensdag, meldde WWL.

Smith wordt vastgehouden in het detentiecentrum van Natchitoches.

De familie van Baby Ellerbe legde hem op vrijdag te ruste, met rouwenden die het kind beschrijven als een gelukkige baby met “een grote glimlach”.

“Levi was de gelukkigste baby die altijd een grote glimlach had”, aldus zijn overlijdensadvertentie. “Levi was een zegen voor onze familie en iedereen die hem ontmoette. We zullen hem altijd onthouden als onze kleine ‘Chunky Monkey.’ “

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Zwarte vrouw ontvoert blanke baby, steekt hem in brand en laat hem dan achter op een spoorlijn

 1. Ontvoert of ontvoerde ….ABN…. Super moeilijk als je boos bent

  Like

 2. Dat zal er mee te maken hebben inderdaad.

  Ik zal het even aanpassen, dankje.

  Like

 3. templars2017 // juli 27, 2018 om 21:05 //

  je bloed zou voor veel minder beginnen koken

  Like

 4. Motief van de maniak?

  Like

 5. Duchesne // juli 27, 2018 om 22:17 //

  Het begrip “mens” dient te worden herzien.

  Like

 6. skeeter // juli 27, 2018 om 23:58 //

  Is er nog enige twijfel over wat onder genetisch afval valt?

  Liked by 1 persoon

 7. Scrutinizer // juli 28, 2018 om 00:44 //

  Als strafmaat stel ik voor dat de veroordeelde aan handen en voeten geboeid in een cel wordt opgesloten gedurende slechts 1 week.
  De moeder van het slachtoffertje krijgt evenwel dagelijks 30 minuten bezoekrecht.
  Tevens krijgt zij een carte blanche: wat zij de veroordeelde ook aandoet, ze zal er nooit voor vervolgd worden…
  Eventuele begrafeniskosten kunnen gedekt worden door de verkoop van organen van de veroordeelde.

  Like

 8. Jahaaaaaaaaa, naast blank racisme bestaat zonder enige twijfel óók zwart racisme, hier in Nederland staat Sylvana Simons op eenzame hoogte, het mooiste van alles haar bijval kan alleen maar groter worden net zoals Denk als een pijn naar voren schiet in de nabije toekomst. De Nederlandse policoristen hebben een systeem geschapen waarmee ze met hun eigen ‘wapens’ om de oren worden geslagen. De enige oplossing voor dit volkomen feit ligt in de Nederlandse Grondwet verankert als Art. 1 lid 6 trek dit uit de context en dan zal “ons” land weer letterlijk en figuurlijk een stukje zonniger eruit gaan zien naar mijn mening.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s