Nieuw

Zuur in Duits opblaasbadje gegooid: 2 kinderen gewond

Door: Rutger Borgerink

Twee kinderen zijn afgelopen woensdag gewond geraakt nadat een onbekend persoon een bijtend zuur in een kinderbadje in Bad Bentheim had gegooid. De twee liepen volgens de politie forse irritaties aan oog en huid op.

De Duitse politie heeft een onderzoek ingesteld op verdenking van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, zo meldt zij vrijdag. Naar verluidt heeft iemand in de nacht van dinsdag op woensdag een bijtend zuur in het privézwembadje gegooid, dat in de tuin van het gezin in Bad Bentheim stond opgesteld. Het kinderbadje was een dag eerder door de ouders van de verwonde kinderen opgezet.

Lees verder:

https://www.destentor.nl/buitenland/zuur-in-duits-opblaasbadje-gegooid-2-kinderen-gewond~a24427bd/

(h/t Claudia M.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zuur in Duits opblaasbadje gegooid: 2 kinderen gewond

 1. templars2017 // juli 27, 2018 om 22:07 //

  Als je al de meldingen hier leest kan je niet anders dan tot een conclusie komen die in feite allang geweten is , het verschil tussen voordien en heden ten dage is dat het almaar sneller gaat ,telkens zijn de slachtoffers de zwakkeren in de samenleving ,kinderen, ouderen ,vrouwen.

  Dit is nooit meer met woorden op te lossen,

  Like

 2. Frauke // juli 27, 2018 om 22:55 //

  Walgelijk , bedenk dat dit mogelijk word toegebracht door het kroost van de cultuurverrijkers. Zij zitten het dichts bij de bron en spelen vaak met de lokale kinderen.

  Like

 3. En als ze gepakt worden, worden ze niet of maar weinig gestraft “want het zijn immers kinderen”…

  Deporteren dat hele zootje, te beginnen met alles wat illegaal is en/of een strafblad heeft!

  Like

 4. Kunnen ze om de een of andere reden niet gedeporteerd worden dan maar in een opvoedkamp stoppen.
  Het opvoeden bestaat dan uit werken tot ze erbij neer vallen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s