Nieuw

Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee

Een Pakistaanse migrant werd gearresteerd omdat hij woensdag brand probeerde te stichten in de buurt van het militaire kamp Perama. De arrestatie is bevestigd door de plaatselijke politie.

Perama is een gebied met een hoge concentratie vluchtelingen. De migrant werd gearresteerd en ondervraagd nadat hij was aangeklaagd en vervolgd voor brandstichting. Lokale politie bevestigde aan onze verslaggever dat een Pakistaanse migrant is gearresteerd in het gebied.

De eerste informatie van de lokale webpagina ‘Epirus poort’ zegt dat de dader alle beschuldigingen ontkent en beweert dat hij gewoon aan het werk was in het gebied.

De hitte van de Griekse zomer en de krachtige waaiende wind kunnen leiden tot een massale vernietiging, omdat het militaire kamp Perama militaire uitrusting herbergt.

Minister Nikos Toskas van de civiele bescherming vertelde op een persconferentie dat brandstichting een serieuze mogelijkheid is. “We hebben serieuze aanwijzingen en belangrijke tekenen die wijzen op de criminele acties van brandstichting,” zei hij.

Het is niet de eerste keer dat migranten zijn begonnen met branden, met verschillende gevallen van brandstichting die zijn ingediend in het Moria-migrantenkamp in Lesbos.

Toen honderdduizenden migranten naar Europa kwamen, zaten er ook talrijke terroristen en radicalen onder hen.

ISIS heeft zijn rekruten al opgeroepen brandstichting te gebruiken als wapen tegen een land. De methode wordt ook in Israël gebruikt en kan volgens ISIS “een heel land terreur toebrengen”.

De arrestatie van de Pakistaanse migrant komt slechts enkele uren na de nationale tragedie die Griekenland in het begin van de week trof, waarbij meer dan tachtig Grieken omkwamen en meer dan duizend huizen werden verwoest.

VoE >>

Van de massale bosbranden vorig jaar in Spanje en Portugal werd ook vermoed dat ze aangestoken waren door jihadisten.

In 2004, verscheen er op een Arabisch-talige jihadwebsite een bericht met ‘Al-Qaeda’s economische aanvalsplan’ op de Verenigde Staten dat ook voorstelde om ’s land bossen en wouden te veranderen in razende inferno’s.

Zie ook:

Zijn de bosbranden in Portugal en Spanje jihad ?

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9327 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee

 1. Yvonne // juli 27, 2018 om 20:14 //

  Niet te geloven wordt je niet zoals in Nice door een vrachtwagen doodgereden , of doodgestoken dan ga je dood bij aangestoken bosbranden, alleen doden en verwoesten kunnen ze

  Liked by 1 persoon

 2. Vergeet de Veluwe niet deze week. Daar werd een 37 jarige man uit Ede aangehouden. Man zonder identiteitsomschrijving, dus…………………. vul zelf maar in Ede broeinest van ……

  Liked by 3 people

 3. Duchesne // juli 27, 2018 om 22:24 //

  De verantwoordelijkheid ligt bij de politici, die zijn hoofde-lijk verantwoordelijk !

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // juli 27, 2018 om 22:27 //

  Ik zat er nog aan te denken en ja hoor nu lees ik dit wie ons dit aan doen moeten sterven hier is geen genade meer voor

  Like

 5. Horatius // juli 28, 2018 om 13:40 //

  Dat de dader beweert dat hij gewoon aan het werk was in dit gebied is natuurlijk gewoon de volle waarheid.

  Want zijn werk bestaat uit het stichten van branden in bosrijke omgevingen in opdracht van de Islam. De jihad kent vele gezichten en het ergste moet nog komen als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt.

  Maar de politiek elite is bewust blind voor deze overduidelijke voortekenen van een naderende catastrofe, uitmondend in het beste geval in een burgeroorlog. Want een burgeroorlog betekent dat wij ons niet al bij voorbaat zonder slag of stoot wensen neer te leggen bij een islamitische overheersing.

  Maar vóór dat het zover is zullen er nog vele slachtoffers moeten vallen. Voornamelijk onder de autochtone bevolking want de jihadisten worden de hand boven het hoofd gehouden door onze politieke elite en talloze linkse organisaties die hun komst bevorderen onder de vlag van ‘humanitaire hulp aan de behoeftige medemens.’

  Niet de jihadisten zijn in de allereerste plaats verantwoordelijk (hun sinistere agenda is al sinds 9-11 overbekend) maar onze politieke elite en de collaborateurs in Brussel en Straatsburg.

  Alleen een scenario dat doet denken aan de gevolgen van de Franse Revolutie waarbij er korte metten werd gemaakt met de toenmalige elite die maling hadden aan het gewone volk zal enig recht doen aan ons gevoel voor Rechtvaardigheid en het behouden van onze Nationale Veiligheid en Identiteit.

  Vrij vertaald: waar gehakt wordt vallen er spaanders en dus niet alleen onder de autochtone bevolking die nu nog zucht onder het schrikbewind van Brussel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s