Nieuw

Oostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”

Het gaat alleen maar om het vernietigen van de blanken als menselijk ras.

 • China, Japan, Korea, Rusland hebben “schijt” aan dergelijke VN-“migratiecontracten” en “hervestigingsprojecten” en laten NIEMAND binnen,
 • de Visegrad-landen intussen ook,
 • de Verenigde Staten, Israël, Saoedi-Arabië en andere islamitische staten doen precies hetzelfde en bemuren zich letterlijk (met Duitse hulp!) in.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

Het gaat dus in wezen ALLEEN over de “nieuwe nederzetting” van West-Europa – en daar vooral van Ger-MONEY met negers en mohammedanen!

Omdat er daar blijkbaar wezens op twee benen rondlopen die ondanks een hoofd op hun lichaam te dom zijn om precies zo te handelen als de bovengenoemde landen en hun grenzen beschermen tegen de massamoord op hun eigen bevolking.

Daarmee is het dus duidelijk: al deze “documenten”, “conferenties” en “verklaringen” van de VN-“commissies” dienen uiteindelijk het doel voor vernietiging van een bepaalde cultuur – dat van de blanken!

Want hoewel de “papieren” officieel voor “iedereen” worden gemaakt, houdt niemand zich eraan – behalve de moordzuchtige machtskliek, die zich onder de afkorting “EU” heeft samengezweerd en duidelijk “in dienst” van een bepaalde mogendheid bezig is met de uitroeiing van de blanke christelijke Europeaan.

Wie daar achter zit, wordt door talrijke artikelen van de laatste maanden, vooral hier op het Mannheimer-blog, steeds duidelijker!

Alle staatsmacht gaat van het volk uit. Het wordt door het volk uitgeoefend bij verkiezingen en stemmingen en door de wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechterlijke macht.

Er is nauwelijks nog iets van over. Alle macht van vandaag komt van links, en vooral van zijn speerpunt, de media:

In feite hebben zij meer macht dan alle drie de bevoegdheden in Duitsland samen.

Westerse media: het gevaarlijkste wapen van de genocide in de EU, de VN, de geheime genootschappen en de natiestaten onder leiding van socialisten,

De Duitse media, die door niemand zijn gekozen, hebben hun legitimiteit en legaliteit allang verloren, in de handen van een paar wereldwijd in een netwerk verbonden mediamagnaten die hebben samengespannen om het blanke ras af te schaffen door middel van massale immigratie.

Want een artikel in de grondwet – waarover zij wijselijk altijd zwijgen – brengt uw  meningsvrijheid definitief ten einde wanneer ze zich tegen deze Vrije Democratische Grondwet (FDGO) zouden richten.

Wat zij sinds 1968 in toenemende mate doen – en in de huidige tijd hebben de media absoluut niets meer met deze FDGO te maken.

Zij zijn de ware heersers van Duitsland, Europa en de westerse wereld die bewoond worden door blanken. En zij zijn de eersten die volledig van hun macht beroofd moeten worden.

Dat dit in absolute zin in overeenstemming is met de grondwet blijkt uit ondergenoemde artikel 18 van dit deel, dat bindend is voor alle Duitsers en de wetgeving waarin het als volgt luidt (verkort):

“Wie misbruik maakt van de vrijheid van meningsuiting, in het bijzonder van de persvrijheid (artikel 5, lid 1), de vrijheid van onderwijs (artikel 5, lid 3), de vrijheid van vergadering (artikel 8), de vrijheid van vereniging (artikel 9), de geheimhouding van correspondentie, post en telecommunicatie (artikel 10), de eigendom (artikel 14) of het asielrecht (artikel 16 bis) om de vrije democratische orde te bestrijden, verliest deze grondrechten.”

Als dit artikel serieus wordt genomen, zouden bijna alle Duitse media met onmiddellijke ingang door de staat moeten worden gesloten.

Aangezien de staat en de media echter een media- en partijdictatuur vormen waarin de vrijheid van meningsuiting in feite werd afgeschaft, en de vernietiging van de Duitsers tot topprioriteit werd uitgeroepen, kan geen hulp van de staat worden verwacht.

In het geval van een militaire staatsgreep, die nog steeds mogelijk is (ook al twijfelt een aanzienlijk deel van mijn lezers eraan), zou dit betekenen dat de eerste aanval van de opstandige militairen op de Duitse media moet vallen (op enkele uitzonderingen na) met het oog op de volledige sluiting ervan.

Luister naar de korte passage van een toespraak van een van de weinige vrije Europese denkers en wetenschappers, de Oostenrijkse socioloog dr. Michael Ley.

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/07/26/der-oesterreichische-soziologe-dr-ley-angela-merkel-ist-eine-schwerstverrecherin/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”

 1. merkel is slechts een lakei die de bevelen van bovenaf moet uitvoeren.
  natuurlijk is ze crimineel bezig maar haar bazen dat zijn pas de echte zware criminelen,

  Like

 2. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  merkel is een zware crimineel, het volk is autonoom !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s