Nieuw

Moslims gaan homomeppen op de Pride in Berlijn

Foto: Amed Sherwan. Bron/Auteur: Twitter/Amed Sherwan.

“Jij zal morgen sterven… Ik zal heel Berlijn mobiliseren”, was de boodschap die een prominente deelnemer aan de Berlijnse Pride gisteren ontving. Wat de experts al lang gevreesd hadden, is nu werkelijkheid: De jaarlijkse optocht van Berlijnse homoseksuelen, waarvan de overgrote meerderheid zich altijd al met een onderdanige islam-appeasement heeft beziggehouden, is in het vizier van fanatieke moslims gekomen die bereid zijn geweld te gebruiken.

Uitgangspunt voor de massale bedreigingen is de jonge ex-moslimactivist en Irakees Amed Sherwan, die heeft aangekondigd komende zaterdag op de Berlijnse Pride-parade op te treden met provocerende posters en een ‘Allah-is-homo’-shirt.

Tot nu toe domineerden bij de Pride-deelnemers vooral islam-appeasement

Tot nu toe bestond de klandizie van de Pride-parade vooral uit mensen die waarschuwden voor islamofobie en de seksuele moraal van de katholieke kerk bespotten.

Dit lijkt nu langzaam te veranderen. De Humanistische persdienst rapporteert:

“Gisteren ontving hij verscheidene ernstige doodsbedreigingen omdat hij zijn deelname aan de Pride in Berlijn heeft aangekondigd: Met affiches in een Facebook-bijdrage promoot hij diversiteit en voor solidariteit met islamitische LGBT. Op zijn T-shirt staat ‘ALLAH IS GAY’. De verontwaardigde en haatdragende reacties die Sherwan daarop kreeg, lieten niet lang op zich wachten. Zo heeft iemand hem geschreven:

“DIE BELEDIGING TEGEN ALLAH GA JE SPIJT VAN KRIJGEN”

“Jij beweert dat Allah homo is? Je sterft morgen. Schrijf je testament. Ik weet waar je stand is, ik zal heel Berlijn mobiliseren. Van mijn part ben je ex-moslim, maar die belediging tegen Allah ga je betreuren. Een goede nacht nog.”

De jonge activist laat zich hier echter niet door intimideren. Aan de islamitische haatpredikers verklaart hij:

“Jullie doodsbedreigingen zullen mij niet tegenhouden. Tot ziens op zaterdag in Berlijn!”

Op zijn Facebook-pagina heeft Sherwan de massieve bedreigingen tot in detail gedocumenteerd. Er kan van worden uitgegaan dat er een reëel gevaar bestaat dat de fanatieke moslims hun dreigementen serieus menen.

Hier neemt de jongeman een standpunt in over de islam en vertelt over zijn leven:

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/26/fanatische-muslime-gewalt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Moslims gaan homomeppen op de Pride in Berlijn

 1. Scrutinizer // juli 27, 2018 om 00:59 //

  Stel dat iemand zo heftig zou reageren als Wilders beledigd zou worden, wat zouden we dan vermoeden van zijn idolate fan die zijn idool zo fervent verdedigd?

  Like

 2. Scrutinizer // juli 27, 2018 om 01:00 //

  @Fubar
  Ja, verdedigt had met een t gemoeten…

  Liked by 1 persoon

 3. Nu is het te laat.
  Voor eeuwig zal deze vreselijke flater tot in vele lichtjaren hier vandaan in cyberspace blijven kleven. De schande zal tot in het duizendste nageslacht onverdraagzaam zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. twee vijandige groeperingen gaan elkaar te lijf.

  junkfood nootjes en vega-drankjes Bier

  Liked by 1 persoon

 5. Ergens is het wel goed. Degenen die het gevaar benoemden werd door hen weggehoond en gedemoniseerd. Ik zie ze nog staan bij de treinstations overgelukkig hun asielprinsjes begroetten, waaronder veel homo’s en lesbiennes, Dat ze nu een paar klappen voor hun bek krijgen van hun edele barbaren is eigenlijk niet minder dan terecht.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik stel voor dat ze heel hard met hun regenboogvlaggen gaan wapperen, dat zal de dekselse mohammedaanse schavuiten leren.

  Liked by 1 persoon

 7. Ander kunnen ze altijd nog met dildo’s gaan gooien.

  Like

 8. Mohammedanen vallen de gedegenereerde bagger aan die wij toegelaten hebben, ze hebben groot gelijk.

  De opportunisten zien precies het gat dat we zelf hebben laten vallen.

  Like

 9. Ja, die Humanistische persdienst zou er beter aan aan doen om het hele rosse zooitje te euthanaseren. Dat is toch wel zo mensvriendelijk.

  Like

 10. Flying_Dutchman74 // juli 27, 2018 om 11:24 //

  Zelfde in Nederland die hele homofiele BNN kliek,
  Altijd pro islam pro vluchteling terwijl diezelfde club hun het liefst dood ziet, hoe hypocriet kun je zijn.
  Maar ga maar lekker door met binnenhalen en knuffelen.
  Het toch al te laat, en als we eindelijk wakker worden liggen we al met onze kop op het hakblok.
  Ik zou zeggen,
  Ben voorbereid…
  Fijn weekend👋🏻

  Liked by 1 persoon

 11. Inderdaad,..in Nederland niet anders en die islam ellende beperkt zich niet alleen tot homo’s.
  Maat het blijft bitter.

  Stem je jarenlang als linksgedraaide hipster, kinoa en tofu knager, vrouw, homo, of andere ‘gender-onduidelijke’, op partijen als gl, d66, pvda etc., welke het credo aanhangen ‘iedereen en alles is lief, hoe u ook heet, wat u ook doet, kom binnen, wees welkom,…….. blijkt datgene wat als zg. ‘lief’ was gelabeld, ineens niet zo ‘lief’.
  Sterker nog, het staat de ‘kasplantjes’ volledig na het leven.

  Da’s niet leuk,…ech nie!
  En zeker niet ‘lief’.

  Ben je je leven lang biologisch/veganistisch bezig, loop je de gezondheidswinkels bijkans plat, alles onbespoten én Fairtrade, zelfs de teenslippers en tangaslip die je draagt zijn vervaardigd van het leer van blije vrije uitloop kippen, (volledig Marianne Thieme proof)…..krijg je dit over je heen.
  Nondeju……..!

  Hoe noem je dat ook weer,…oh ja, karma.

  Liked by 1 persoon

 12. De oorzaak zijn de mensen die dit mogelijk maken. Niet die halve haatbaard. Of het iets met stem gedrag te maken heeft durf ik zelfs te betwijfelen. We zouden ons niet tegen elkaar moeten laten uitspelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s