Nieuw

Links Zweden heeft een oplossing voor de bosbranden: “Verhoog de immigratie”

Andreas Magnusson van het linkse tijdschrift Paragraaf heeft een oplossing bedacht om meer bosbranden te voorkomen: “Verhoog de immigratie”. Dan zijn er meer mensen die de branden op tijd kunnen ontdekken en doven, schrijft hij.

Nee, het is geen grap. Andreas Magnusson, scribent bij het tijdschrift Paragraaf en een “antirasist”, wil voorkomen dat in de toekomst bosbranden ontstaan door de immigratie naar Zweden nog verder op te voeren.

Vrijdag scheef hij een nieuwe kroniek.

Het kan vreemd overkomen. Maar hij vindt het logisch.

Volgens Magnusson zijn de branden onder andere te wijten aan het feit dat grote delen van Zweden, met name in het noorden, niet bevolkt zijn.

Met meer mensen zouden deze branden heel eenvoudig zijn ontdekt en geblust, is het idee.

“Wanneer het in een afgelegen bos begint te branden, duurt het een tijd voordat het ontdekt wordt, alleen maar omdat de locatie afgelegen is. Een vuur dat zich goed heeft verspreid is veel moeilijker te stoppen. Het land moet een groter populatie krijgen”, schrijft hij.

Volgens Andreas Magnusson is er genoeg ruimte in Zweden en zijn de gemeenten voor hun overleven afhankelijk van immigratie. Het land loopt ook het gevaar “niet te groeien” zonder immigratie, vindt hij. Hij verwijst ook naar een verklaring van Fredrik Reinfeldt in het Deense programma Politiek 2014, waarin de Moderaten ex-premier beweert dat er in “Zweden meer ruimte is dan je je kunt voorstellen”.

Met meer mensen zou Noord-Zweden zogenaamde natuurlijke brandstops krijgen door wegen en klaarblijkelijke brandwachten door immigranten die zich daar vestigen, gaat het artikel verder.

De Zweden slagen er volgens Magnusson echter niet in het gebied zelf te bevolken, en moeten daarom veel immigranten uit andere landen binnenhalen.

Met een hogere asiel- en arbeidsimmigratie kan Zweden, concludeert hij, een “echt groeiland worden waar grote bosbranden ongebruikelijk zullen zijn”.

Het tijdschrift Paragraaf wordt gerund door Dick Sundevall, die eerder betrokken is geweest bij de FNL-groepen (Vietnamese Nationale  Bevrijdingsfront) en organisatiesecretaris was in de Zweedse Communistische Partij. Journalist Paulina Neuding benoemt het tijdschrift als “een bedrijf aan de uiterst linkerkant”.

Bron:

http://www.friatider.se/ka-invandringen-s-vill-v-nstern-stoppa-skogsbr-nderna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Links Zweden heeft een oplossing voor de bosbranden: “Verhoog de immigratie”

 1. antiislamnu // juli 28, 2018 om 00:28 //

  Hoeveel xtc zou die geslikt hebben?

  Like

 2. Scrutinizer // juli 28, 2018 om 00:33 //

  Of je zou de reeds in Stockholm en Malmö aanwezige immigranten die geen baan hebben, daarheen kunnen overbrengen. Zo kunnen zij zich nuttig maken voor de samenleving waar ze zo dankbaar te gast zijn. Mooi toch? Zo los je meteen de te hoge bevolkingsdichtheid en de woningschaarste in de grote steden op.

  Like

 3. Heeft Andreas Magnusson wel eens 1 milliseconde stilgestaan bij het feit dat juist de immigranten schuldig kunnen zijn aan deze bosbranden in zijn heilige islam gidsland Zweden, net zoals in Griekenland waar een pakistaanse vluchteling is opgepakt voor eenzelfde soort brand.

  Like

 4. Claasje Kater // juli 28, 2018 om 13:28 //

  Gewoon te lang in de zon gezeten, dan krijg je dit. Dat noemen ze nou een zonnesteek of ook wel een klap van de molen. Hebben zweden vaker last van blijkt, want dan stoppen ze accuut met denken en beginnen te raaskallen

  Like

 5. Peetje // juli 28, 2018 om 15:42 //

  Achterlijke halve zool!!

  Like

 6. De jacht op de daders is geopend sinds vorige week, nadat een migrant geschaakt was en het vermoeden bestaat dat de grote brand in Griekenland door migranten op verschillende plekken is aangestoken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s