Nieuw

Jihadisten vallen Spanje binnen vanaf zee – bestormen naaktstrand terwijl kustwacht voor aap staat

Vrijdag landden meer dan 30 illegale immigranten veroveraars op een Spaans strand in hun rubberboot – terwijl een politieboot hen achtervolgde!

De vluchtelingen invasiejihadisten hebben de Straat van Gibraltar – de smalle wateren die Marokko scheiden van het Europese vasteland – doorkruist in een overvolle rubberboot. Hun bestemming: het vasteland van Europa. Ze strandden op het strand van Del Canuelo in de buurt van Tarifa.

Bij aankomst op het strand verspreidden ze zich in de omringende duinen en bossen, terwijl vakantiegangers die in de zon lagen gewoon toekeken.

Videomateriaal toonde aan dat de migranten, meestal jonge mannen, hun reddingsvesten overboord gooiden toen ze de kust bereikten en naar het strand sprongen.

Spanje is uitgegroeid tot de belangrijkste bestemming voor levensbedreigende migratie invasie over de Middellandse Zee, vóór Italië. Spanje heeft met 21 000 de meeste vluchtelingen opgevangen. Met name West-Afrikanen richten zich nu vaak via Marokko op Spanje.

De Spaanse regering houdt echter vast aan haar plannen om de omstreden vlijmscherpe messen te verwijderen van de omheiningen van de Spaanse exclaves op Noord-Afrikaanse bodem (Ceuta, Melilla).

Bild >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Jihadisten vallen Spanje binnen vanaf zee – bestormen naaktstrand terwijl kustwacht voor aap staat

 1. Yvonne // juli 27, 2018 om 20:49 //

  Waar ik me over blijf verbazen komen ze binnen in militaire kleding is het ze komen ons bezetten, nu komen ze aan land in gewone outfit de badgasten zitten gewoon te kijken zo raar
  Toen de 2 de wereldoorlog begon ging toen ook iedereen verder waar ze mee bezig waren?
  Nu weer in de weer met zuur aanvallen tegen kinderen en met messen steken envol blijven houden dat het immigranten zijn

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // juli 27, 2018 om 21:07 //

  In dat filmpje van OnlineMagazine wordt er zo te zien rechts in beeld ook een badganger door twee van die klanten aangevallen…? WTF!

  Like

 3. antiislamnu // juli 27, 2018 om 22:16 //

  Kustwacht??? Wat een stelletje prutsers zeker allemaal homo mariniers en hoe die asielparasieten zich in leven houden daar maakt niemand zich zeker druk om.
  Dat wordt natuurlijk roven en voor wat vertier verkrachten en voor de jhiad een beetje moorden misschien reizen ze wel gelijk door naar Amsterdam en kraken ze een paar panden.

  Like

 4. Johan P // juli 27, 2018 om 23:27 //

  Ik zou ook de hekken om de enclaves verwijderen. Maar goed, ik zou die enclaves dan ook verlaten en niet langer als Spaans grondgebied erkennen. Laat Marokko het overnemen, of laat het een vrijstaat worden, wat dan ook, zolang je er maar vanaf bent.

  Like

 5. antiislamnu // juli 27, 2018 om 23:35 //

  En aan deze asielparasieten gaan wij onze huizen en uitkeringen scholing en zorg gratis weg geven??? Hoe lang pikken we dit nog

  Like

 6. antiislamnu // juli 28, 2018 om 00:24 //

  En al die bemanningsleden van die kustwacht boot executeren wegens hoogverraad hoop dat hun vrouwen en familieleden slachtoffers worden van al de ellende die deze asielparasieten gaan aanrichten

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier // juli 28, 2018 om 11:04 //

  Dwaas links regeert Spanje en brengt de rest van de Europese bevolking in gevaar, want die zwarte horde stroomt nu zo de rest van de EU binnen,want in Spanje blijven willen ze vast niet !

  Like

 8. antiislamnu // juli 28, 2018 om 11:24 //

  Beste gladiator lekker je gal spuwen is niets mis mee en natuurlijk is het diep beschamend dat bijna iedereen het maar laat gebeuren.
  Maar iets organiseren via deze site of andere openbare media is gedoemd te mislukken omdat onze roverheid ook mee kijkt.
  Ik zelf geef buiten deze site genoeg tegen gas en spoor dagelijks mensen aan om dat ook te doen .

  Liked by 1 persoon

 9. Gladiator // juli 28, 2018 om 18:15 //

  @antiislamnu,

  Nu ff welgemeend,

  Mag ik vragen hoe, of/en in welke mate u dit doet.
  Verder heb ik reeds vaker vermeld dat ik in Zuid-Limburg woonachtig ben.

  U hoeft verder niet te zeggen waar u woont echter hoe ver ongeveer van mijn plaats af.

  Misschien toch eens contact maken om….tja, u weet wel!!

  Evt via webmaster!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 10. Ook een andere lezer vroeg laatst om koppen bij elkaar te steken. Goed ……wij kunnen brainstormen….ideeën aanbrengen…… uitstippelen…..verder niets…..dan nog verder ondergronds gaan…..want straks is het door censuur over en uit met berichten plaatsen. Wat dan nog over blijft is het dark web en daar zullen velen nog een kluif aan hebben om alles goed te laten werken, zelfs ik weet er nog weinig van.
  Ik wil er maar mee zeggen, dat elke comment goed bedoeld is en dat wij als lezers hier onder elkaar ons grote zorgen maken over de toekomst en over de snelle verdere ontwikkelingen die dagelijks plaatsvinden.

  Liked by 1 persoon

 11. antiislamnu // juli 29, 2018 om 01:15 //

  Beste gladiator
  Wat ik aan tegengas geef is om continu met linkse lafe gehersenspoelde of nog erger ik bemoei me er niet mee roepende nederlanders het gesprek te brengen op het onderwerp islam.
  Het liefst in het openbaar op een terrasje of zo.
  Heel vaak zijn de mensen het met mij eens dat de islam niets anders dan ellende geeft maar als ik ze dan uitlegt hoe de koran in elkaar zit dan worden ze wakker.
  Altijd als ze dan zoiets hebben van shit die vent heeft gelijk vraag ik ze om hun emailadres en stuur ze de link van deze en andere sites geen onzinnige sites met overdreven verhalen want dan denken ze natuurlijk dat je half gek ben..
  En echt heel vaak krijg ik na een paar dagen mailtjes terug dat ze zo blij zijn dat ik ze attent hebt gemaakt op sites als deze .
  Ik vraag ze dan meteen om ook mensen attent te maken op deze sites ik ben er van overtuigd dat dit helpt tegen de islamisering.
  Tevens koop ik niets van moslims ook reken ik niet af bij een kassa met kopvode onder het boodschappen doen gooie ik altijd even een paar pakjes spek in het halal vak.
  Op sociale media als YouTube reageert ik altijd zeer negatief over moslims en immigratie islam enz enz .
  Vaak worden dat héle discussie met moslims die ze natuurlijk nooit winnen want al het kwaad staat gewoon in hun boek van de pedofiel. .
  Dus ja dat was het zo’n beetje het liefst zou ik natuurlijk veel verder gaan maar ja wie weet wat de toekomst ons brengt.
  En gladiator je mag best weten waar ik woon dat is in denhaag daar waar onze regerings mis leiders zitten.
  Het ga je goed gladiator wie weet spreken wij elkaar nog eens 👍

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s