Nieuw

Homo- en negerkapsels niet welkom bij Blokker en Intertoys

Screenshot Intertoys.

Blokker en Intertoys hebben donderdag twee pruiken uit hun assortiment gehaald. Het gaat om de zogenaamde ‘gay-pruik’ en ‘negerpruik’. De twee winkelketens kregen via social media een hoop kritiek op de benaming van de twee pruiken.

‘Net zo min als vrouwen, joodse mensen of gekleurde mensen, zien homo’s er allemaal hetzelfde uit. Dat je dat anno 2018 nog moet uitleggen is triest. Het toont maar weer hoe hard LHBTI Pride nog nodig is’, schrijft de voorzitter van COC Nederland op hun Facebookpagina. De belangenorganisatie heeft het over de ‘gay-pruik’ die Blokker en Intertoys verkopen via hun website. De pruik waar het om gaat heeft blonde haren en is eigenlijk het beste te omschrijven als het kapsel wat Justin Bieber ten tijden van zijn megahit ‘Baby’ had.

Lees verder:

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2018/07/gay-pruik-uit-assortiment-blokker-en-intertoys

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s