Nieuw

Goedmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

De goedmens: Een schijnheilige moraalapostel met verraderlijke bedoelingen.

En ze zijn snel ontvlambaar. Dat zeg niet ik. Dat zegt een van de meest gerenommeerde Amerikaanse psychiaters die zich heeft gespecialiseerd in de psyche van de zogeheten gutmenschen (goedmensen). Zoals ik reeds op 9 juli 2013 schreef, verklaarde de Amerikaanse psychiater Prof. Dr. Rossiter: “Goedmensen zijn klinisch krankzinnig”.

Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

 • Volgens Rossiter is een goedmens iemand die droomt van een ideale wereld waarbij hij zichzelf overtuigt waarin hij zou willen leven of zou kunnen leven.
 • Goedmensen gedragen zich daarbij schizofreen door iedereen die hun mening niet deelt als het kwaad in menselijke vorm te verklaren.
 • Goedmensen gedragen zich als de volgelingen van leiders als Hitler of Stalin, met het verschil dat ze niet een persoon volgen, maar een waanidee dat ze zelfs niet in het licht van duidelijke bewijzen en argumenten willen opgeven.
 • Goedmensen zijn ook heel pathologisch en volgen allemaal de idealen van hun idee-fixe, die ze als hun eigen mening claimen. Als goedmensen de kans krijgen, zijn ze veel totalitairder jegens hun tegenstanders dan wat ze pretenderen te bestrijden.

Rossiter gaat ervan uit dat het publiekelijk tentoongestelde goedmensentum alleen begrepen kan worden als een psychische ziekte:

“Een sociaal wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt, zal de belangrijke rol van vrije beslissingen, vrijwillige samenwerking en morele gerechtigheid niet verwerpen, zoals goedmensen doen.

Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal persoonlijke verschillen in talent, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en arbeidsethos niet negeren – zoals goedmensen doen – en vervolgens proberen economische en sociale gelijkheid op te leggen aan de bevolking, .

Een wetgevende macht die de menselijke natuur begrijpt, zal geen maatschappij creëren die de burgers van een land overreguleert en overbelast, hun karakter bederft en hen tot staatsscholieren maakt, zoals goedmensen doen”.

Dr. Rossiter legt verder uit hoe goedmensen hun zwakheden en angsten benutten door de samenleving ervan te overtuigen dat bepaalde groepen benadeeld zijn en daarom recht hebben op een voorkeursbehandeling of andere compensatie. Goedmensen verwerpen bovendien de persoonlijke verantwoordelijkheid van het individu en onderwerpen het individu eerder aan de wil van de staat. Ook voeden de goedmensen steeds weer de gevoelens van nijd en afgunst.

“De wortels van de goedmensentums – en de waanzin die ermee gepaard gaat – kan duidelijk gevolgd worden in de ontwikkeling van het kind van zuigeling tot volwassene en hoe een verquere ontwikkeling de onredelijke denkwijzes van de goedmens produceert.

Als de moderne goedmens over denkbeeldige slachtoffers huilt, boos wordt op denkbeeldige schurken en vooral het leven wil bepalen van mensen die heel bekwaam zijn om hun eigen handeligen te bepalen, dan wordt de neurose van de goedmens duidelijk pijnlijk zichtbaar”.

Het typische gezicht van een goedmensin: Onbeschoft – arrogant – beterweterig – vol haat tegenover andersdenkenden – onbekwaam om nieuwe informatie op te nemen – onbekwaam om nieuwe bevindingen te maken.

Een ander belangrijk aspect van goedmensen wordt door AFD-politicus Markus Frohnmaier vermeld:

“Goedmensen delen altijd het geld van anderen uit!”

Frohnmaier heeft gelijk. Helemaal gelijk! Omdat goedmensen in de regel links zijn.

De goedmensen maken deel uit van “die kracht die altijd het goede zoekt – en altijd het kwade creëert.”

Discussies met hen zijn zinloos. Omdat ze volledig resistent zijn tegen feiten en kennis.

Ze aanbidden de folteraar en massamoordenaar Che Guevarea – en verwerpen elk bewijs dat hun icoon “Che” uit pure lust honderden gevangenen doodmartelde als een “leugen”.

Ze aanbidden Mao Tse – en ze willen niet weten dat hij meer Chinezen heeft vermoord in zijn Culturele Revoluties dan alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.

Ze ontvingen leden van de meest bloeddorstige religie in de wereldgeschiedenis – de islam – met boeketten en teddyberen – en willen niets weten over het feit dat de religie van hun teddybeer-ontvangers meer mensen heeft gedood dan alle oorlogen in de wereldgeschiedenis bij elkaar: 300 miljoen “ongelovigen” staan op het conto van de islam. Laten we de volgorde volgen van de ergste genociden in de wereldgeschiedenis, van de religie waartoe de meeste goedmensen zelf behoren. Van het socialisme. In slechts een tiende van de tijd die de islam nodig had voor zijn slachtoffers, doodde hij minstens 130 miljoen niet-linksen of mensen die de dagelijks veranderende standpunten van Stalin of Mao niet snel genoeg begrepen. Ook hier is het nutteloos om met hen te praten.

Goedmensen horen niet thuis in de politiek, maar in gesloten psychiatrische instellingen.

Ze zijn even gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam en het socialisme – of om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola-, Marburg-, HIV-, malaria- en alle virusdreigingen samen.

Bron:

https://michael-mannheimer.net/2018/07/25/vernichtender-leserkommentar-zur-heuchlerischen-und-moerderischen-hypermoral-der-gutmenschen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Goedmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

 1. Scrutinizer // juli 28, 2018 om 00:47 //

  Dat noemt men nou een open deur intrappen.

  Like

 2. Bedankt Rommel, met deze vertaling kan ik een hoop plezier beleven, om de gutmenschen een spiegel voorhouden.

  Like

 3. Ik ben blij met deze uitleg dankuwel. Ik wist voorheen echt niet wat ik van de goedmens moest denken!

  Like

 4. Goedmensen: voor elke gelegenheid hebben ze een “ander masker”
  Net als de moslim………groot in misleiden van de ander.

  Like

 5. Eugene de Groot // juli 29, 2018 om 00:49 //

  Wij lezen hier dat hett gaat over alle groen-links en d66 stemmers.
  In ruime mate ook over de gemiddelde SP stemmer, en het overblijfsel van de pvda stemmer.
  Vergist u zich niet. Er zijn genoeg cda- en vvd stemmers die het socialisme weliswaar loochenen, maar toch doordrenkt zijn van hevige ‘Gutmenschen’ gedachtes. En dan met name op het vlak van migratie en kosmopolitische morele verhevenheid.

  Volgens mij door onze Oosterburen gemaakt, en prima vertaald hier.
  Hulde.

  Like

 6. Michael Mannheimer is inderdaad een scherpe Duitser en ik kan iedereen aanraden om regelmatig een blik te werpen op zijn blog. Draait alles drie keer om en zoekt in elke kier en gat om de waarheid naar boven te halen.

  Like

 7. dan leeft die Mannheimer ook al niet meer veilig

  Like

 8. @adriaan Jansens als toetje mochten ze tegensputteren kan je dit na serveren lmao

  Like

 9. De meeste goedmenschen zijn zonder het al te veel te beseffen nuttige idioten van het globalisme, hun afgrijselijke emoties die vaak kant noch wal raken, doen de adjudanten van de globalisering ten volle benutten, enfin iedereen komt te zijner tijd erachter dat er een rad voor ogen gedraaid is.

  Like

 10. ‘Goedmenschen’; New Age & ‘Onvoorwaardelijke Liefde’ denken/beoefenen, is hieraan ook & op grote schaal debet aan. Nog altijd mensen die denken dat ‘wanneer je iets (het kwaad) geen aandacht geeft, het ook niet kan groeien’, zich klaarblijkelijk niet realiserend dat de wereld buiten de eigen bubbel gewoon doorgaat. Kwaad slaapt nooit & is 24/7 actief. Kwaad laat zich niet stoppen door ‘Liefde’; dat te veronderstellen is ..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s