Nieuw

Gerechtelijk vooronderzoek ingeleid na verhindering deportatie criminele Afghaan

Er is een voorlopig onderzoek gestart naar vermeende schendingen van de luchtvaartregelgeving nadat een asielactiviste de uitzetting van een 52-jarige Afghaanse man op maandag tijdelijk stopzette.

Het Zweedse O.M. heeft vandaag het vooronderzoek naar vermeende misdaden tegen de luchtvaartregelgeving van de politie overgenomen naar aanleiding van de gebeurtenis in het vliegtuig op de luchthaven Landvetter in Göteborg op afgelopen maandag.

Het passagiersvliegtuig liep meerdere uren vertraging op nadat de 21-jarige asielactiviste Elin Ersson weigerde om te gaan zitten toen het vliegtuig zou gaan stijgen. Het doel was om de uitzetting van een Afghaanse man te verhinderen.

Zowel de vrouw als de Afghaan werden uiteindelijk uit het vliegtuig verwijderd. Naderhand bleek dat de 52-jarige man die gedeporteerd moest worden in Zweden is veroordeeld voor mishandeling.

Volgens het parket is de verdenking van het vermeende misdrijf tegen de luchtvaartverordening een “redelijk vermoeden” en wordt het vooronderzoek geleid door de aanklagers van het O.M. in Göteborg.

“Gezien het zeer vroege stadium van het onderzoek en de gebruikelijke vertrouwelijkheid, heeft de openbare aanklager geen mogelijkheid om commentaar te leveren op het onderzoek”, schrijft justitie in een persbericht.

De openbare aanklager heeft zelfs geen commentaar willen geven op de vraag of er een bepaalde verdachte is.

– Uit het onderzoek moet blijken of er sprake is van een strafbaar feit. De openbare aanklager zal geen vragen over om het even welke verdachten beantwoorden, zegt Robin Simonsson, woordvoerder van het O.M., tegen het dagblad Expressen.

Bron:

http://www.friatider.se/f-runders-kning-inleds-efter-hindrad-utvisning-p-landvetter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gerechtelijk vooronderzoek ingeleid na verhindering deportatie criminele Afghaan

  1. Samen op een cel zetten, kunnen ze bijpraten. 🙂

    Like

  2. Zulke vrouwen zijn levensgevaarlijk geworden voor de maatschappij.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s