Nieuw

Duitse regering wijst de beschermingsstatus voor blanke minderheden in Zuid-Afrika af: omdat het geen moslims zijn?

Foto: Zuid-Afrika landbouw. Pixabay.

In Zuid-Afrika gaat de genocide op blanke boeren onverminderd door. Nauwelijks een dag zonder één van de brute #FarmAttacks, wat meestal alleen vermeldt wordt in de sociale netwerken.

President Cyril Ramaphosa heeft ook de onteigening van blanke boeren aangekondigd om het land te verdelen onder zwarte Zuid-Afrikanen. Sommige Boer-families hebben asiel aangevraagd in Rusland, bericht RT. De eerste 50 bevinden zich in het zuidwesten van Rusland. Ongeveer 15.000 andere Boers zouden ook bereid zijn om te emigreren vanuit Zuid-Afrika.

Uit het antwoord op een schriftelijke vraag van AfD-Kamerlid Dr. Anton Friesen blijkt dat de Duitse regering geen reden ziet voor bescherming van blanke Zuid-Afrikanen.

Friesen, lid van de Commissie buitenlandse zaken en de Commissie mensenrechten en humanitaire hulp, zei:

– In Zuid-Afrika vindt een gerichte vervolging van een etnische minderheid plaats die bijna onopgemerkt plaatsvindt bij het Duitse publiek. De blanke Zuid-Afrikanen worden daar gediscrimineerd, verdreven en vermoord. Meer dan 70.000 blanke Zuid-Afrikanen zijn in de afgelopen tweeënhalf decennia vermoord. Honderdduizenden zijn hun huizen ontvlucht.

De ernstige schendingen van de mensenrechten in Zuid-Afrika zijn verschrikkelijk. Het is dan ook cynisch dat de federale regering in dit verband geen groepsvervolging ziet. Andere landen, zoals Australië, zijn al begonnen met het vergemakkelijken van de afgifte van visa aan blanke Zuid-Afrikanen. Ook Duitsland mag niet langer werkloos toezien op de gebeurtenissen in Zuid-Afrika. Leden van de blanke minderheid in Zuid-Afrika moeten een beschermende status krijgen als ze hier in Duitsland asiel aanvragen. Bovendien moet de ontwikkelingshulp aan Zuid-Afrika worden stopgezet zolang de situatie van de blanke Zuid-Afrikanen niet verbetert.

En zo ziet het er in de straten van Zuid-Afrika uit. Zwarte mensen terroriseren niet alleen blanke autochauffeurs, maar vernietigen ook de waardevolle infrastructuur, aangewakkerd door de voortdurende communistische propaganda.

Interessant is dat de Duitse regering zich op het gebied van moslims regelmatig ruimhartiger toont. Hier is een officieel bericht van vorig jaar:

“Minister van Buitenlandse Zaken Gabriël omschreef de levenssituatie van de islamitische Rohingya’s in Bangladesh als “dramatisch”. Hij beloofde nog eens 20 miljoen euro hulp voor het vluchtelingenkamp Kutupalong. Gabriël bracht een bezoek aan Myanmar om een idee te krijgen van de situatie van de mensen die het land waren ontvlucht.”

Bron:

https://freie-presse.net/bundesregierung-schutzstatus-minderheit-suedafrika/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitse regering wijst de beschermingsstatus voor blanke minderheden in Zuid-Afrika af: omdat het geen moslims zijn?

 1. Scrutinizer // juli 27, 2018 om 09:43 //

  ‘tIs weliswaar een schande. Maar eerlijk gezegd: als ze de keus hadden, deden ze er m.i. beter aan om alsnog voor Rusland te kiezen.
  Anders ben je immers zoals een Christelijke Syrier die de vervolging in zijn land ontvlucht om duizenden km verderop in een asielcentrum in pakweg NL alsnog slachtoffer te worden van pecies die lui die ie nou net wilde ontvluchten.
  M.a.w. de Boers doen er beter aan om voor Rusland te kiezen, lijkt me zo.

  Liked by 1 persoon

 2. DIT VERHAAL HEB JE NIET GEHOORD: in 1971 vermoordden moslims 2,4 miljoen hindoes en verkrachtten meer dan 200.000 Hindoeïstische vrouwen

  Zal het islamitische geweld tegen het Indiase volk, en de besmetting van barbaarse islamitische idealen die in hun cultuur vermengd, ooit eindigen? De Israëliërs en hindoes zijn de grootste slachtoffers van perpeturele islamitische invasies en geweld dat meer dan 1000 jaar duurt. Muhammad Ali Jinna, een lid van het Indian National Congress en later van de All-India Muslim League (een Khilafat-beweging die ook het conflict in Palestina ontkiemde), eiste een tweevoudige partitie en creëerde de Lahore Resolution, die de afzonderlijke creatie van Pakistan uit India.

  Deze verdeling van mensen creëerde een dominerend effect van andere spanningen en problemen die zich van Khalistan naar Bangladesh, naar Kashmir, naar Balochistan en naar aanhoudend terrorisme en spanning die zelfs nu nog bestaan, verspreiden. De Britten probeerden Muhammad Ali Jinna te ontmoedigen tegen de verdeling en waarschuwden er vaak voor, wat eindigde in rellen, massale uittocht, schermutselingen en sterfgevallen van miljoenen. Het artikel behandelt een onder belicht incident van moslimbloedingen van hindoes waar we nooit iets over horen. Het is jammer dat het artikel een veel voorkomende hindoe-antiwesterse denkwijze vormt en geen aandacht schenkt aan het simpele feit dat Groot-Brittannië India heeft gered van de islamitische heerschappij.

  India buigt zich vandaag naar Mekka, ware het niet dat de slimme heersers van Zuid-India een alliantie met Groot-Brittannië vormden voor exclusieve handelsovereenkomsten die zich ontwikkelden tot de Britse overheersing en de verdrijving van islamitische heerschappij en sharia.

  Interview door People of Shambhala.

  In de nasleep van hernieuwd geweld tegen Hindoes in Pakistan, en met meer dan 100 hindoefamilies die asiel in India zochten, sprak de directeur van de Canadese groep Hindu Advocacy met People of Shambhala. Banerjee vertelt over de achtergrond van het conflict en waarom Pakistan in 1947 werd opgericht. Waarom het Westen het hindoeïsme zou moeten omvatten, niet alleen om de ‘joods-christelijke’ traditie. En hij bespreekt ook de islam en geweld tegen hindoes en het westen, en hoe we onze waarden en vrijheden kunnen verdedigen.

  PoS: Op dit moment zoeken ongeveer 100 hindoefamilies asiel in India, uit Pakistan, en ze eisen discriminatie en geweld. Er waren vier artsen vermoord op de eerste dag van Eid, en, denk ik, een Sikh werd ook neergestoken. Kun je ons iets vertellen over die situatie?

  RB: Natuurlijk. De situatie is heel natuurlijk. De meeste mensen begrijpen niet wat Pakistan is. Pakistan is een land dat is gevormd voor de moslims. India is voor iedereen een multi-etnisch land. Dus Pakistan werd gevormd met het idee dat de enige mensen die in Pakistan zouden moeten leven, moslims zijn. Er is niets vreemds aan wat er tegenwoordig in Pakistan gebeurt. Het gebeurt al heel lang.

  Bij de onafhankelijkheid van Pakistaanse bevolking was ongeveer tien procent hindoe en Sikh. Nu is het minder dan één procent. Dus de vraag is waar ging die negen procent heen? Welnu, ze werden ofwel etnisch gereinigd, weggejaagd of in grote aantallen geslacht in de oorlog van 1971 tussen India en Pakistan. In Oost-Pakistan werden naar schatting 2,4 miljoen Hindoes in slechts één jaar afgeslacht en honderdduizenden Hindu-vrouwen werden verkracht.

  Er is niets verrassends aan omdat de islam werd geïntroduceerd in het Aziatische subcontinent met als doel de hindoes te bezetten en uit te roeien. Volgens de historicus William Durant, en andere historici, zijn naar schatting 80 miljoen Hindoes gedood, werden ze afgeslacht en duizenden en duizenden hindoetempels werden vernietigd, en er werden moskeeën bovenop gebouwd. De moslims van India hebben in de periode van hun 700 jaar [van bezetting] heel hard geprobeerd de hindoes uit te roeien. Maar er was weerstand van sommige van de hindoe-koninkrijken. Ze hadden nooit de volledige controle over India, zodat ze niet in staat waren om dat doel te bereiken. Maar dat is het eeuwige doel. Volgens de islam is het hindoeïsme de laagste vorm van leven op aarde. Omdat hindoes volgens hen polytheïstisch zijn, geloven ze in meerdere goden. Ze geloven dat we afgoden aanbidden en afgoderij is een zonde in de islam.

  PoS: Een ding dat me opviel, is alleen de omvang van de aanvallen op hindoes, boeddhisten, yezidi’s, zoroasters, kalash. Toch horen we hier niets van. U noemde de oorlog van 71 met als gevolg 2,4 miljoen doden, 200.000 hindoegevrouwen verkracht, maar daar horen we niets van in het Westen.

  RB: Nee, dat doe je niet, want er is een systematische inspanning van moslims en petrodollars om het te verdoezelen. De reden dat je er niets van hoort, is omdat ze enorme moeite doen om het stil te houden.

  PoS: Eerlijk gezegd hebben sommige kranten uit het Midden-Oosten die waarschijnlijk voornamelijk betrekking hebben op moslims er een deel van behandeld, maar je lijkt het niet in het Westen te vinden, wat nog ongelooflijker is. Waarom denk je dat westerse journalisten zoiets niet willen bloot leggen? Het Westen portretteert zichzelf altijd als bezorgt over minderheden en de mensen die altijd opstaan ​​om genocide te stoppen, en die altijd campagne voeren tegen geweld tegen de minderheden. Maar niet heus.

  RB: Dit zal je een beetje beledigend over doen komen.

  PoS: Echt niet [lachen].

  RB: Waarschijnlijk [lachen]. Maar het komt omdat het Westen altijd hypocriet is geweest.

  PoS: Ja.

  RB: Als je naar Groot-Brittannië kijkt, bijvoorbeeld toen ze naar India gingen, stopten ze niet de genocide of bloedbaden, ze versnelden het proces. Ze steunden de moslims eigenlijk tegen de hindoes, hielpen hen bloedbaden te plegen. In termen van de vestiging van de staat Pakistan, als je het werk van mensen leest zoals William Dalrymple, een Britse historicus, wordt het heel duidelijk dat de Britten de oprichting van Pakistan hebben aangemoedigd om de [anti-koloniale] onafhankelijkheidsbeweging te verdelen. [* De theorieën van Dalrymple zijn onnauwkeurig en slechts theorieën. Groot-Brittannië ontmoedigde zich tegen de verdeling van India, maar de beslissing werd genomen door Hindoestaanse moslims, zelfs onder leiding van Muhammad Ali Jinna]

  PoS: Denk je dat er nog steeds een soort koloniaal residu in de atmosfeer hangt? Denk je dat er een soort betuttelende houding is in de media? Zien wij daarom geen wreedheden?

  Ik heb deze vraag eerder gehoord. Dat het een vorm van racisme is, dat ze moslims niet veroordelen voor hun mensenrechtenschendingen, is omdat ze niet -westers zijn en [daarom] van hen verwacht worden dat ze barbaars zijn. Daar is misschien wel wat van waar, maar tegenwoordig is het eerder een cultuur van angst. Ik bedoel, als je een cartoon van Mohammed publiceert, zelfs als je in het Westen bent, word je bedreigd en word je mogelijk gedood en heb krijg je rellen. Dus nu is het meer een cultuur van angst.

  PoS: In dat opzicht werd Subramanian Swamy, de Hindoe-professor aan Harvard, ontslagen omdat hij een artikel schreef over het uitroeien van islamitische terreur [in India]. Ik lees het. Ik vond het niet schokkend … ik veronderstel dat [op het meest controversiële punt] hij zegt dat niet-hindoes hun Hindoe-roots zouden moeten waarderen of zodat ze niet zouden mogen stemmen. Wat was je mening over zijn artikel en over zijn ontslag?

  RB: Het artikel was honderd procent correct. Hij zei niet – zoals werd beweerd – dat alle niet-hindoes gedwongen zouden moeten worden om zich te bekeren tot het hindoeïsme of iets dergelijks. Hij zei niet eens dat niet-hindoes onderdrukt of slecht behandeld moeten worden in India. Hij zei alleen dat ze respect voor het hindoeïsme moeten hebben en dat ze de juiste geschiedenis moeten erkennen, vooral de geschiedenis van de moslims in India. Er was niet zoiets als de islam in India vóór ongeveer 1000 jaar na Christus. Moslims zijn binnengevallen en met geweld hebben ze miljoenen hindoes tot de islam bekeerd. Dat is slechts een historisch feit. En dat zij dit historische feit zouden moeten erkennen.

  PoS: Waarom als het gaat om de islam gaat, houden we ons niet aan minderheden? We komen niet op voor vrouwenrechten? We komen niet op voor homorechten? Alle deze dingen waar we op een ander moment voor zouden moeten opkomen.

  RB: Het is een combinatie van verschillende dingen. Politieke correctheid is er deel van, maar het is niet de hele verklaring. Het is meer een simpele combinatie van angst en omkoping. In veel gevallen is het gewoon het geld en de invloeden die binnenstromen vanuit het Midden-Oosten en waarin wordt geëist dat er géén negatieve aspecten van de islam worden besproken. Het is de wortel en tak, waarbij de wortel het geld is, het geld dat de petrodollars doen stromen, en de tak [de angst ervoor] rellen en onthoofden over een cartoon, of een beetje aan de islam toegeven.
  PoS: In 2008 waren er de aanslagen in Mumbai. Een paar dingen daarover waren opvallend. Een ding was de manier waarop de westerse media het bedekt beschreef. Als mijn geheugen mij goed gezind is – en ik denk dat het dat wel zo is – werd geïmpliceerd dat de aanslagen in Mumbai in wezen tegen westerse doelen waren, zoals het Taj Mahal Hotel. Denk je dat ze westerse doelen nastreven of denk je dat er een andere stimulans was?

  RB: Nou, de meeste mensen die werden gedood waren hindoes. Dus, ik zou ze geen Westerse doelen noemen … opnieuw is het de stompzinnigheid van het Westen, het op deze manier te rapporteren… Het was niet noodzakelijk het geval dat zij [de terroristen] probeerden om zo veel mogelijk Blanke mensen, of Witte toeristen, te vermoorden. Ze wilden alleen de meest zichtbare of rijkste of de meest prominente doelen aanvallen. Dat zijn geen westerse doelen. Het enige doelwit dat ze erg uitsloofden om aan te vallen en geen verband hield met het hindoeïsme, was de synagoge, het joodse doelwit.

  PoS: U volgt waarschijnlijk wat er in Europa gebeurt, waar we veel oproepen voor de sharia horen. En sommige mensen proberen de liberale democratie te verdedigen, maar ze lijken niet altijd te weten wat ze verdedigen. Je gelooft dat hindoe-waarden en de waarden van liberale democratie en moderniteit hetzelfde zijn. Kun je me vertellen wat dat zou zijn?

  RB: De enige fout die westerlingen allemaal maken – inclusief conservatieven – is dat ze de westerse waarden en de waarden van de liberale democratie strikt definiëren als joods-christelijk. En ik denk niet dat dat het geval is. Ik vind dat hindoe-waarden daar ook in moeten worden opgenomen, want India is de grootste democratie ter wereld en het is 80 procent hindoe, dus hoe kan het gewoon joods-christelijk zijn? De meeste mensen zullen je vertellen dat het [democratie] afkomstig is van de Britten, wat onaangenaam beledigend en racistisch is. Ik zou denken dat je honderd jaar geleden de mensen van dat land de eer zou willen geven in plaats van een invasieve kracht.

  De waarden van de democratie zijn meer in overeenstemming met het hindoeïsme dan met vele, vele en vele andere geloofstradities, omdat als je naar het hindoeïsme kijkt, er een openheid is – het vermogen van mensen binnen het hindoeïsme om verschillende goden, meerdere goden te hebben en te aanbidden als zij dat willen … Het vermogen om deze vrijheid toe te staan, te aanbidden als iemand die tevreden is zonder geëxcommuniceerd te worden of een ketter te worden genoemd, dat is een van de factoren die het Hindoeïsme een meer democratische religie maakt dan vele anderen.

  Wanneer mensen zeggen dat het Westen het resultaat is van een joods-christelijke beschaving is, het is ook een combinatie van Socrates, Aristoteles en anderen, en ze leefden in de prechristelijke tijden, en ze waren ook niet Joods. Ze maakten deel uit van een geloof dat enigszins leek op het hindoeïsme, in de zin dat het meerdere goden had. Ik denk dat het aan de ene kant moeilijk is omdat het [de conceptie van de democratie en het Westen] meer inclusief moet zijn; het kan niet zomaar joods-christelijk zijn. Je moet ook enkele van die andere tradities omarmen. Aan de andere kant, laten we niet zeggen dat de islam er ook maar iets mee te maken had; [omdat] nee omdat het niet zo was.

  PoS: Zijn er historische banden tussen de oude Grieken en het hindoeïsme?

  RB: Ik ben geen historicus, dus ik ben niet honderd procent zeker, maar sommige van de woorden en namen … Sanskriet is de oorspronkelijke Indo-Europese taal … dus er zijn enkele overeenkomsten tussen het oude Grieks en het Sanskriet.

  PoS: Ja, dat komt van Indo-Europees. Proto-Indo-Europees is de wortel van vele Europese talen en ook Indiaas. En sommige van de oude Grieken werden ook beïnvloed door het boeddhisme, dus er moeten enkele verbanden zijn [met het hindoeïsme].

  RB: Ja, ja, ik begrijp het wel. Er moeten dus enkele koppelingen zijn.

  PoS: Dat zou best interessant zijn [om te onderzoeken]. Een beetje op die opmerking terug te komen, vandaag hebben we veel christelijke groepen die interreligieuze dialoog met de islam omhelzen, en ze hebben imams op het toneel staan, en het is allemaal erg liefdevol. Toch reageren ze hysterisch op New Age spiritualiteit – wat een zeer pacifistische vorm van spiritualiteit is – maar ze zijn daar buitengewoon hysterisch over en denken dat het allemaal Satanisch is. Het valt me ​​op, of je het nu leuk vindt of niet, New Ageism is een groot deel van de westerse cultuur en is dat al een tijdje. Ze zijn er duidelijk bang voor en denken dat het de beschaving zal vernietigen. Maar ik weet niet of je dit weet, maar het hindoe-nationalisme en het boeddhistisch nationalisme [en antikolonialisme] werden gedeeltelijk nieuw leven ingeblazen – of werden aangemoedigd om nieuw leven ingeblazen te worden – door een paar westerse proto-New Age-mensen van de Theosophical Society. (3)

  RB: Ja, ik heb daarover gehoord … de Theosophical Society in Calcutta.

  PoS: Gerelateerd aan dat, denk je dat we allianties zouden moeten vormen tussen hindoes en mensen die yoga beoefenen, en spirituele mensen, en dan christenen en joden en zoroasters?

  RB: Ja, ik denk dat het hindoeïsme en het boeddhisme en het zoroastrianisme beter bij de westerse democratie en het liberalisme passen dan de islam. Ik denk dat misschien waarom sommige christenen verwantschap voelen met de islam is dat – bijvoorbeeld, met de inquisitie – het christendom zich meer als de islam heeft gedragen dan de vreedzame, tolerante, hindoes en de boeddhisten … [* dit is een gebrek aan historische nauwkeurigheid. De christelijke geschiedenis is gevuld met strijd tegen islamitische invasies en barbaarsheid]. Ik denk dat je een combinatie van tolerantie en kracht nodig hebt. Je moet de onverdraagzame niet verdragen.

  Bron:
  http://www.hardcoreusanews.com/2018/02/01/the-story-you-havent-heard-in-1971-muslims-murdered-2-4-million-hindus-and-raped-over-200000-hindu-women/

  Like

 3. antiislamnu // juli 27, 2018 om 13:58 //

  Wat een onrecht tevens werken alle West Europese regeringsleiders discriminatie zelf in de hand er zijn steeds meer mensen die een enorme hekel aan moslims hebben.
  Ik zelf ben ze gewoon gaan haten maar ja wat wil je als je in denhaag woont en je woord overspoeld met kopvode en haatbaarden.

  Like

 4. @antiislamnu.
  Als jij niet kan discrimineren (het maken van onderscheid) tussen een rood en een groen stoplicht. Had je deze bijdrage nooit kunnen maken.

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 27, 2018 om 22:44 //

  Het zijn uitsluitend de dolgedraaide linkse media en politieke partijen die dit hebben stil gehouden omdat het ze niet uitkwam om dit openbaar te maken. Linkse politici en media liegen over alles.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // juli 29, 2018 om 21:20 //

  Mijn zegelboekje is bijna vol, en de boekjes zijn op? Wie o wie?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s