Nieuw

Assad aan de ‘Witte helmen’: Capituleren of gedood worden

De ‘Witte helmen’ zijn terroristen en hebben nu twee keuzes: capituleren of sterven. Dat zegt de Syrische president Bashar al-Assad, meldt RT.

Verleden week was Israël zo vriendelijk om honderden islamieten van de controversiële rebellengroep ‘Witte Helmen’, die door Rusland en Syrië als terroristen worden geclassificeerd, uit Syrië te redden om via Jordanië naar het Westen te laten overbrengen.

Dit nadat Syrië erin was geslaagd om meerdere van de door moslimterroristen bezette gebieden in het land terug te nemen, waar de ‘Witte Helmen’ actief samenwerkten aan de kant van de islamieten. Wat begrijpelijk maakt dat de leden voor hun leven vreesden na de vooruitgang van het Syrische leger.

Onder andere hadden de Verenigde Staten en Canada Israël gevraagd om de door het Westen gefinancierde organisatie te helpen.

De groepsleden en hun families werden eerst door Israël naar Jordanië vervoerd en zullen vervolgens als immigranten naar westerse staten worden gestuurd die hen vrijwillig opvangen. Duitsland is echter een van deze landen waar parlementsleden kritiek hebben op het besluit.

De Israëlische reddingscampagne is van verschillende kanten zwaar bekritiseerd, alleen al omdat de ‘Witte Helmen’ herhaaldelijk zijn geopenbaard als iets heel anders dan een hulporganisatie.

– Het is een propaganda-organisatie. Vele malen hebben we hetzelfde kind op foto’s gezien, jaar in jaar uit, altijd bedekt met stof. En ze zijn actief in anti-Assad activiteiten, zegt de gravende journalist en Pulitzer-winnaar Seymour Hersh in een interview met RT.

De Syrische president Bashar al-Assad heeft nu verklaard dat men de ‘Witte helmen’ zal behandelen als alle andere terroristen.

– Het lot van de Witte helmen zal hetzelfde zijn als andere terroristen. Ze hebben twee keuzes: hun wapens neerleggen en deelnemen aan de amnestie die we de afgelopen vier of vijf jaar hebben aangeboden, of worden gedood zoals de andere terroristen, vertelde hij aan Russische journalisten.

Volgens de Syrische president is er geen legitieme organisatie achter de “Witte helmen”.

– Het is een masker, een masker voor Al-Nusra (al-Qaida). Er zijn video’s en foto’s van de groepsleden die met zwaarden zwaaien en de dood van Syrische soldaten vieren. Wat voor bewijs heb je nog meer nodig om te concluderen dat het geen humanitaire organisatie is?

Bron:

https://www.rt.com/news/434368-white-helmets-surrender-death-assad/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Assad aan de ‘Witte helmen’: Capituleren of gedood worden

 1. Duchesne // juli 27, 2018 om 15:57 //

  Ik heb als kind altijd geleerd dat misdadigers vervolgd moeten worden, ik leer sinds de jaren 90 echter van de politieke elite dat misdaad enkel begaan kan worden door oppositie en mensen die commentaar hebben op beleids voering. Moorden voor politiek correcte zaken is een Godgegeven recht blijkbaar. Zou enige God dat ook vinden?
  De tweede kamer heeft onderdak met grote vergoeding en riant pensioen geboden aan dieven, pedofielen, aan moordenaars en ophitsers, aan bedriegers en fraudeurs, aan terroristen en afpersers, aan corrupte lieden en doorgedraaide allachtonen, aan godsdienstfanaten met moord en vernietiging als hoogste goed.

  Als zijnde geboren in dit land met voorouders traceerbaar tot in elk geval 879 na chr. denk ik recht te hebben op leven en spreken, over meebeslissen hoe de toekomst moet worden. Maar goed, dat denk ik dan…..

  Ik heb echter ondervonden dat mij een natuurlijk recht, een geboorterecht zou je kunnen stellen, mij dat recht met geweld word onthouden. Blijkbaar is het wel goed om moordenaars te huisvesten en te voeden en ze rechten toe te kennen die de eigen burgers word onthouden, omdat….ja, waarom eigenlijk?

  Er is geen grond om te importeren omdst er vergrijzing zou ontstaan, het is het meest slechte excuus dat er is, een regelrechte leugen. We werden toch een “kennis economie”, en het meeste werk zou door robots worden gedaan en een deel van de bevolking zou nooit meer werk vinden…
  Je zou vergrijzing toejuichen, omdat het eindig is. Minder mensen is goed, spaart het milieu en de grondstoffen, geeft iedereen meer ruimte, geen files meer, etc, etc…
  En dan worden er ineens door onze “elite” moordernaars geimporteerd alsof het een neukrecord van voor het eerst allen zijnde pubers op vakantie gaat…
  Moordenaars worden letterlijkuit de handen van gerechtigheid gehouden, letterlijk wordt het moorden en het plegen van andere bestialiteiten beloond.
  Het word ons zelf verboden er iets van te zeggen?

  Welk boek is het precies waaruit men de wijsheid haalt om dit soort waanzin te bedrijven?

  Het gaat stoppen, eender op welke manier maar deze waanzin moet en zal stoppen.

  Wanneer wij als mensen toelaten dat moordenaars vrijuit gaan en hun slachtoffers worden genegeerd, dan is de menselijkheid verdwenen.

  En dat is wat ik onze “elite”, “onze” politici verwijt, dat ze geen mensen meer zijn. Ze zijn afgedaald tot het niveau van beesten, het niveau waarop de individu niet langer enige waarde heeft maar totaal van de eigen persoonlijkheid los word gekoppeld.
  Het is zover, hoewel de aftakeling al enige tijd bezig is, als er niet ergens een grens, een keerpunt of een duidelijke lijn van tot zover en niet verder word aangegeven word alles “normaal”, en hoeft niemand meer bekeerd of dom gehouden te worden, we zijn dan al op het punt van Dhimmie.

  De waanzin gaat sluipend, net a’s de macht zich stil verplaatst naar de straat en naar een groep die feitelijk niets toevoegd aan toekomst of welzijn. Ergens moet een heel duidelijke streep worden getrokken.

  Maar goed, “ze” en “iemand”, die “boze” witte man, die vrijheidslievende burger, die zullen dat vast wel doen, dus laten we daarop wachten.

  Mee eens?

  Wel, volgens mij moet de “democratie op de schop, moeten er heel wat touwen nekken gaan breken en moet er in dit land de bezem door met het corrupte tuig dat respectloos over lijken gaat, zelfs als ze nog leven.

  Maar goed, dat vind ik dan…

  Liked by 3 people

 2. “Dit nadat Syrië erin was geslaagd om meerdere van de door moslimterroristen bezette gebieden in het land terug te nemen, waar de ‘Witte Helmen’ actief samenwerkten aan de kant van de islamieten. Wat begrijpelijk maakt dat de leden voor hun leven vreesden na de vooruitgang van het Syrische leger.”

  Nog niet eens, ze zouden vrije doortocht krijgen naar Idlib, net als al de rest van dat gajes gehad heeft.

  Het Westen is eerder bang dat er bewijs zou komen dat ze een proxie zijn van, en daarom moesten ze weggehaald worden.

  Liked by 1 persoon

 3. Eugene de Groot // juli 27, 2018 om 17:37 //

  Goedzo.
  Support voor Bashr Al-Assad!

  Like

 4. Kill them all.

  Like

 5. Duchesne // juli 27, 2018 om 22:22 //

  Als Assad nou eens “kopgeld” voor witte helmpjes zou uitloven, dan zou ik zein mijn wijk welkom heten en mijn kansen om te emigreren met iedere kop zien stijgen…..over thuiswerk gesproken.

  ….een nieuwe dimensie toevoegen aan gerechtigheid volgens een oud procede….kom op Assad, website met de koppen erop en het statiegeld en een mailadres en we kunnen praten…

  Welkom in mijn land krijgt opeens een nieuwe dimensie, ik zie alles direct anders nu…..

  Like

 6. Jaantje // juli 30, 2018 om 19:09 //

  Assad heeft gelijk weg met die Witte helmen het is een moslim terreurbeweging.
  Ik herinner mij dat soortgelijke Witte helmen in Servië door de serven werden beschuldigd van
  oorlogsmisdaden later kregen ze Sarajevo? de taak het water te verdelen en beschermen: Serven kregen weinig of geen water moslims kregen wel water dit alles onder het toeziend oog van de witte helmen.
  Witte helmen zijn de moedjahedien imop.
  Nooit mee in zee gaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s