Nieuw

Zeker 450 migranten bereiken met geweld Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika

Zeker 450 migranten zijn er vanochtend in geslaagd om, met geweld, Ceuta, de Spaanse exclave in Noord-Afrika, te bereiken. Verschillende Spaanse media melden, op basis van de politie, dat tussen de 450 en 600 migranten een zes meter hoog hek konden overwinnen. Volgens de politie werden agenten aangevallen met zelfgebouwde vlammenwerpers en ongebluste kalk, die bij contact met de huid ernstige chemische brandwonden kunnen veroorzaken.

Het gaat om de grootste bestorming van het afgelopen jaar. De vluchtelingen gingen “nooit eerder zo brutaal te werk”, aldus een politiewoordvoerder aan het persbureau Europa Press. Vier agenten van de Guardia Civil en elf vluchtelingen werden overgebracht naar het ziekenhuis in Ceuta.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/zeker-450-migranten-bereiken-met-geweld-spaanse-exclave-ceuta-in-noord-afrika~a3cbc4af/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Zeker 450 migranten bereiken met geweld Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika

 1. het wordt nu de hoogste tijd voor gericht schieten.
  Misschien dat dit, tenminste even, nog helpt.

  Liked by 2 people

 2. Feniks // juli 26, 2018 om 13:47 //

  Oorlog dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom worden die negers niet van dat hek af geschoten ?
  Waarom ligt er geen mijnenveld voor dat hek ?

  Allemaal ernstige tekortkomingen in de verdediging van Europa.

  Liked by 2 people

 4. Waarom dat hek niet onder stroom gezet ????

  Liked by 2 people

 5. Vijandige zwaarbewapende troepen vallen Spanje binnen en de NAVO overweegt zelfs niet om met dit weer flessen limonade en waterijsjes af te gooien. Zeker omdat het om zwarten gaat, stelletje rascisten daar,.

  Liked by 1 persoon

 6. Liked by 1 persoon

 7. Like

 8. skeeter // juli 26, 2018 om 16:39 //

  Feniks, komt er geheid

  Liked by 1 persoon

 9. En?????gaan jullie er wat aan doen.OF MAAR WEER EEN JAARTJE OUWENELEN HIEROVER.?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s