Nieuw

Trump gooit CNN-kenau uit de Oval Room

Na herhaaldelijk vragen te hebben geschreeuwd waarop president Donald Trump geen antwoord op wilde geven, mag CNN-verslaggeefster Kaitlan Collins niet deel nemen aan de volgende persconferentie. CNN heeft scherpe kritiek op dit besluit geuit.

Aan het einde van een persconferentie in de Ovale-kamer begon Kaitlan Collins vragen te schreeuwen aan de president die hij niet wilde beantwoorden.

De communicatieafdeling van het Witte Huis deelde haar daaropvolgend mee dat ze niet welkom was op de volgende mediabijeenkomst.

Daarentegen wordt elke andere verslaggever van haar werkgever CNN welkom geheten.

Collins zou onder andere antwoorden van Trump gehad willen hebben of hij van mening is dat zijn advocaat Cohen hem heeft verraden en waarom Vladimir Poetin niet meteen akkoord ging met een bezoek aan het Witte Huis.

President Trump heeft een verreikende vete met CNN omdat hij van mening is dat ze nepnieuws rapporteren en hem altijd in een slecht daglicht plaatsen.

Het hoofd van Fox News, het favoriete nieuwskanaal van Trump, Jay Wallace heeft zijn steun uitgesproken voor Colins.

Bron:

https://www.rt.com/usa/434281-white-house-bans-cnn-reporter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump gooit CNN-kenau uit de Oval Room

  1. Het probleem is in het hele westen: dit is geen journalist, maar een extreem linkse activist. Ze kan gewoon net als alle andere Donald op Twitter volgen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s