Nieuw

Trump en Juncker zijn beste maatjes geworden

Iedereen had zich ingesteld voor een handelsoorlog tussen de VS en de EU. Donald Trump en Jean-Claude Juncker leken tegengestelde meningen en persoonlijkheden te hebben en het vooruitzicht op samenwerking leek klein. In plaats daarvan werd het een overeenkomst met meer vrijhandel, minder bureaucratie en minder subsidies.

De ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zou 50 minuten in beslag nemen, waarna Juncker onmiddellijk zou vertrekken zonder commentaar te leveren op de bijeenkomst.

De vergadering duurde echter twee uur en daarna konden beide heren een diepere samenwerking presenteren tijdens een gezamenlijke persconferentie.

Er wordt niet meer gesproken over Amerikaanse sancties voor de invoer van Europese auto’s en er wordt niet meer gedreigd met vergeldingsmaatregelen van de EU.

Trump, die eerder de EU beschreef als een tegenstander op handelsgebied, zei tijdens de persconferentie:

– Dit is een geweldige dag voor eerlijke vrijhandel.

Juncker zei van zijn kant:

– Ik ben hier gekomen met het doel om een akkoord te bereiken en we hebben een akkoord bereikt.

Beide partijen zijn overeengekomen de tarieven op industriële goederen af te schaffen en ook te onderhandelen over handelsbeperkingen en subsidies, zo meldt Die Presse.

Tijdens deze onderhandelingen zullen geen nieuwe strafheffingen of kosten worden ingevoerd, wat betekent dat de Verenigde Staten geen importboetes zullen opleggen aan Europese auto’s

Men zal ook proberen om de tarieven te ontmantelen die Trump op staal en aluminium heeft gezet.

De EU stemt er ook mee in meer gas te importeren uit de Verenigde Staten, waardoor Europa minder afhankelijk wordt van Russisch gas via Nord Stream.

Dit is een succes voor Trump, die de Russische energieafhankelijkheid van Europa koppelde aan hun lage defensie-uitgaven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Trump en Juncker zijn beste maatjes geworden

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2018 om 12:50 //

  Wat is dat toch met die Juncker dat hij alles en iedereen maar af loopt te lebberen en waarom duwt niemand hem eens weg als hij weer een poging doet ?

  Like

 2. Hij houdt van alle mensen,
  zijn hart is veel te groot.
  Daar is die mee geboren,
  en daar gaat die ook mee dood.

  Like

 3. Judas kus straks maar eens kijken wat er uit de koker komt.

  Like

 4. Ja allemaal aan de soja bonen mannen lmfao weetje soja producten brengen je testosteron naar beneden en zeker die amerikaanse gmo zooi .
  In the US, 93% of soy products are GMOs and heavily laced with chemically toxic pesticides. Hey Trump hou je soja shit maar we hebben al genoeg linkse mietjes hier in Europa .

  Like

 5. vreeswyk.wte@ziggo.nl // juli 26, 2018 om 14:00 //

  Alcohol lijmt kennelijk.

  WIM

  Like

 6. Zowel Trump als Juncker zijn slechts de marionetten in de poppenkast, die opgevoerd wordt voor de wereld.
  Denk maar niet dat deze beide figuren ook maar iets in de melk te brokkelen hebben over het beleid in de VS en de EU. Beide heren zijn Vrijmetselaars, die verbonden zijn met de loges, verspreid over de hele wereld!

  De regie van het hele opgevoerde spel blijft stevig in handen van Deep State, de werkelijke machthebbers die de wereldpolitiek leiden naar hun gemeenschappelijke doel: de NWO-dictatuur.

  Liked by 1 persoon

 7. De reden waarom die zg Europese ‘leiders’ geen idee hebben wat zij met Trump aan moeten, is gelegen in het feit van het totale onbegrip tussen de ‘ambtenarenwereld’ en de ‘ondernemerswereld’.
  Waar Amerika nu een leider heeft die het onderhandelen in het bloed zit is menig Europees land wbt zijn regering de laatste decennia ten prooi gevallen én gevormd door ‘omhoog gevallen’ ambtenaren. Teveel lieden dus die hun hele werkzame leven aan het ‘overheidsinfuus’ hebben gelegen en derhalve nog nooit een echt bedrijf van binnen hebben gezien laat staan er een job hebben gehad, daarbij zich liever bezig houden met het feit of er wel ‘voldoende minderheidsgroeperingen op bepaalde functie’s zitten’………

  En dan ineens is daar zo’n ‘hork’ als Trump die maling heeft aan allerlei flauwekul en protocol daarbij regelmatig de knuppel in het hoenderhok gooiende en ongeacht of ‘de toon’ je aldanniet bevalt, recht op zijn doel afgaat.

  En ja,…da’s dan schrikken……….én slikken!

  (ondanks de MSM die geen mogelijkheid onbenut laat om deze Amerikaan weg te zetten als een totale onbenul, gaat bij menig Europese burger inmiddels de ogen open wbt hoe het ‘eruitziet’ wanneer een leider het belang van het eigen land, cultuur en burger, op de eerste plaats zet)

  Like

 8. skeeter // juli 26, 2018 om 21:37 //

  hslot4 // juli 26, 2018 om 13:14 // zei

  Hey Trump hou je soja shit maar we hebben al genoeg linkse mietjes hier in Europa .

  1. Europa barste al van de mietjes voordat GMO was uitgevonden, niks veranderd dus.
  2. Je gaat gmo vreten echt niet tegen houden, alles wordt vermengd.

  Like

 9. leuk toneel allemaal, kostelijk amusement

  Like

 10. Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s