Nieuw

Stockholm krijgt homoseksuele stoplichten

© Persfoto/Stockholm stad

Stockholm gaat weer zijn jaarlijkse Pride homo-propaganda vieren – en vandaag zijn onder andere drie “van hetzelfde geslacht verkeerslichten” in de omgeving van het Dwazenfeest geplaatst.

Tijdens de Pride parade, die morgen begint, zal men ook de obelisk op het Sergelplein laten ‘schitteren’ in de kleuren van de regenboog. Hebben de links-liberale politici besloten.

– Sergelplein is één van de meest centrale plaatsen van Zweden, die zich nu nog duidelijker gaat manifesteren als symbool van de ‘gelijke waarde van alle mensen’ door het ‘vastpinnen’ van de regenboog-kleuren als duidelijk signaal dat Stockholm voor iedereen openstaat, zegt verkeerscommissaris Daniel Helldén (Milieupartij) in een persbericht.

De stad Stockholm gaat ook tijdelijk homo-lenzen assembleren op vijftig verkeerslichten bij de drie kruispunten die aan het festivalterrein grenzen.

De lenzen worden gemonteerd op donderdag, de dag voor het Pride Festival, en zullen worden verwijderd op 6 augustus, de dag na de beëindiging. De afscherming  met groene of rode mannetjes verandert in “vrouwtje-vrouwtje/mannetje-mannetje”, schrijft de Milieupartij.

De kosten van de homoverandering belanden op 30.000 belastingkronen (3000 euro).

De Milieupartij wil de homo-verkeerslichten permanent maken.

– Nu Stockholm stad de lenzen heeft gekocht, denk ik dat we ze het hele jaar door op de kruispunten zouden moeten hebben. Ik roep de inwoners van Stockholm op een aanvraag in te dienen om op speciale plaatsen deze lenzen te laten installeren of de ‘hetzelfde geslacht verkeerslichten’ door de stad en de buitenwijken te laten rouleren, zegt Daniel Helldén.

Bron:

http://www.friatider.se/stockholm-s-tter-upp-homosexuella-trafikljus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Stockholm krijgt homoseksuele stoplichten

 1. mag ik als hetro hier ook oversteken en moet ik me dan ook aan de kleuren van het homostoplicht houden of mag ik gewoon doorlopen

  Like

 2. Hetero’s worden gevisiteerd voordat zij mogen oversteken.
  Maar dat is snel gebeurd.
  Hetero’s die lelijk, oud, of een combinatie van beide zijn,.mogen overigens gewoon doorlopen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik loop nooit over een regenboog homo oversteekplaats, ik loop er altijd naast.

  Liked by 1 persoon

 4. Mij zal je er ook niet op zien.
  Hand in hand oversteken met een hartje erbij… Hoe bestaat het.
  Ik zie de islamisten aan die homo-kruispunten nog aanslagen plegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s