Nieuw

Racistisch deugmeisje met boter en suiker de hoek in

Waar blijven die PVV-ers, FvD-ers en het trollenleger vroeg meisje ‘OpWereld‘ zich af.

In de kennelijke veronderstelling dat een orthodontist wel blank zou zijn. Wij weten inmiddels wat het betekent als de NOS de afkomst niet vermeld. Misschien heeft meisje ‘OpWereld’ nu ook geleerd dat er wel degelijk hoog opgeleide orthodontisten aanranders tussen de Afghaanse asieljihadisten zitten en dat in die gevallen de NOS dat voor het publiek opzettelijk verzwijgt.

De 32-jarige orthodontist Jahid P. (32) uit Apeldoorn Afghanistan kreeg trouwens slechts een taakstrafje voor ontucht en een poging tot aanranding van vier jonge vrouwen in zijn praktijk in Deventer en Halle (Gelderland), want de verkrachtingsjihadlegers van de EU mogen zonder enige terughoudendheid hun gang gaan tegen de Europese bevolking.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Racistisch deugmeisje met boter en suiker de hoek in

 1. Tandarts, heb ik nog gaatjes?

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // juli 27, 2018 om 06:10 //

  Patiënt komt bij de tandarts::” dokter, ik heb een gaatje. Zou u dat willen vullen a.u.b.?”
  Doet uw slip maar uit en neem plaats in de behandelstoel.
  Neen, in deze met beenlepels.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s