Nieuw

Op de verjaardag van de onthoofding van pater Jacques Hamel steekt een mohammedaan een kerk in Orléans in brand

L'église Saint-Pierre du Matroi d'Orléans a été victime de dégradations. — Google Maps

De criminele oorsprong van het vuur staat buiten twijfel. Woensdagavond was de kerk van Saint-Pierre du Matroi in Orleans het doelwit van een serie kwaadaardige daden, die 20 minuten duurden volgens een politiebron. Partities van religieuze muziek werden verbrand, meubilair werd vernield en haat-tags waren op verschillende muren van het religieuze gebouw gespoten. In het midden van deze graffiti ontdekten de onderzoekers, de inscriptie “Allah Akbar”.

Het vuur, dat snel werd bestreden door brandweerlieden, had geen invloed op de structuur van het gebouw. Een onderzoek werd geopend en toevertrouwd aan het politiebureau van Orleans. 

20minutes >>

Het is twee jaar geleden dat pater Jacques Hamel onthoofd werd in zijn eigen kerk terwijl hij de mis opdroeg in Saint-Etienne-du-Rouvray. De suïcidale goedmensparochie van pater Jacques Hamel had zelf de grond ter beschikking gesteld voor de bouw van de nabijgelegen moskee. Een dag na de begrafenis van de pater sleepte de socialistische burgemeester van Parijs een andere pater uit zijn eigen kerk om een parkeerplaats te maken van die kerk. Minder dan twee weken na de dood van pater Hamel roept een mohammedaan in Verviers op om alle christenen te doden.

In 2016, één jaar na ‘Wir schaffen das’ meldden we al honderden aanvallen op kerken. Het gaat steeds sneller:

Het is een religieuze oorlog die weinigen onder ogen willen zien, en al helemaal niet gestopt zal worden door de marxisten van de EU, in de Sovjet-Unie hebben ze ook alle kerken proberen te slopen en tientallen miljoenen christenen vermoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s