Nieuw

Nieuwe legerchef waarschuwt voor massa-immigratie, grootste gevaar voor Oostenrijk

Robert Brieger YT

De nieuwe stafchef van het Oostenrijkse leger, de Bundesheer, generaal-majoor Robert Brieger, heeft gewaarschuwd dat de grootste bedreiging waarmee het Midden-Europese land wordt geconfronteerd, de ongecontroleerde massale migratie is.

Generaal-majoor Brieger zei dat door een gebrek aan concrete grensbewaking aan de buitengrenzen van de Europese Unie, alle lidstaten te maken kregen met een dreiging van massamigratie, met inbegrip van de mogelijkheid van toekomstige terroristische aanslagen, meldt Kronen Zeitung.

“Het migratieprobleem heeft zich zodanig ontwikkeld dat alle lidstaten van de Europese Unie ermee te maken hebben. Tot de bescherming van de buitengrenzen volledig gewaarborgd is, is er een behoefte om op nationaal niveau te handelen,” bovengenoemde Brieger.

De 61-jarige generaal-majoor wordt beschouwd als een van de grootste strategen in het Oostenrijkse leger en heeft al indruk gemaakt op de populistische minister van Defensie Mario Kunasek van de FPÖ: “Ik heb een uitstekende soldaat en officier benoemd met vele jaren militaire ervaring in binnen- en buitenland. Met zijn voorzichtige en bewuste stijl van leidinggeven heeft hij zich gekwalificeerd voor toekomstige taken.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9328 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Nieuwe legerchef waarschuwt voor massa-immigratie, grootste gevaar voor Oostenrijk

  1. Dat weten we toch al jaren. maar wanneer begint men er nu eens echte maatregelen te nemen zoals Hongarije gedaan heeft 3 jaar geleden?

    Like

  2. templars2017 // juli 26, 2018 om 21:14 //

    Hij heeft overschot aan gelijk ,die immigratie(invasie) is als proberen een zwembad in een emmer te proppen ,het loop heel snel over……..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s