Nieuw

Migrant arrivals push shelters to breaking point in southern Spain

Refugee centers are unable to keep up with the soaring numbers, with 1,300 people arriving in the past three days

archiefbeeld

Shelters in the south of Spain are struggling to deal with a huge influx of migrants, many of whom are being left without a proper place to sleep. The arrivals – 1,300 in the past three days – have stretched services to their breaking point with the strain felt particularly hard in Algeciras as well as other municipalities along the coast of Andalusia.

The number of undocumented migrants arriving in Spain has doubled since last year. Spain is now the main entry point into Europe, above Italy or Greece. But shelter services have been unable to keep up with the demand, leaving many migrants to sleep in overcrowded centers.

El Pais >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Migrant arrivals push shelters to breaking point in southern Spain

  1. Scrutinizer // juli 26, 2018 om 17:31 //

    En tussen de 2 rijen hekwerk liggen geen wolfsijzers?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s