Nieuw

Marokkaanse grensrechterdoodschopper vecht uitzetting aan

Eén van de mannen die veroordeeld is voor de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, wil het land niet uit. De 22-jarige man vecht zijn uitzetting aan bij de bestuursrechter in Amsterdam. Hij raakt mogelijk zijn verblijfsvergunning kwijt.

Dat meldt RTL Nieuws. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) heeft hem twee jaar geleden verteld dat zijn verblijfsvergunning niet wordt verlengd en hij een inreisverbod voor Nederland van tien jaar krijgt. Hij is in Nederland geboren en getogen, maar heeft alleen de Marokkaanse nationaliteit.

AT5 >>

Op zijn strafblad staan nog meer misdrijven en bij een recente veroordeling zag de rechtbank zijn toekomst somber in, zei de advocaat namens de IND. Bovendien ging de man nadat hij te horen had gekregen dat hij het land uit moet, toch weer de fout in.

Volgens zijn advocaat verdient hij nog een kans, omdat hij in het verleden niet de juiste hulp heeft gehad en zijn gedrag ten goede verandert.

Zijn psychiater zei tijdens de zitting dat uitzetting naar Marokko mogelijk zelfs tot zelfmoord zou kunnen leiden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Marokkaanse grensrechterdoodschopper vecht uitzetting aan

 1. Deskundigen gaan nu ook zielig doen.

  Like

 2. scherpschutter1943 // juli 26, 2018 om 23:17 //

  zelfmoord lijkt me een prima oplossing.

  Like

 3. skeeter // juli 27, 2018 om 04:09 //

  Guardia, doen ze al jaren de smeerlappen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s