Nieuw

Hongarije trekt zich officieel terug uit het VN-migratieverdrag

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

Hongarije heeft de Verenigde Naties afgelopen dinsdag officieel geïnformeerd dat het een einde maakt aan het goedkeuringsproces voor het Global Pact voor Migratie, zei Péter Szijjártó, minister van Buitenlandse Zaken. Het is duidelijk geworden dat de verschillen tussen de houding van Hongarije ten opzichte van migratie en het optreden van de VN onverenigbaar zijn, aldus Szijjjártó tijdens een persconferentie. Hongarije zal zijn positie handhaven en geen enkel totaalpakket kan daar verandering in brengen, voegde hij eraan toe.

– Wij zien migratieprocessen vanuit een ander perspectie. De VN is van mening dat migratie onvermijdelijk, nuttig en de moeite waard is om te ondersteunen, terwijl Hongarije migratie ziet als een bedreiging voor Hongarije en Europa. Het doel van de VN is om migratie te bevorderen, terwijl het doel van Hongarije is om migratie een halt toe te roepen. Het Global Compact for Migration bevat een aantal positieve doelstellingen, zoals maatregelen tegen mensensmokkelaars, maar het effect ervan zal zelfs voor hen nuttig zijn. Een document dat migratie bevordert zal alleen maar ten goede komen aan mensensmokkelaars, omdat ze dan meer mensen kunnen verleiden om te vertrekken en kunnen vertellen dat ze zullen worden geaccepteerd in overeenstemming met de globale overeenkomst, zei Szijjártó.

– Het standpunt van Hongarije is dat het onnatuurlijk zou zijn om de bevolking van het continent te veranderen, in plaats daarvan zouden er wereldwijde inspanningen moeten worden geleverd om migratie een halt toe te roepen. Het migratieverdrag bevat bepaalde verplichtingen waaraan Hongarije niet zou voldoen, zoals het organiseren van opleidingen voor en na aankomst van migranten, ondersteuning van migranten bij het indienen van klachten, verhogen van de opnamecapaciteit en de grensovergang als een mensenrechtenkwestie in plaats van een veiligheidskwestie te beschouwen, zei hij .

– Hongarije heeft precies tegenovergestelde maatregelen geïntroduceerd om de veiligheid van de burgers te waarborgen, zei Szijjártó.

In antwoord op een vraag zei hij dat gezien het feit dat de VS zelfs niet hadden deelgenomen aan de besprekingen over het Global Compact on Migration en aan het einde van de besprekingen ontevredenheid heeft geuit, Hongarije geen negatieve gevolgen op zijn aankondiging zou ondervinden.

Bron:

http://unser-mitteleuropa.com/2018/07/25/ungarn-tritt-offiziell-aus-dem-migrationsvertrag-der-uno-aus/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6978 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije trekt zich officieel terug uit het VN-migratieverdrag

 1. De wijsheid komt weer eens uit het Oosten. Maar ga niet te ver naar het Oosten anders kun je bij Erdo op de koffie.

  Liked by 1 persoon

 2. 1) Dikke TIEN,9999 voor Hongarije. Ja, het Hardere Japanse Integratie en assimilatie model is beste voor heel Europa, google het maar. Hoofddoel in Japans is het Japanse ras zuiver houden, en niemand zegt dat Japanners allemaal fascisten en extreem rechtsen zijn, nee is gewoon biologische noodzaak daar in Japan.

  2) Waarom vervangen ze niet iedereen in Brussel gewoon door originele Hongaren???

  3) Multikukeluku is totaal mislukt nu na ruim 67 jaar doormodderen en emmers zwart rioolwater naar zee dragen.

  4) Ja, de Hongaren zijn intelligent bezig, en hebben geloof in hun hogere, halfgoddelijke Blanke Arische Intel Apen ras (onder zie 7), volk, christelijke geloof, blanke vrouwen en bieden hun blanke kinderen een goede, stabiele toekomst.

  5) Zelfbeschikkingsrecht ve (natuur)volk is vastgelegd in mensenrechten verdrag VN dus Hongarije handelt daarnaar, niets mis mee.

  6) Kijk naar Nederland anno 2018, veel is al totaal kapot gemaakt na 67 jaar linkse, marxistisch, leugenachtige dictatuur. Nu moet het systeem maar lekkere euthanasie cocktailtje krijgen, is al 67 jaar en kan zichzelf trots, waardig en met afgehakte hoofd en poten in het zand ten grave dragen. hahha miaauw, miaauw OM Shanti Shanti MIaauwallah.

  7) NOOT: nieuwe theorievorming en door theoretiseren leverde toch verrassende inzichten mbt design, creation, target, mission vh zgn Arisch Arctische Intel Apen ras uit Europa, de Nordics, de oude noeste Germanen, Vikingen, stoere Noormannen, geharde Hunnen, Spartanen, en overige blanke, ongepigmenteerde rassen, enz. Dit is zgn Hindoe Fundamentalistische metafysica in feite, geexpandeerde Hindoeisme, zgn Dewanisme, 100 procent futuristisch. Ja feiten liegen niet. Google eventueel Garuda Purana, daarin is het zgn Kalki Ras (blanke, Nordic ras) dus geprofeteerd, meer dan 5000 jaar geleden, er zijn engelse vertalingen op internet verkrijgbaar. En nu geloof ik feitelijk dat dit nieuwste Kalki Ras dus in theorie Brahmischer moet zijn dan de oudere. Veel zwarte en viesbruine, inferieure Hindoe Aapjes geloven dit ook heilig en absoluut, maar ik zoek hardere bewijzen hiervoor nu. Ideeen zijn welkom (gewoon ons googlen dan vind je naw van waldo dewanand en Wieroe)

  8) Respectloos gedrag tov de blanke Hollanders is hoe dan ook misdadig en daarom is een PVV/ FVD/ Pvdd combinatie en meerderheids coalitie het allerbeste voor alle partijen, incl de uitheemse niet blanke Intel Apen in Nederland. Alle oude research teksten moeten wij zsm officieel publiceren. Wieroe miaauwde zonet: ‘gewoon doen he waldo koelie aapje, absolute vrijheid van miaauwen als trotse oerhollandse kat is onze hoogste blank/ Westerse culturele verworvenheid’.

  Liked by 1 persoon

 3. Jaantje // juli 31, 2018 om 01:43 //

  Heel verstandig zouden wij ook moeten doen we zijn overvol.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s