Nieuw

Geen belangstelling voor migrantencentra onder de EU-landen

De ambitie van de Europese Commissie om binnen “vier tot acht weken” een proeffase te starten, zal niet worden verwezenlijkt.

De EU wil proberen de lidstaten migranten te laten opvangen door middel van een eenmalige betaling van 6000 euro. Het voorstel omvat ook steun voor landen die bereid zijn de geplande “gecontroleerde centra” te creëren waar migranten die naar Europa komen eerst moeten worden opgevangen om hun asielverzoek in ontvangst te nemen, wat tot maximaal drie dagen kan duren.

De centra zijn echter vrijwillig om te vestigen en tot nu toe heeft geen enkel land belangstelling getoond voor de bouw van een dergelijk terrein binnen zijn grenzen.

Ook in Noord-Afrika is zelfs maar één land bereid geweest om de zogeheten “regionale aanlandingsregelingen” in te voeren die men voor ogen heeft, kampen waar migranten die buiten de territoriale wateren van de EU worden opgepikt naar toe moeten worden gebracht, waar dan soortgelijke controles worden uitgevoerd.

De migranten met recht op asiel zouden dan worden doorgestuurd naar een ander EU-land, dat dan een eenmalige financiële vergoeding zal ontvangen. Anderen zullen worden teruggestuurd naar hun respectievelijke thuislanden of naar andere kampen worden overgebracht.

Bron:

https://www.europaportalen.se/2018/07/europeiska-migrantkontroller-tar-form

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Geen belangstelling voor migrantencentra onder de EU-landen

 1. Zesduizend gulden, daarmee zijn niet eens de kosten van de eerste dag gedekt.

  Like

 2. antiislamnu // juli 27, 2018 om 02:05 //

  Dit bedrag is wel genoeg voor een begrafenis van de asielparasiet

  Like

 3. Alphons Mantel // juli 27, 2018 om 08:12 //

  krankzinnig idee van wereldvreemde Eur. Commissie

  Like

 4. Horatius // juli 27, 2018 om 11:38 //

  6000 euro is een jodenfooi daar komt de asieladvocaat nog niet eens zijn bed voor uit.

  Soros zal wat dieper in de geldbuidel moeten tasten om al die charitas te bekostigen.

  Maar uiteindelijk draaien wij toch zelf voor de algehele kosten op via o.a. de pensioenkassen en een forse verhoging van de Gemeentelijke Belastingen.

  Nog één klein probleempje: de voormalige thuislanden weigeren mee te werken aan een terugkeer. Dus die proeffase kan bij het grofvuil evenals Juncker al of niet met een fles gin of spiritus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s