Nieuw

Facebook aandelen met 100 miljard gekelderd

Pixabay

Minder maandelijkse gebruikers dan verwacht en hogere kosten zijn er de oorzaak van dat Facebook een vijfde van zijn beurswaarde verliest.

Facebook heeft veel middelen gestoken in het verhogen van de gebruikersveiligheid, waardoor de kosten voor het bedrijf met vijftig procent zijn toegenomen. Tegelijkertijd zijn er “slechts” 2,2 miljard maandelijkse gebruikers, wat lager is dan verwacht.

Dit liet het laatste kwartaalrapport zien, dat de aandelenmarkt met ruim 109 miljard euro en de aandelen met twintig procent liet duiken.

Dit betekent op zijn beurt dat de advertentie-inkomsten ook zullen dalen, waardoor de inkomsten nog verder zullen dalen omdat het bereik minder is dan verwacht, aldus Resume.

De nettowinst steeg van 3,9 miljard vorig jaar naar 5,1 miljard dit jaar, maar Facebook heeft aangekondigd dat de winst gedurende de rest van het jaar niet zal toenemen.

Jongeren onder de 25 jaar gebruiken Facebook in steeds mindere mate, iets dat wordt gecompenseerd door het feit dat ze in plaats daarvan Instagram gebruiken, een bedrijf dat eigendom is van Facebook.

Bron:

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/07/26/facebooks-aktie-tokrasar–borsvardet-sjunker-med-over-1000-miljarder/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Facebook aandelen met 100 miljard gekelderd

  1. Like

  2. scherpschutter1943 // juli 26, 2018 om 22:26 //

    Een zeepbel blijft een zeepbel ondanks dat de zeepbelmakers ons willen doen geloven dat het geen zeepbel is. Ik heb al jaren geleden mijn facebookaccount opgeheven. Dat zouden meer mensen moeten doen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s