Nieuw

DUITSLAND: Moslimmigrant uit Egypte die minstens 13 vrouwen aanrandde, beweert: “niemand vertelde me dat het verkeerd was om dat hier te doen”.

Aly E. (nu 29) was 14 jaar oud toen hij zijn Egyptische vaderland verliet en naar Duitsland kwam. Jaren later werden meer dan een dozijn Duitse vrouwen in de Berlijnse metro treinen en stations zijn slachtoffers.

Dinsdag bekende hij de seksuele aanvallen voor de rechtbank. Maar het excuus voor zijn misdaden is verbluffend! Na toegegeven te hebben minstens 13 vrouwen te hebben aangerand, zei het moslim migrant-roofdier dat hij dat deed omdat:

Hij molesteerde 13 vrouwen tussen april 2015 en februari 2018 op de metrolijn. De Egyptische migrant bracht jaren door met vrouwen betasten en masturberen in hun aanwezigheid op een metrolijn in Duitsland, met een recente gebeurtenis op 17 februari waarop hij een vrouw greep “van achteren onder de jurk, terwijl hij tegelijkertijd masturbeerde”, volgens het hof. Hij greep ook hun billen en tussen hun benen. Bij het verhoor zou hij onderzoekers hebben gewezen op het Duitse beleid om zijn misdaden de schuld te geven. Maar gisteren stelde hij dit in de rechtszaal voor als een vertaalfout: “De tolk was racistisch.”

Aly E., getrouwd, een zoon, part-time kok in een restaurant Beautiful Berger zei: “In Egypte, gebeuren dingen als deze veel, daar wordt niet gestraft,” vertelde hij het hof. “Ik ken geen wetten. Er was geen politie in mijn dorp.”

Dit verhaal doet denken aan de migrant die vorig jaar de gevangenis in Zweden heeft vermeden na het anaal verkrachten van een tiener omdat hij “geen nee kon begrijpen”.

Moslimmigranten die veroordeeld zijn voor seksmisdaden hebben de afgelopen jaren relatief lichte straffen gekregen – als ze al niet helemaal vrijgesproken worden, zoals in bovenstaand voorbeeld – wat door critici woedend aangewezen wordt als de belangrijkste factor achter de toename van migrantenseksmisdaden in West-Europa. Europa’s verkrachtingsepidemie: Westerse vrouwen zullen worden geofferd op het altaar van de massa-migratie.

Bare Naked Islam >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on DUITSLAND: Moslimmigrant uit Egypte die minstens 13 vrouwen aanrandde, beweert: “niemand vertelde me dat het verkeerd was om dat hier te doen”.

 1. Zeer zware straffen geven, dan snappen ze meteen dat het verboden is om je aan onschuldige vrouwen te vergrijpen.
  Als iemand zijn vrouw en zoon zou aanranden dan zou dat dus ook niet verkeerd zijn?

  Like

 2. Hahaha, zo lust er nog wel meer.
  En niemand heeft me ooit verteld dat het verkeerd is om zo’n gore moslim op zijn bek te slaan 😉

  Like

 3. Hij randde uitsluitend blanke vrouwen aan dus hij is ook nog eens een vieze gore racist. 😉 😉

  Like

 4. Henk der Niederlander // juli 27, 2018 om 00:03 //

  Nog erger is dat een rechter de schoft de mond niet snoert.
  Geen enkele klein beetje weldenkende mens zal naar zulke quatch luisteren maar een rechter zal er eens makkelijk voor gaan zitten om naar deze onzin te luisteren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s