Nieuw

De negerhut van Sylvana Simons eist aftreden Blok

Sylvana Simons, Femke Roosma, Mourad Taimounti en Sofyan Mbarki reageren op Stef Blok. ‘Het is onze plicht te investeren in de multiculturele samenleving.’

Samenleven gaat niet vanzelf, maar in Amsterdam doen we het gewoon, elke dag opnieuw. Met meer dan 800.000 mensen met wortels in 181 verschillende landen, hier geboren of hierheen getrokken om te werken of te studeren.

Elke dag ontmoeten we elkaar op de markt, in de tram, op het werk, op school, tijdens uitgaan of sporten, of in één van de 197 kerken, 42 moskeeën, 16 boeddhistische tempels, 15 synagogen en 6 hindoeïstische tempels. Natuurlijk gaat dat lang niet altijd vlekkeloos.

Lees verder:

https://www.parool.nl/opinie/amsterdamse-partijleiders-blok-kan-niet-langer-onze-minister-zijn~a4602037/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De negerhut van Sylvana Simons eist aftreden Blok

 1. Alphons Mantel // juli 26, 2018 om 16:31 //

  een paspoort geven aan niet-Europese moslims is niet gewoon, kost miljarden per jaar en schaadt natuur en milieu; Japan en China doen het niet

  Like

 2. Die maffe negerin was alweer een tijdje uit de picture en besloot om maar weer is wat raars te zeggen. Uiteraard schenkt het Parool graag een podium aan elke idioot die hier op aarde rondloopt.

  Like

 3. Ohwww, SS is er nog (?!)…..
  ik dacht dat hij/zij/hét deaudt was………

  Like

 4. Leugenaars.

  In Amsterdam woont iedereen gescheiden van elkaar in hun eigen wijk, omdat we een bloedhekel aan elkaar hebben. Dat is de realiteit.

  Like

 5. koddebeier // juli 26, 2018 om 17:16 //

  Laten we die afwijking alleen tot Amsterdam beperken !

  Like

 6. Laat ze eens terug gaan naar waar ze vandaan komt, dat donkere gat.

  Like

 7. In een orkaan-zone ligt nog een heel klein onbewoond eilandje ver in de stille Zuidzee met een soort hutje als Ome Tom. Plant dat wijf daar op.

  Like

 8. Ik sta paf… wat een sfeer hier! Blij dat jullie er zelf de kracht voor kunnen vinden dit sneue geneuzel en gemekker met elkaar te delen. En dat allemaal op fenixx.org wat een treurnis. Wat zou ons kikkerlandje zijn zonder zwartgallige zure onbekende nikszeggende, onbelangrijke Hollanders die op niks af zeiken en niets wezenlijks bijdragen in de maatschappij. Zelf nog niet begrepen dat jullie gemist kunnen worden als kiespijn zeker. (Onder)steun elkaar maar lekker, want anders vallen jullie nog om. Vergeet niet te blijven doen alsof je Nederland en zijn inwoners een dienst doet hé! Hopen dat het snel weer koel wordt anders raken jullie nog achter adem, sterkte !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s