Nieuw

De Identitaire Beeldenstorm

Recent kwamen er delegaties bijeen van meerdere prominente Nederlandse nationalistische groepen. Het was een bijeenkomst met ruimte voor toespraken, netwerken en gezelligheid. Dit artikel is een weerspiegeling van de wens om onze krachten te bundelen en te coördineren ten behoeve van Nederland.

Ante portas

(Voor de poorten van de macht)

De oorsprong van de Identitaire Beweging ligt in de – in toenemende mate als definitief beleefde – vertrouwensbreuk tussen de Westerse volkeren en hun heersende elites in het zicht van het naderend hoogtepunt van de ‘Crisis van het Postmoderne Westen’. Het traject van deze crisis, zelf onderdeel van wat Jason Jorjani als een grotere World State of Emergency betitelt, wordt bepaald door een aantal samenvallende existentiële dreigingen. De Westerse volkeren staan voor levensbedreigende ontwikkelingen die zich steeds dringender en zichtbaarder aandienen, maar die door hun heersende elites niet alleen publicitair worden verhuld, maar ook politiek worden bevorderd.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on De Identitaire Beeldenstorm

 1. bozeoudeman // juli 26, 2018 om 19:11 //

  Wat een gelul in das blaue hinein dit soort lappen tekst vol hoogdravende academische woorden en begrippen ga ik niet eens doorspitten.
  Ding dong er staat een wereldwijde burgeroorlog voor de deur, er staat een giga genocide voor de deur, dit soort gezellig filosofisch wauwelen, wie heeft daar wat aan?
  Wat de hel moet ik met termen als onderstaand.
  – Cultuur-Nihilistische kerndoctrine
  – militant secularisme, sociaal darwinistisch hyper-individualisme, collectief-geïnternaliseerd narcisme en doctrinair cultuurrelativisme
  – archeo-futuristische-revolutie
  Kom zeg jongens jullie lijken met dit soort elitair gelul links wel.

  Liked by 2 people

 2. Ik ben blij dat we ‘jongeren hebben’ die het begrijpen, ‘Oude man’, want jouw en mijn generatie heeft het laten gebeuren…

  Like

 3. bozeoudeman // juli 27, 2018 om 09:11 //

  Ik heb geen kritiek op de beweging maar op dit soort academisch gelul. Ik betwijfel of meer dan enkel studentikoze types snappen wat hiermee bedoeld wordt, voor een echte politieke verandering heb je de massa nodig niet enkel wat studentjes.

  Like

 4. De massa heb je niks aan, dat is een ingeslapen kudde. Revoluties worden ook nooit gestart door ‘de massa’ maar door een voorhoede.

  Like

 5. bozeoudeman // juli 27, 2018 om 17:14 //

  Die massa blijft ingeslapen met dat soort teksten waar ik over sprak, dat zegt de massa niets. Je moet met de stem van het volk praten niet met de stem van de intellectueel die door het volk gewantrouwd wordt. Mensen willen klinkklaar te horen krijgen wat je wil. Mensen willen geen colleges, geen prietpraat, maar recht voor zijn raap.

  Like

 6. Éordred // juli 27, 2018 om 19:43 //

  @bozeoudeman

  Beste man u loopt uw gal te spuwen over een artikel dat een transcriptie is van een toespraak, en deze werd gegeven door een letterlijke academicus. Dus ik weet niet wat uw punt nu is. Alsof het niveau van onze artikelen (zeker die van mij) op Erkenbrand onbegrijpbaar zijn.

  Verder schrijven wij niet alleen. Wij organiseren congressen en sport evenementen en zijn actief met campagne voeren.

  Like

 7. bozeoudeman // juli 27, 2018 om 20:06 //

  Als kritiek op iets hebben om met minder deftige begrippen en woorden meer mensen te bereiken niet gewild is, wel veel geluk met jullie ‘revolutie’ dan maar.

  Liked by 1 persoon

 8. Éordred // juli 27, 2018 om 20:28 //

  Het was in de setting van toepassi g om het zo te doen. Het was een rede van een hoogleraar aan een studentikoos piubliek. Kijk rond op onze websitr e en u zult zien dat de meesten artikelen veel meer in standaard stijl zijn geschreven.

  Like

 9. bozeoudeman // juli 28, 2018 om 10:15 //

  Okay ik begrijp dat het handelde om een intern gebeuren maar ook dan vind ik het jammer dat er dan zoveel termen en grote woorden worden gebruikt waardoor mensen als ik, en met mij weet ik meerderen, afhaken.Misschien twee versies, intern een voor de studenten en op de webpagina een geredigeerde versie voor gewone mensen als ik?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s