Nieuw

600 immigranten bestormden de Spaanse grens en gooiden stront op de grensbewakers

Bijna 600 Afrikaanse immigranten hebben Spanje bereikt door aan de Spaanse grens in Noord-Afrika een sterk hek te bestormen. Volgens gegevens van de politie, hebben sommige immigranten met stront om zich heen gegooid. 22 politieagenten raakten gewond, van wie vier met brandwonden naar het ziekenhuis werden gebracht.

Ceuta. Bron: Wikimedia,

Ongeveer 600 immigranten uit de Sahara in Afrika hebben nu Europa bereikt door een van Spanje’s streng bewaakte grenzen in de enclave Ceuta, Noord-Afrika, te bestormen.

Volgens Daily Mail hadden honderden immigranten zogeheten ongebluste kalk in tubes en flessen meegebracht, die irritatie of brandwonden aan de huid kan veroorzaken, die ze op de grenswachters hebben gegooid.

Ook hebben ze ontlasting op de bewakers gegooid in een poging ze op afstand te houden.

Een woordvoerder van de politie Ceuta, wat dus een Spaanse stad is en aan de Noord-Afrikaanse Middellandse Zeekust ligt (zonder een landverbinding met de rest van de staat), bevestigt dat immigranten erin geslaagd zijn de dubbele barrière te beklimmen – ook al is deze bedekt met kleine mesbladen.

Nadat ze het hek waren overgeklommen, zijn ze onmiddellijk naar een asielcentrum gerend dat immigranten opvangt die erin slagen de grens over te steken.

Beelden gepubliceerd door Daily Mail laten onder andere zien hoe de Afrikanen naast de politie feestvieren, nadat ze erin geslaagd zijn de grens over te steken die zich tussen Spanje en Marokko bevindt.

De twee Spaanse enclaves Ceuta en Melilla zijn populaire doelwitten voor de Afrikanen, aangezien zij de enige directe grenzen zijn die de EU in Afrika heeft.

De immigranten zijn “zeer gewelddadig” geweest tijdens de bestorming en 22 politieagenten raakten gewond, van wie er vier voor brandwonden naar het ziekenhuis werden gebracht.

Ook enkele Afrikanen raakten gewond door de scherpe kleine mesbladen op het hek, en elf van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens het Spaanse Rode Kruis zijn in totaal 592 mensen erin geslaagd om er over te komen. In totaal raakten 132 van hen gewond, maar geen van hen liep levensbedreigend letsel op.

De bestorming is de grootste in Ceuta sinds februari 2017, toen 850 Afrikanen gedurende vier dagen over het hek wisten te komen. Tot nu toe hebben dit jaar 23.000 immigranten Spanje bereikt, waarbij het Italië is gepasseerd als Europa’s belangrijkste bestemming voor Afrikanen. De bestorming verhoogt verder de druk op het land, schrijft de Britse krant.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5994687/400-migrants-storm-border-fence-Spains-North-African-enclave-Ceuta-Morocco.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6950 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on 600 immigranten bestormden de Spaanse grens en gooiden stront op de grensbewakers

 1. Johan P // juli 26, 2018 om 15:46 //

  Door op een gewelddadige manier de grens over te steken zouden ze al direct geen asiel meer mogen aanvragen. Wat voor achterlijke debiel heeft ooit besloten dat die aanvragen uberhaupt in behandeling moeten worden genomen?

  Like

 2. Lars024 // juli 26, 2018 om 15:54 //

  In dit soort gevallen en ter lering: S-H-O-O-T (desnoods met alleen rubberen kogels) + traangas. Ben zooooooooooooo klaar met de islamisering + afrikanisering van ons Europa, in gang gezet door de ongekozen corrupte dictatoriale Bende-van-Brussel.

  #StopIslamisering #StopAfrikanisering #StopOmvolking #Pakjelandterug #idverzet

  Like

 3. Ongebluste kalk.

  Daar los je lijken in op als je ze wilt laten ‘verdwijnen’.
  Dat is oorlog, wanneer vechten we terug.

  Liked by 1 persoon

 4. Met poep gooien doen chimpansees ook, kan je zien hoe ver het intellect is van de gemiddelde asiel eiser.

  Liked by 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2018 om 16:03 //

  Ook bij vorige bestormingen van de enclaves heeft dat me al verbaasd, het mag dan officieel Spanje zijn, ze hebben het Europese vasteland nog niet bereikt, de Straat van Gibraltar mag dan een vernauwing zijn het is nog altijd een flink eind zwemmen !

  Like

 6. Yvonne // juli 26, 2018 om 16:18 //

  Die grensbewakers moeten eens dagen hun poep verzamelen en op die hufters gooien die scherpe mesjes helpen dus ook niet

  Like

 7. het leger hoort ingezet te worden want dit is een invasie.
  Vraag even aan Israël hoe zij hun grenzen bewaken.

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // juli 26, 2018 om 17:28 //

  Dus die barb wire staat niet onder stroom?
  Raar. Elke boer weet hoe ie zijn koeien kan binnenhouden maar de Spaanse autoriteiten weten niet hoe ze illegalen kan buitenhouden?

  Like

 9. Vlammenwerpers …

  450 migranten met zelfgemaakte vlammenwerpers bestormen Spaanse exclave in Noord-Afrika
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/450-migranten-met-zelfgemaakte-vlammenwerpers-bestormen-spaanse-exclave-in-noord-afrika~a3cbc4af/

  Like

 10. Doen apen dat ook niet, met stront gooien. En maar zeggen dat ze er niet op lijken. Het zijn en blijven onder ontwikkelde primaten. Het enige wat ze kennen is geweld. Verkrachten en stelen. Doen ze onderling al eeuwen. Vandaar dat AIDS ook daar begonnen is. Steken die banaan overal in. En vandaar dat onze vrouwen ook niet veilig zijn.

  Like

 11. Het zou de NVWA sieren om de lijst van ‘invasieve exoten’ met spoed én terug werkende kracht, flink uit te breiden.
  (‘invasieve exoten’ zijn flora en fauna soorten die schade toebrengen -of dat in de toekomst zullen gaan doen- en zodoende nadelige gevolgen hebben voor de menselijke gezondheid, veiligheid en/of economie)

  De soorten welke o.a. in aanmerking komen -zie artikel boven- voldoen in ruime mate aan de gestelde criteria die de NVWA erop nahoudt.

  Wanneer een exoot als de ‘Siberische grondeekhoorn’ of ‘Indische mangoeste’ alle alarmbellen bij de NVWA doen afgaan,…… dan zouden zij mijns inziens bij de huidige afrikaanse en m-o invasie, bijkans in blinde paniek moeten schieten.

  Like

 12. claasje kater // juli 26, 2018 om 18:42 //

  hebben die spanjaarden geen vuurwapens dan?

  Liked by 1 persoon

 13. templars2017 // juli 26, 2018 om 21:20 //

  het is niet te verstaan ,en ook weer wel, Griekenland zit vol ,Italië ook en die willen niet meer meedoen ,dus is nu Spanje aan de beurt ,als plots heel die meute richting noorden gaat trekken dan heb je de verwachte hommeles…….of te wel stront aan de knikker

  Like

 14. scherpschutter1943 // juli 26, 2018 om 21:55 //

  Er is maar 1 oplossing in dit geval. Het leger inzetten en met scherp schieten. In een oorlog is dat toegestaan ter eigen verdediging. Al die goedpraters, wegkijkers, laffe politici, verzinnen dingen die niet werken. Het riekt naar opzet, zo van, ja we hebben het geprobeerd maar ze waren niet tegen te houden. De ultieme remedie is de totale oorlog tegen de invaders, desnoods bombarderen maar ze tegen houden kan.

  Liked by 1 persoon

 15. Spaanse minister-president:

  Like

 16. skeeter // juli 27, 2018 om 02:37 //

  De wapens die de bewakers van de grens hebben zijn voor spek en bonen.

  Like

 17. Ik weet niet wat erger is, negerstront in je haar of levend verbranden.

  Like

 18. Horatius // juli 27, 2018 om 11:12 //

  En vervolgens gaan ze doodleuk de asielprocedure in i.p.v. onmiddellijk retour en over enkele maanden komen we ze tegen in Amsterdam onder het motto: We Are Here!

  Waarom Spanje deze enclave in stand wil houden mag Joost weten maar veel levert het niet op behalve wat nobele wilden die een beter leven willen.

  Nog steeds vermijdt de politieke elite het woord invasie m.b.t. deze stormaanval met rollende ogen, ongebluste kalk en zelfs vlammenwerpers. Wat ze de volgende keer in de strijd zullen werpen is nog een onderwerp van discussie o.l.v. de Artsen zonder Grenzen.

  En dan wordt Hongarije hoogst kwalijk genomen dat ze niet mee willen doen aan deze ronduit krankzinnige hobby van de Linkse Goedmensen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s