Nieuw

Verscherpte politiecontrole aan Izegems openluchtzwembad door Noord-Franse amokmakers

Wie een frisse duik wil nemen in het openluchtzwembad van Izegem hoeft niet te schrikken als er een politiepatrouille met drugshonden aanwezig is. Burgemeester Bert Maertens (N-VA) verscherpt er namelijk de controle nadat er deze week enkele incidenten waren met Noord-Franse jongeren. Ook tassen en rugzakken zullen gecontroleerd worden.

Na enkele recente incidenten met Noord-Franse jongeren in het openluchtzwembad ‘De Krekel’ van Izegem neemt burgemeester Bert Maertens (N-VA), in overleg met de politie en de sportdienst, extra maatregelen die de veiligheid in en rond het zwembad moeten garanderen. “De amokmakers krijgen een toegangsverbod opgelegd. Sinds gisteren is er verscherpt politietoezicht op het terrein en krijgen bezoekers de vraag om de inhoud van hun tas te tonen. Wie alcohol of drugs bij zich heeft of wie de controle weigert, krijgt geen toegang tot het zwembad”, aldus Maertens.

HLN >>

“Noord-Franse jongeren’.

Zie ook:

Patrouilles en extra beveiliging aan openluchtzwembad: “Elke zomer problemen met bendes”

Autochtone Duitsers vermijden openluchtzwembaden

Gelukkig heeft Stef Blok zijn uitspraken weer ingetrokken en is er niks aan de hand.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Verscherpte politiecontrole aan Izegems openluchtzwembad door Noord-Franse amokmakers

  1. trebor2110 // juli 25, 2018 om 20:32 //

    het is wat met die openluchtzwembaden , dan maar dicht storten met aarde en er stukjes moestuin van maken .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s